yassminelka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 czy niezaleznie jaki test zrobie wynik bedzie dobry? aaaa i po jakims czasie po jakichs 20 minutach na tescie pokazala mi sie ta 2 baaaadrzo blada kreseczka....jak ja mam to interoretowac dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juuuuuju Napisano Styczeń 13, 2009 po 5 minitach juz sie powinno pokazac mi ten najtanszy pokazal ciąze za 3 zlote :) i jestem w ciazy ofcourse Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 juuuuuuuju ale chodzi mi o to czy po tym podanym czasie na opakowaniu,powiedzmy po 5 minutach mozna jeszcze brac wynik pod uwage? czyli np jak po 20 minutach taka blada 2 kreska wyjdzie to ze jestem w ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 13, 2009 należy sugerować się takim wynikiem jaki wyjdzie po określonym w instrukcji czasu, a nie po 20 minutach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SleepingSun 0 Napisano Styczeń 13, 2009 czasie* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yassminelka 0 Napisano Styczeń 13, 2009 dzieki:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach