Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juukiii

jak zapisac dziecko do przedszkola???

Polecane posty

Gość juukiii

jak to jest z tym przedszkolem??Zgloszenia sklada sie przez internet czy cos??? Cos takiego slyszalam kiedys, wszedzie tak jest???Jak to sie robi?? Czy osobiscie sie zapisuje dziecko??? I jakie czynniki daje wieksze szanse na przyjecie dziecka??? Jak to w koncu jest??? BO od wrzesnia chce zapisac corke, ale juod razu do 3 grupy. PLisss, wiecie cos na ten temat???

idź do przedszkola tego do którego chcesz zapisac dziecko i sie dowiedz u mnie zapisuje się w marcu osobiście w przedszkolu ale wiem ze np w Łodzi przez internet

Gość juukiii
no a jakie czynniki daja wieksza szanse na przyjecie dziecka???

U mnie są 2 przedszkola i dostanie się do nich graniczy z cudem! Trzeba iść osobiście do przedszkola po kartę którą trzeba w domu wypełnić. Później się zanosi. U nas największe szanse na przyjęcie mają dzieci tych rodziców którzy oboje pracują oraz samotni rodzice. Ja dziś wzięłam dziś takową kartę(jest już 25 podań!).Na wiosnę odbędzie się ,,selekcja" A co do podania to dziś myślałam że trupem padnę (w każdym mają inne pytania) Było pytanie ile metrów kw mam mieszkanie oraz ile pokoi.Co to kurwa ma do sprawy? śmiechu warte!