Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzianelkad

bardzo dziwny brzuch prosze o rade

Polecane posty

Gość madzianelkad

zaobserwowalam dzisiaj u mnie dziwny brzuch az sie zdrziwilam przytylam ale jak dotknelam przed chwila brzuch to jest jak balon twardy nie umiem tego opisac tym badzie ze jest mozliwosc ze jestem w ciazy czy w czasie ciazy brzuch sie zmienia w pierwszych miesiacach ? troche to pomieszane co napisalam ale niewiem co o tym myslec..? pomoze ktos/

Gość cudowna352
Kiochana moze masz po prostu wzdecia? Zjadalas cos np fasolke po bretonsku,bigos czy cos w tym stylu :P

Gość madzianelkad
nie nic w tym stylu tyllko kanapke

Dziewczyno, brzuch w ciazy sie zmienia, ale nie w pierwszych tygodniach, a ostatnich. A twardy jak balon jest tylko podczas skurczow i to porodowych. Ciaze z reguly rozpoznaje sie nie po twardym brzuchu a zaniku @.

Gość madzianelkad
mam zanik @ i to dzisiaj leci 2 miesiac jak jej nie widac ..

Gość cudowna352
Sa takie testy w aptekach :p

To dlaczego nie byłaś jeszcze u lekarza albo nie zrobiłaś testu? Skoro jak sama twierdzisz możesz być w ciąży, to nie boisz się o ewentualne dzieciątko? Tzn. nie jest jakoś bardzo późno (ja też dowiedziałam się w 8 tygodniu), no ale trzeba wiedzieć (no i nie wiem jak się prowadzisz:P ).

Gość madzianelkad
nie rozumiecie :( staramy sie juz 15 miesiac i nic boje sie kolejnego rozczarowania do tego ostatnio mialam problemy nerkami i pewnie zatrzymala mi sie @

Ale Ty się nie martw rozczarowaniem:) 15 miesięcy to jeszcze wcale nie długo;) Może za bardzo o tym myślisz i dlatego się nie udaje - bo rozumiem, że płodni jesteście:D Kup test, będą dwie krechy to będzie radocha, nie będzie to będziecie próbować dalej - nie ma tego złego...

Gość madzianelkad
dzieki dodalas mi troche otuchy bo jedni mowia ze to bardzo dlugo