Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oziozi

pomóżcie!!!! Dobry ginekolog z Rataj pracujący na Polnej.

Polecane posty

Gość Oziozi

Cześć dziewczyny!!!!! Jestem w 3 miesiącu ciąży i szukam dobrego ginekologa najlepiej z okolic Rataj pracującego na Polnej. Czy któraś z Was ma jakieś doświadczenia z ginekologami z tego rejonu??? Obecnie chodzę do pani Dembińskiej na Os. Bolesława Chrobrego, ale to strasznie daleko!!!!!!!! Pomóżcie proszę. Pozdrawiam serdecznie przyszłe mamusie :)

Gość Poznań Katowicka 77
przychodnia na wprost przystanku tramwajowego obok Osiedla Tysiąclecia(tuż przed pętla na Lecha) prof.Kędzia. Ja go polecam, choć jest drogi.200zł za wizytę. Przyjmują tam też jeszcze inni lekarze i oni są zdecydowanie tańsi, ale u nich jeszcze nie byłam. Prof.ma dwie specjalizacje-położnik i onkolog. Pełna kultura. Pracuje na Polnej. Jest kierownikiem oddziału patologii szyjki macicy. Z jego skierowania byłam już tam przebadana w ramach ubezpieczenia.ma bardzo sympatyczne panie pielęgniarki:-)polecam

Gość Poznań Katowicka 77
tel.do rejestracji 501455775 dzwoń po 16, nie jestem pewna czy przyjmują wcześniej (wiadomo-najpierw praca w szpitalu) przeniesiono gabinet na Katowicką kilka miesięcy temu, wcześniej prof.prywatnie przyjmował tylko we wt i cz. Dzis-nie jestem pewna, możliwe, że cały tydzień

Gość Oziozi
Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam serdecznie :)