Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ... glamour

Pileuchomajtki ... jakiej firmy ?

Polecane posty

Gość ... glamour

Witam serdecznie, od jakiegoś czasu szukam pieluchomajtek dla swojej córeczki i niestety nie mogę znaleźć :( Widziałam tylko w Rossmannie tyle, że wydają mi się one dość drogie, bo paczka (20szt.) kosztuje 22 zł. Jaka firma produkuje dla dzieci pieluchomajtki w jakiejś niższej cenie ? Mamy proszę o pomoc :)

my uzywalismy z wielkim zadowoleniem firmy pampers jednak to bylo dosc dawno i nie pamietam w jakiej cenie ile pieluch tam bylo...

Gość ... glamour
Pewnie z Pampersa to najdroższe będą :(

Niestety pieluchomajtki są droższe niż zwykłe pampersy ja używałam z rossmana i były dobre kupowałam też z tessco i pampersa były porównywalne .W tych z tessco jest 18 sztuk pieluchomajtek takich od 16 kilo

tak waga zle podana ale na zdj pampers widac wage 8-15 kg w tym rozmiarze :) a widzialam inne aukcje to maja za 56 tych samych pampersow cene 60 zl a na tej co ja podalam jest 112 ampersow za 57 zl tylko gosc nie ma ani jednego komentarza...

mój synek miał PAMPERS EASY UP. Ale zakładam mu tylko na noc i w tym linku co ktoś podał powyżej to miało być pewnie od 8- 15 kg

ja bym sie skusila na taka promocje, bo naprawde wielka promocja, dla corki, ona wazy ponad 7 kg juz ale sama nie wiem... troche podpadajaca nisko cena...

ja tak kiedyś kupiłam na allegro domek Littlest Pet Shop wszędzie były po 112 a ja kupiłam za 57 też się bałam ale przyszedł i warto było

tylko ze ten sprzedajacy ma od dzis konto i ani jednego komentarza... troche sie waham przez to

jest taka opcja tylko zeby miec gwarancje ze dostane to co zamowilam musialabym dodac opcje sprawdzenia paczki przy odbiorze kurcze kuszace a zarazem podejrzane heh :)

:-o ... ale ona wysyla paczki przez poczte, wtedy nie mozna sprawdzac jestem ostrozna bo juz nie raz zostalam oszukana na allegro, a maz zostal oszukany kiedys na ponad 600 zl :-/ dlatego juz tak nie ufam... a jak ktos ma malo komentarzy to prosze o mozliwosc sprawdzenia paczki na poczcie, to dodatkowa oplata tylko 5 zl teraz tez napisalam juz prosbe o taka mozliwosc