Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek3

IDEALNY WASZ DZIEŃ

Polecane posty

masz racje swinka pepe,nawet czlowiek nie moze sobie spokojnie pomarzyc wspolnie heheheh,co za klotliwa baba sie trafila hmmmmmmmm olewka

niektorzy nie potrafia zrozumiec, ze ktos moze czytac ksiazki codziennie, dla siebie i dzieci, ze ktos codziennie spaceruje na siwezym powietrzu, ze ktos codziennie wymysla fajne gry i zabawy, ze ktos codziennie spedza czas z mezem itd a czasami czyli moze raz na 5 m-cy chcialby ten ktos po prostu chce zrobic cos dla siebie i tylko dla siebei, bo to jest zwyczajna ludzka potrzeba, prywatnosc :)

no i na tym poprzystanmy, bo to juz sie nei da :) ja i tak zmykam, bo maz zaraz wraca i spedzimy troszke razem czasu, moze zrobie cos romantycznego :) a pozniej pojde na zakupy ciuszków nakupowac, albo jakas bielizne :)

fajne ksiązki czytasz, dla siebie i dzieci- Calineczkę czy Kota w butach? taki jest twój poziom? i nie pisz takich głupot, bo jeszcze ktoś uwierzy że codziennie każda tak intensywnie organizuje czas dzieciom, biega na spacery, czyta, bawi się, zabiera na wycieczki, do zoo i tym podobne, większość każe się im zająć same bo jest mnóstwo innych spraw codziennie do zrobienia

a co Ty mozesz wiedziec jak mamy czas spedzaja z dzieckiem, jestem swiecie przekonana ze absorbuja im ciekawei czas bo inaczej dziecko Ci na glowe wwejdzie, ale moze najpierw powinnas miec dzieci aby sie o tym przekonac, a ksiazki czytam dla siebie np kryminaly a dla dzieci basnie, to tak w woli wyjasnienia bo widze ze masz ograniczony poziom myslenia i kojarzenia

no i w koncu napiasalas jak to wyglada twoj dzien,czyli dziecmi nie zajmujesz sie prawie w ogole a tyle krzyku robisz wkolo,to ostatni post do Ciebie,wiecej z Toba nie gadam

swinka to bylo znow do chinki,na tym etapie koncze z nia dyskusje pelna wrazen,ale temat mial byc inny,dziewczyna dajcie fajne propozycje pa

Gość dupa czarna twa
ja proponuja ingorowac chinke i kontynuowac watek bo jest bardzo mily :) myzle ze jak ta szczeniara zacznie byc olewana to w koncu sobie pojdzie. nie znizajmy sie do jej poziomu :) olewka!!

jaka mądrala, jeśli cały dzień siedzisz w domu to wymyślasz ale widzisz, nie wiem czy możesz sobie to wyobrazić, są kobiety którym praca zawodowa sprawia satysfakcję więc nie spędzają w domu 24/7 a później jeszcze są inne rzeczy do załatwienia, więc na przyjemności jakimi jest całodzienne spędzenie dnia z rodziną są weekendy, ale ktoś kto siedzi cały czas w kupkach i zupkach tego nie zrozumie

kuzwa ta babka wykancza normalnie,a Ty pewnie czytasz encyklopedie???Za inteligentna nie jestes bo nie chodzilo swince o twoj porod tylko porod twoich dzieci hehehehhezle kochana to ujelas w slowach wiec nie rzucaj sie tu i zgrywaj madrali!!!!!!!!!Ufffffffffffffffffto juz koniec tej gadki

widzę, że nawet nie jesteś w stanie pojąc że pisząc mój poród miałam na myśli to kiedy ja rodziłam a nie kiedy ja rodziłam się :D:D:D teraz to mnie rozbawiłaś swoją głupotą i klapkami na oczach

olewka ,bo ona nie zrozumie ,mysli ze tylko ona pracuje i ma dzieci a inne to leza do gory dupa i nic nie robia tylko mysla aby zostawic gdzies dziec i spedzic samej swoj idealny dzien jak w.w. temacie

to przeciez kuzwa o to mi chodzilo kobieto i napisalam ci ze zle to ujelas w slowach jaka ty xxxxxxxx jestes nie chce nikogo obrazac,

Gość china ze stadionu
idz se z palca strzel bo jakas nafochowane jestes a tak ja dobrze sobie zrobisz to inaczej zaczniesz myslec.

Gość china ze stadionu
do chinki to bylo kurwwwa macccc

china ze stadionu,a juz myslalam ze do mnie heheheheh a ja mam dzis idealny wieczor,dzieci wczesniej zasnely i mam spokoj,tylko szkoda ze meza nie ma ,niestety w pracy!!!!!!!!