Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

Gość Ju......
Ikuś, ale przyznasz, że dziwne to jest. On jest wręcz przeciwieństwem mojego ideału, a ja jego, w ogóle do siebie nie pasujemy, co było widac od początku, ale nas do siebie niesamowicie ciąnie. Myslisz, że mamy szansę na jakąś przyszłość?

ja jak przystało na żonę i matronę - lecę oglądać kolejny fascynujący serial

Gość Ju......
To pa, Ike 🖐️

ju wiesz co- rożnie to bywa mnie na początku fascynowała inność mojego byłego męża i bardzo szybko wyszło mi to bokiem różniliśmy się wszystkim patrzeniem na życie planami gustami kulinarnymi, filmowymi, muzycznymi po prostu męczyliśmy sie ze sobą koszmarnie ale sa ludzie, ktorzy żyja tak całe życie i im dobrze nie ma zlotego środka

lusia ja nie mam- raczej - chodź wyjątki potwierdzają regułę mój byly maz zrobił jedyna dobra rzecz dla mnie- kiedyś mi powiedział- budź się szczęśliwa i budzę się szczęśliwa- choćby się waliło i paliło przynajmniej staram się czasem mam rózne mysli- ale zawsze umiem wybrnąć- ja mam bardzo rozbudowany swiat fantazji i marzeń w swiecie zimy juz wyobrażam sobie jak to bedzie wiosna ;)

Gość Ju......
Ikuś, podobnie czuję. Ale jest jak jest, co ma być, to będzie - póki co, kieruję się kroczem. :P Lusiu, nie wiem, nie mam tak, bo staram się nie myśleć o przyszłości - żyje teraźniejsząścią z elementami przeszłości, które mi pasują. Ale jak tak patrzę na losów dzieje, to jeden tylko wniosek się nasuwa - wszystko, co jest/było/będzie, ma swój cel i coś dobrego z tego wynika. Czasami nawet trzeba zrezygnować z czegoś dobrego, aby doświadczyć czegoś lepszego. :)

justyś i tak trzymaj czarnowidztwo to bardzo zły doradca- mimo wszystko działa na podświadomość a teraz idę jak nic;) bede jednym okiem podglądać ;)

Gość Ju......
Lusiu, a Ty tak masz? Wedle zasady - często to, co ma się przyjemnego zdarzyć, zdarza się wtedy, gdy się tego najmniej spodziewamy. Więc może blisko jest ten przełom? Tego życze .:)

Gość *Sami*w pomarańczach
Lusia ja tak mam

no to jednak wrogów kucharz ma wielu więc nie ma co dziewczynki konkurować między sobą:D wszystkie się załapałyśmy:D

Gość Ju......
Ja nie jeste wrogiem - wszak foty oglądam :D :P

ale mi sie chce spać:O kaczuszki są🌼zdrowe bo latają

no fajnie wszystkie oglądałyśmy? to - zgodnie ze słowami justysi- znów jesteśmy w punkcie wyjścia

Gość Ju......
Śliczne kaczuchy. :) :) :) Też zasypiam. Taka pora - chorowania i spania... :(

Gość Ju......
He, nawet sie nie ma jak wykazac jako wrogowie... 😭

ide spac dziewczyny padam🌼

Gość Ju......
Branoc, Sami :) 🌻 Kolorowych 👄

Gość Ju......
Też macham 🖐️ Dobrej nocki!

Gość zwss
ja ci luska odpowiem tez tak mam ostatnio dopadlo mnie dokladnie w blue monday niezle to obliczyli

Gość Ju......
Dzien dobry! Wstawać, śpiochy! :) 🌻

ja nie śpię od rana kłócę się z dostawcą internetu :D

Gość Ju......
Hej, Ikuś. :) A co, zmieniasz odstawcę? Tak z rana się kłócić? To niezdrowo...

oj ju to długa historię- od 2 lat mieliśmy bardzo fajnego dostawcę- internet szybki, opłaty niewielkie, chyba ze 2 awarie podczas tych dwóch lat- i niestety odsprzedali się innej firmie , którą ja znam bo mając kafejkę internetową miałam to nieszczęście korzystać z ich usług- myślałam co prawda , że przez 10 lat zdążyli się czegoś nauczyć- ale niestety człowiek uczy się całe życie- więc widać ich czas jeszcze nie nadszedł:D codziennie są awarie, przerwy i inne cudaki- teraz wklejają planszę, informującą o tym , że to nie ich wina tylko wina braku prądu:D i nawet rozumiem, że zakład energetyczny wyjątkowo się na nich uwziął, tylko ta plansza jest jakimś bublem- bo link na niej, który powinien dać możliwość powrotu do przeglądarki nie działa dzięki czemu blokuje cały net

Gość Ju......
Ha ha, no to Cię załatwili. Współczuję, Ikuś. 🌻 Mój net zaś działał średnio minutę na godzinę - ale jak miałam już się przejść rozwiązać umowę, to zaczął działać całkiem nieźle. :D

a daj spokój ju mam ich serdecznie dość by mamy w domu sieć bezprzewodową jako że chodzą 3 komputery kupowaliśmy router pod tamtą firmę, ta coś nawymieniała i router trzeba było wymienić bo stary się gryzł a oczywiście miało się nic nie zmienić dziś miarka się przebrała mąż dzwoni po innych dostawcach

Gość Ju......
No i dobrze. :) Jakby Cię miało nie bytć przez dostawcę na kafe, to miałby ze mną do czynienia.😠😡 No!