Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luśka z W...

Wirtualny Żywot

Polecane posty

Gość Luśka W.
O matko, a co się stało, ze takie długie te ciche dni??

u nas zawsze chodzi o głupotę jak nie o żelazko to o telefon np:P rozmawiałam z teściem przez telefon i prosiłam żeby zabrał małą a on nic to mu powiedziałam co o tym myślę a ten mi wyjeżdża -zamknij mordę:P to powiedziałam, że więcej do niego mordy nie otworzę i jak powiedziałam tak milczę

Gość Luśka W.
Hm... hm... hm... hm... oraz hm..., jak również hm.... i hm... Albo może lada chwila Cie przeprosi? :)

Gość zalamany tatus
mnie zona z kochankiem swoim strofuje i buntuja dzieci . . powiedzieli ze zabiora mnie wszystko . . ale swojej godnosci im nie oddam!

lusiu ale on już mnie przepraszał parokrotnie:) w nocy nawet się przytulamy bo nie umiemy inaczej spac :P ale mordę trzymam na kłódkę:P

Gość Luśka W.
OK, jest jakis film dla mnie. Cześć wszystkim i miłego wieczoru! (Ike, podobno milczenie jest złotem, więc wesz .. ;-))

Gość Luśka W.
Ike, o ludu! To Ty twarda sztuka jesteś ;-)

nie lubię złota ale w tym wypadku niech będzie:P

luska ja wiem co zrobic z ta pamiecia - najlepiej specjalny program - albo od czasu so czasu w compie.. jestes jeszcze? Ike , ja mojemu nie zabraniam zerkac - to i nie stanowi to u nas najmniejszego problemu ;)

zielona u nas też nie nawet mu wpieram że każdy facet za przeproszeniem wali konia :P i nie wierzę że on tego nie robi:P

Gość całuss
przestańcie pisać o sobie,bo czytam i poczułam sympatię do Zielonej :O i co ja mam teraz z tym zrobic?:O cholera,nie czytam was więcej:P

Gość całuss
za późno😭

Gość Luśka W.
Zielona, laptop jeszcze obok a kanapie, więc zerknęłam i jestem bardzo zainteresowana radą. :)

Calus , naprawde? w ktorym miejscu ? hihihihihihhi- ja jestem utkana z sympatii ;)

Gość całuss
Zielona😠

Luska -idziesz do - computera , masz tam graficznie przedstawione twoje napedy - naped C naciskasz ikonke prawa myszka -i wchodzisz na wlasciwosci pokazuje ci sie - oczysc - i wiecej opcji - mozesz rowniesz oczyscic ostatnia kopie systemu - czy cos - programu ci zaraz poszukam - triala - ciekawy ma duzo opcji

jak masz starszy sprzet - to moze dlugo potrwac.... jest tez opcja - w programach systemowych - nazywa sie defragmentacja - trzeba przeprowadzic od czasu do czasu Defragmentacja systemu....

zyjecie jeszcze - czy wszystkie jak jeden maz czyscicie pamiec :D :D :D Luska , dziala czy nie? to sprobuje inaczej

Gość Luśka W.
Zielona, dzięki, potem poprubuję wszystkich tych opcji. (Na razie trochę mnie wciągnął film.) :)

:P ja sie produkuje - a ta film oglada - dawaj tego lapetopa - zaraz ci to zrobie ;) computery mnie lubia :classic_cool:

Gość Luśka W.
Na razie oczyszczam wg pierwszego sposobu. Potem sprawdzę ten program. :)

Gość Luśka W.
O ile to nie jest autosugestia to widzę dużą poprawę. Na razie śmiga. Zielona, jeszcze raz dzięki. :)

Gość Luśka z..
"Pustkę mi wielką uczyniłaś tym zniknięciem swoim" To wpis z przyszłości - o mnie, od anonima. ;-)

hahahahaha........................ :D [to nie jest złośliwy rechot ...tylko perlisty śmiech :P]

Gość Luśka z..
:) Revenge, a ten może być? "Byłaś naprawdę fajną dziewczyną. I było nam razem naprawdę miło" ;-)

a tu już niestety powolutku ....dochodzi ....do rechotu jednak .............. ale w dalszym ciągu ....niezłośliwego ...hahahaha :D ... DOBRE :classic_cool:

Gość Luśka z..
Takie nieskromne wystąpienia to czynność mało akceptowana w społeczności kafeteryjnej, więc już tylko melancholijnie rzucę "Szczęśliwej drogi już czas.." 🖐️ PS. Jeżeli Pojawi się Tamari to zapytajcie ją ode mnie, czy szuka faceta, i czy nie chciałaby poznać mojego brata? ;-)