Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kik2221

Przerwa w braniu tabl. a sex.. - Strach..

Polecane posty

Gość kik2221

Zrobilam sobie przerwe w grudniu tzn. od grunia nie wielam kolejnego opakowania harmonetu, w styczniu tez nie, no i z moim ex wrocilismy do siebie, no i sie stalo najpierw z prezerwatywa, pozniej bez ale uwazal. Tylko ze i tak sie boje... Ale prezerwatywa nie daje takze 100% pewnosci. Juz nie moge sie doczekac okresu zeby powrocic do moich tabl. Sex jest duzo lepszy bez prezerwatywy.

Gość kik2221
nikt nic nie wie???

A może zadaj najpierw pytanie? Bo w pierwszym poście nie widać, bys o cokolwiek pytała...

dokładnie brak zapytania .. więc nie oczekuj odpowiedzi ;)) ale ogóle.. po odstawieniu tabletek zwieksza się płodnośc.. 1 plemknik wystarczy. wiadomo ze bez lepiej ;D. a nie przejmuj się o sex z prezerwatywą.. przeciez nei przecieka. a dziurke byście zauwazyli .. znaczy "wymacali "?:D

Gość kik2221
tak macie racje... nie zadalam pytania, ale chodzilo mi o to czy mam sie bac ze zajde w ciaze..? Chyba tak, ostatnio to bylo szalensto kochac sie najpierw z prezerwatywa, a pozniej bez.. Ale wyszedl ze mnie przed wytryskiem, choc takie uwazanie to dla mnie za duzo strachu... Ale np. teraz od 2 dni odczuwam pobolewanie w jajniku, wiec pewnie mam owulacje czy najwieksze ryzyko wiec zero sexu. Nie moge sie doczekac kiedy dostene okres, zeby zaczac znow brac moje harmonetki. czy dzialaja od zazycie pierwszej tabletki? Bo niketorzy pisza ze dopiero tak po tygodniu dzialaja, wiec w pierwszym tyg dodatkowo prezerwatywa tak?

Gość DO KIKK
HEj! Słuchaj jak sie czułas kiedy odłozyłas tabsy? Tez jestem harmonetka i odłozyłam je 2tygodnie temu staram sie o dziecko zastanawiam sie czy to sa objawy przerwy bez tabsow czy wczesnej ciazy odp!

Gość kik2221
eh czekam na okres.. powinien sie pojawiac okolo 1 lutego max