Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 narazie uciekam, do poczytania pozniej papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietynka Napisano Styczeń 19, 2009 jA ZARAZ SPACEREK A POZNIEJ MASECZKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietynka Napisano Styczeń 19, 2009 cZUJE ZE DAM RADE TERAZ MAM DUZY ZAPAS SIL CHETNIE SIE PODZIELE Z SWOIM ZAPALEM :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 spacer zaliczony w sumie byl 2 i pol godziny teraz wcinam jablko zaraz kawusia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 na sniadanie zjadlam jajecznice na parze a na drugie activie z ziarnami zboz, na obiadek bedzie piers kurczaka gotowana i marchewka z jablkiem a potem jeszcze nie wiem. Wlasnie pocwiczylam troche-steper + aerobic i....tragedia-wszystkiego razem 35 minut a ja ledwie zyje. Wieczorem zrobie ABS i cwiczenia na miesnie klatki piersiowej UUUU ...ciezko z ta gimnastyka...zero kondycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 dietetynka-masz jakis sposob na celulitis bo mi sie pojawil na tylnej czesci ud-masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 trzeba by czyms smarowac ja jeszcze nie zjadlam obiadu jak robisz jajecznice na parze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 zaciekawila mnie ta jajecznica na parze jak sie ją robi ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 wbijam jajka do miseczku i wstawiam do parowaru az sie zetna, mozna tez robic w mikrofali-ladnie sie zetnie tylko musisz co chwile otwierac i mieszac i znowu zamknac i tak kilka razy az bedzie ladnie scieta Ja teraz pije zielona herbatke a obiad zjem jak syn wroci ze szkoly-najgorsze ze jemu gotuje osobno i to same pysznosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 a...i jak robisz jajecznice to najlepiej dac jedno cale jajko i dwa zolyka-te cholerne zoltka sa strasznie kaloryczne i zawieraja duzo niezdrowych tluszczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 dwa bialka mialo byc oj to odchudzanie to na glowe mi juz bije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 Ja lubie bialka bardzo zrobie sobie jutro na snaiadanie z bialek a malemu z zoltek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 a na obiadek jakies warzywka Pijesz duzo wody mineralnej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 wody mineralnej wogole nie pije bo...jestem po niej glodna zamiast tego wlewam w siebie hektolitry herbaty zielonej i czerwonej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 Ja zaraz do duzego dzbanka zrobie sobie wode z cytryna i bede pic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 ciekawe czy kisiel jest kaloryczny zrobilabym sobie na podwieczorek "? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 pomysly na 2 sniadania drugie śniadanie i podwieczorek (ok. 100kcal) 1. kromka chleba z masłem i pomidorem 2. kromka chrupkiego chleba z 2 łyżeczkami twarożku i pomidorem 3. kromka pumpernikla z masłem i pół ogórka 4. filiżanka pomidorowej z ryżem 5. 100ml wywaru warzywnego z roztrzepanym jajkiem 6. zupa chińska (gotowa) 7. zupa warzywna z grzankami (gotowa) 8. marchewka z jabłkiem i sokiem cytrynowym 9. 2 pomidory, 2 cebulki ze szczypiorkiem 10. 6 cieniutkich plasterków polędwicy wieprzowej 11. 4 cienkie plasterki mortadeli 12. plasterek szynki gotowanej 13. 6 plasterków polędwicy drobiowej 14. 10 dag serka homogenizowanego z 10 dag truskawek 15. 10 dag sera chudego ze szczypiorkiem 16. szklanka maślanki z kromką chrupkiego pieczywa 17. mały banan 18. różowy grejpfrut 19. 2 brzoskwinie 20. 2 jabłka 21. batonik Duplo, filiżanka kawy 22. 2 delicje 23. 5 kostek czekolady 24. ptyś z bitą śmietaną 25. 3 kulki lodów owocowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 zamiat kisielu lepiej galaretke-tak slyszalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 no kiedys duzo czytalam o przepisach mialam nawet tak afajna ksiazke z przepisami ale niewiem gdzie to jest ja chce tydzien przyzwyczaic organizm do diety a pozniej 3 dnówke zrobic :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 masz na mysli glodowke?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 nie diete 3 dniowa :) bede jesc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 juz sie chcialam wystraszyc, moim zdaniem nie ma nic glupszego niz glodowka-tylko spowalnia metabolizm-ale ze co ze 3 dni dieta a co z reszta dni bo nie bardzo lapie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 chce zrobic 3 dniowa diete to jest dieta krtora polega na jedzeniu okreslonej ilosci rzeczy a reszte dni alej tak jak teraz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 a to ciekawe napisz cos wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 1 dzien s grejfrut lub jablko kawa grzanka ( tost ) o 2 lyzki tunczyka grzanka kawa k chude gotowane mieso filizanka gotowanych warzyw tak wyglada 1 dzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 Dzień 2: Śniadanie: jajko na twardo, jedna grzanka, pół banana, szklanka czarnej kawy. Obiad: pół filiżanki chudego twarożku z pięcioma krakersami, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie parówki, dwie marchewki uduszone na parze. Dzień 3: Śniadanie: cienki plasterek żółtego sera, pięć krakersów, małe jabłko, szklanka czarnej kawy. Obiad: jajko na twardo, jedna grzanka, szklanka czarnej kawy. Kolacja: dwie łyżki tuńczyka lub innej chudej ryby morskiej, pół filiżanki gotowanych na parze buraczków, jedna filiżanka kalafiora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 teraz najważniejsze: przed każdym posiłkiem należy wypić dwie szklanki przegotowanej wody. To konieczne. Niezbędne jest również przestrzeganie ścisłej diety- absolutnie żadnych zmian. Działa tu współzależność chemiczna składników. Nie wolno używać cukru ani soli, nawet śladowo. Dieta jest rygorystyczna , ale- do wykonania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 ta 3-dniowka to nie dla mnie-za malo wartosci odzywczych w tym jedzonku ale kto wie...nigdy nie mow nigdy zastanawiam sie ktore herbata jest lepsza przy odchudzaniu-zielona czy czerwona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dietetynka Napisano Styczeń 19, 2009 podobna czerwona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Christine 0 Napisano Styczeń 19, 2009 O 18 zjadlam miseczke kapusniaka z kwasnej kapusty a pare minut po 19 zrobie cwiczenia na biust, talie i 15 min na twisterze tak na poczatek. Najgorzej bedzie z tym niejedzeniem juz niczego-chyba uzbroje sie w surowe marchewki ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach