Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kciukiem

ha!!! POJUTRZE MAM ROZMOWE KWALIFIKACYJNA!

Polecane posty

i czemu mi nikt nie pogratuluje:O jak zwykle, zero przyjaznych ludzi tu. ale i tak sie cieszę:D

Gość gfhh
gratuluje, powodzenia :D ale nie podniecajs ie za bardzo, to tylko rozmowa,

mnie to nie spotkalo przez kilka mc, w koncu cos ruszylo. a podniecam sie jak zwykle, najwyzej sie w srode upije z rozpaczy. choc bardzije sie nastawiam, ze sie uda;D

j szukam i szukam i dupa byla kompletna. a na jutro mam zadanie pomyslec co i jak mam mowic. moze cos poradzisz???

Gość brum brum23
no ale na jakie stanowisko aplikujesz? bo to dosyć istotne...

nie mam pijecia. babka napisala, zepotrzebuje ambitnych kreatywnych itd do centrum SPA i ze przeszkoli. pewnie nic specjalnego od razu, w koncu jestem po lo, a cv juz ona czytala.

Gość gratulki
ne rób se za dużych nadzieji , ale gratuluje!!! tyle że jak się mocno "podniecasz" oby nie było rozczarowania.

Gość brum brum23
no to pewnie jakaś praca na tel. na informacji, bo ja nie masz jakiegoś specjalistycznego wykształcenia (np masażystka, fizjoterapeutka) to tylko to mi przychodzi do głowy). Bądź miła, uśmiechnięta, mów wyraźnie, ładnie formułuj zdania (ale nie przesadzaj bo to od razu widać). Jak babka zobaczy, że jesteś ambitna, chętna do pracy, to nie bedzie problemu:) a tak z ciekawości , w jakim rejonie PL jest to SPA? :) Powodzenia!!!

i tak bede robic, dziex za rady (choc zazwyczaj zachowuje sie tak jak napisalas) to centrum jest wielkopolsce, ale sprawdzalam w necie jest tez wawie, olawie , lodzi, wroclawiu.

Gość hefalumpek5
gratuluje, ja tez dzis dostalam oferte pracy ale za 1200 zl jako logistyk/ spedytor z 2 jezykami + dojazd jakies 30 km w jedna strone, czy to sie opłaca?:/ nie wiem