Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chłopak z ferajny

Jeżeli kobieta tyje, to mam prawo z nią zerwać

Polecane posty

Ja jestem wysportowany, dbam o siebie, mam dużego ptaka i absolutnie nic nie można mi zarzucić :) Moja dziewczyna zaczyna przeraźliwie tyć. Przy 167 cm wazy już 68 kg :o Dałem jej ostrzeżenie, że jeżeli nie zrobi czegoś z sobą, to z nią zerwę, bo zaczyna mne obrzydzać. Rozpłakała się :o Co z taką zrobić?

Gość jacek1982
tzn ze jest pierdolona hipokrytką

>> tzn ze jest pie**olona hipokrytką Dlaczego? :o Nie mam prawa wymagać, zeby moja kobieta mi się podobała? :o Dla niej wydepilowałem się niemalże cały, bo mówiła, że tak jej się podoba. Czy ja nie mogę miec swoich wymagan?

Gość a ty autorze jakie masz
wymiary?

Gość oczywiście a jak
zachoruje na coś to kup od razu trumnę.

Gość a ten też mądry
tak!!! od dawna tłumaczę moim kumpelkom, by zostawiły tych swoich obleśnych piwoszy, bo im brzuszyska na fiutki nachodzą i co? nie chcą mnie słuchać

Gość alaskaaa
utnij se tego duzego ptaka!!!!!!!to ona powinna z toba zerwac korze!!

Gość buuuuuhahahaaaaaaaaaaaaa
no to już wiemy, co z tobą nie tak - nie masz mózgu :D nawet czytać debil nie umie :O

Gość e5d4y
widziały gały co brały :D i to jest zawsze faceci wasze usprawiedliwienie wiec nasze też haha

Gość Sage
Myślę, że zrobiłeś co należało, tylko trochę za ostro. Czy Ty naprawdę jej powiedziałeś, że jeszcze parę kilo i ją rzucisz? Chłopie, to nie w ten sposób. To trzeba zacząć, że zależy Ci na niej, że martwisz się jej zdrowiem itd. i stąd te uwagi. W końcu otyłość to choroba. A może ona ma jakieś kłopoty hormonalne? Rozumiem problem, zauważaj go jasne, ale mów tak, by nie poczuła się jak kawał tłustego mięsa. Czasem warto trochę przygryźć język.

Gość jacek1982
ona jest popierdolona bo ma wymagania a sama dupa rosnie

Gość staraczka number one
chłopak z ferajny - dawno ci ktoś zliścia nie zajebał w ten pusty poniemiecki łeb ? a moze chcesz kopa w jaja ? z ferajny...ty cieciu qrwa ze wsi,z jakiej ty ferjany jestes ? z tej co pod trzepakiem stoi i jedno piwo na trzech łyka ? a w niedziele nad ranem puszki ze smietników wybierasz... wypierdalaj wsoiku,won

Gdzie byłeś jak zaczęła tyć?,zamiast chlać piwsko przed tv i oglądać swojego ptaka mogłeś ją zabierać na spacery.

Zostaw ja,na pewno znajdzie kogos wartosciowego .Tak bedzie lepiej dla niej i dla Ciebie :-) A Ty fiucinko z tym swoim wysportowanym cialem i duzym ptakiem turlaj bobra :classic_cool: :-0 :-0 🖐️

Gość gucekpucek
uwazam iż;po takim tekscie to mam wrwazenie ze chyba jej nie kochasz wiec po co z nia jestes????Jezeli chodzi ci o wyglad to znajdz se super lache i tyle bo tylko o to ci choidz bo jakby ci naprawde na niej zalezalo to by ci to roznicy nie robilo.

Gość gucekpucek
no fiucik turlaj bobra hehehehe

Gość dziewczyne z komputera
w to uwierzę

No własnie wiekszość piszących ma zony lub dziewczyny pozostała częśc facetów to prawiczki

Gość Sage
Nie lubię takich tonów jak na tym topiku. Po co te wyzwiska? Facet z ferajny ma sporo racji. Jak mój facet się zapuścił i zaczął wyglądać jak szary cieć, to też mu powiedziałam, że to nie może być tak, że ja się dla niego stroję, dbam o ciało, chcę ładnie wyglądać, zwłaszcza jak gdzieś wychodzimy razem na wieczór, a on w starych szarych łachach. Sugeruję tylko, że takie rzeczy trzeba mówić delikatnie, wykazując troskę o drugą osobę. Byle nie po chamsku. Mam nadzieję, że Twoja dziewczyna weźmie się za siebie. Jak się zapuści to i tak nie będzie się zbyt dobrze czuła sama ze sobą - z Tobą czy bez Ciebie.

Ale nie mówimy o dziewczynach z komputera - ustalmy, że te się nie liczą. A autora topiku to już w ogóle wyobraźnia poniosła. Z takim beretem, to nawet gdyby pasztet chciał wziąć, to powinien bić pokłony i w rękę pocałować.

Gość nie można się wypowiedzieć
masz rację szczególnie ważne jest ,że masz dużego ptaka tylko mózg też pewnie ptasiej wielkości ! Gratuluję!

Gość sasasasasassa
Śmieszne jest to, że autor jest dośc kontrowersyjny. Nie wiemy czy powaznie tak mysli, czy nie, ale PRAWDA JEST TAKA, że poruszył temat TABU. Czyli coś co istnieje naprawdę, ale nie wolno o tym mówić. Laski zrywają z nami, bo jestesmy za dobrzy, bo się nudzimy, my zrywamy z nimi, bo nie starają sięw łóżku itd. itp. Wiec skad to oburzenie? W dobrym kanonie nie wypada zrywać przez nadwagę, ale jakie są fakty? Ludzie zrywają za największe pierdoły!