Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilka..21

mam paskudną figurę, wyglądam jak chodzący trójkąt!!!

Polecane posty

dziewczyny błagam was o sensowne rady, a nie o krytykę, bo dość mam jej na co dzień, chodzi o to, że mam okropną figurę, dość szerokie ramiona, które przy moich naprawdę szczupłych nogach wyglądają jeszcze szerzej i za duży biust, jak staram się schudnąć, to moje nogi robią się jeszcze bardziej kościste, a u góry prawie nic nie znika... poza tym mam dość ładną, ale zbyt okrągłą twarz, czasem to mam wrażenie, że ludzie oglądają się za mną, bo wyglądam jak chodzący trójkąt na szpilkach... wiem, że można ubiorem czy makijażem zatuszować wady figury i urody, ale mi Bóg chyba trochę poskąpił takich kobiecych umiejętności... dlatego proszę was o jakieś rady, jak powinnam się ubierać, żeby poczuć się jak kobieta, a nie jak jakiś dziwak upchnięty w kombinezon, jak umalować twarz tak żeby wyglądała szczuplej, tylko proszę o jakieś proste wskazówki, na moją miarę...

Gość miii
masz szczuple nogi i duze cycki i narzekasz???? ja bym sie cieszyla. ubieraj sie jak ci wygodnie, zapomnij tylko o spodniach rurkach, bo one chyba nie pasuja do takiej figury, a makijaz? mozesz sobie podkreslic kosci policzkowe jakims ciemniejszym pudrem, tylko nie zaciemnym, oczy maluj delikatnie, pozostalabym przy czarnym tuszu

Gość zamien sobie
jakbys wygladala jak kwadrat to by dopiero byla tragedia!

Gość quekllla
czemu rurki odpadają? wyszczuplaja?

Gość Spódnice
! Na takiej figurze ładnie wyglądają spódnice. Takie do kolana. I będzie OK. A na górę jakiś luźny sweterek czy koszula i żakiecik.

Gość a ja ide na aerobic
nieeeeee nieeee na górę jednorzędowy żakiecik ..luzniejsza bluzka pod spodem ... na dół dopasowane jeansy ..wysokie buty ...wyszczuplają optycznie fryzura na pazurki spadające na policzka

Gość a ja ide na aerobic
aa ja wiem co czuje taka dziewczyna .jak widzi kobiety o szczuplutkich ranionach i ładnych plecach..i kobiecej sylwetce..i talii . czuje strasznyy zal .. ze wyglada bardziej jak facet;/ wiem tez tak mam

jak mówisz że już jesteś takim zupełnym beztalenciem do malowania to najlepiej poproś kogoś o pomoc na początku, możesz namówić przyjaciółkę, żeby ci pokazała jak ładnie się umalować, potem umalować się pod jej okiem, kilka razy i dojdziesz do jakiej takiej wprawy; a jeśli chcesz jakoś bardziej profesjonalnie to możesz się przejść na przykład do Douglasa, poprosić wizażystkę, żeby pokazała Ci jak nadać twarzy ładny kształt i podkreślić to co masz najładniejszego, oczy, usta, nie wiem... Ja ostatnio kupiłam sobie tam podkład mineralny BeYu i skorzystałam właśnie z ich porad, bo kosmetyki mineralne stosuje się inaczej niż zwykłe; jeśli będziesz chciała coś jeszcze wiedzieć to pisz

Gość lissssssa4576
Mam podobną figurę i też nie za bardzo ją lubię :/ ale odkąd zaczęłam chodzić na siłownię to mi ramiona trochę zeszczuplały, tylko ważne jest odpowiednie dobranie ćwiczeń, jak zapiszesz się gdzieś gdzie do dyspozycji masz osobistych trenerów to na pewno Ci pomogą :) Nie wiem skąd jesteś, w Warszawie polecałabym Holmes'a albo Gymnasion, bo to chyba jedyne kluby, gdzie ktoś się Tobą dobrze zajmie. Tylko to niestety wymaga czasu i wytrwałości ;)

Gość listka wierzby
wiesz co jakby ludzie na świecie mieli tylko takie problemy to by normalnie..................

Gość ja mysle ze
rurki wcale nie sa zle dla ciebie, jesli sie w nich dobrze czujesz ma sie rozumiec ;) poza tym nie martw sie, niejedna z nas wolalaby byc troche szersza w ramionach i miec zgrabne, szczuple nozki niz duzy kuperek i male cycuszki ;)

z warszawy nie jestem, u mnie nie ma takich profesjonalnych siłowni, a jak zaczynam ćwiczyć sama to ma to jeszcze przeciwne efekty, może mogłybyście mi powiedzieć jakie ćwiczenia mam robić, żeby schudnąć w ramionach i biuście umalować rzeczywiście nawet według wskazówek nie wiem czy bym się potrafiła sama, zwykle to nawet jak robię sobie takie \"próby\" czasem po godzinie biorę waciki i wszystko zmywam, bo wyglądam jak lala... chyba rzeczywiście poproszę kogoś o pomoc

Gość _keira_
:):):) ja mam dla cibie idealny zestaw :) zwykle doradzm kumpelom jak maja sie ubrac, wiec chyb jestem w tym niezla :) wez kup sobie jakas jasna (bezowa, kawowa) spodniczke rozkloszowana, w montonie widzialam ostatnio takie ladne, do tego czarny (ale taki naprawde czarny) golfik z krotkim rekawkiem, i jakies buciki najlepiej czarne, ale na niezbyt wysokim obcasie, najlepiej prawie plaski, zeby ni wydluzal szczyplych nog, to na pewno zadziala :) teraz w zimie mozesz zakladac jeszcze jakis sweter przewiazywany tak na skos tez ciemny, to wyszczupla jeszcze sylwetke, genralnie zawsze na dol jasne kolorki, na gore ciemne :)