Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak rosna wasze brzuchy

Jak rosna Wam brzuchy?

Polecane posty

Mi sie rozlewa na calym obwodzie i mimo tego, ze jestem w 4 miesiacu nie wyglada jakbym byla w ciazy - nawet jak sie sobie nago przyjrze w lustrze, tylko jakbym cholernie utyla.

a ile wazysz i masz wzrostu ja zaszlam w ciaze wazac 70 kg przy 168 (cholera!) a teraz waze 70,5

mi dosyc wolno rosl brzuch, za to szybciej tylek :-P heh a jak juz cos urosl to tez raczej w boczki niz do przodu :-/ napewno nie bylam ciezarowka z typowa pilka z przodu

ciekawe jak bede wygladac w 9 miesiacu? Jak myslicie od czego zalezy sposob rosniecia brzucha, od genow?

nie wiem chyba tak ja przytylam w kazdej ciazy b duzo do po 20-22 kg :-o a brzuch mialam b maly, mam 170 wzrostu jak szlam rodzic w najszerszym miejscu mialam 103 cm zdj mam w stopce mozna zobaczyc jak wygladalam na koncowce ogolnie tez czulam sie swietnie mimo tylu kg, matko nie wiem nawet kiedy mi wpadly :-/ pilnujecie sie w ciazy pozniej ciezko to zrzucic...

Mi rośnie do przodu... mimo że przytyłam 15 kg od początku ciąży kilogramy sie równo rozłożyły po ciele. Od tyłu mówią że nie widać ze jestem w ciąży. Zaczynam 30 tydzień. obwód brzuszka 96 cm. :) hm... ciężko stwierdzić od czego to wszystko zależy.

EVI !!!Ja jestem w 22 tc a mam większy brzuszek !!! o ranyyyy, jak ja będę wyglądać w 26 tc??... troszkę się przeraziłam.........

ja jestem w 16 tygodniu i mam obwod brzucha 94-95,nigdy nie nalezalam do jakichs superszczupłych osob, ciaze zaczynalam z waga 65 kilo przy 165 cm...teraz waze 70 i czuje sie z tym srednio ...

mi rośnie bardzo ładnie, proporcjonalnie. Jest krągly i gładki. Nie moge tylko robić zaleglosci w piciu piwa bo wtedy pewnie by mi oklapł ;)

Gość a mi nie rosnie
nic nie widac - 3 miesiac

Agatek bez obaw ;) napewno nie bedzie caly czas tak szybko rosl :) fajnie powspominac te czasy, robcie sobie laski zdjecia brzuszka, pozniej fajnie poogladac :) ja mam tez kazde wydruki z usg i plyty z filmami

mam 165 cm, gdy zaszłąm w ciążę ważyłam 50 kg. teraz moja Lala ma 4 miesiące, wazę 48-49 kg. Brzuch miałam bardzo dziwny, wygladało to, jakbym włozyła pod bluzke piłkę do koszykówki:D strasznie w ciazy wychudły mi nogi, ręce, pupa i twarz. Teraz juz wiem, dlaczego. Wszystko wyssała ze mnie córa. Urodziła sie nadspodziewanie duza(po tacie)-55 cm i 3480g. W ciazy wyglądałam szczupło, tylko ten śmieszny brzuszek, położne dziwiły się, gdzie sie ta dzidzia zmieściła:D ogólnie w ciązy przytyłam 8 kg, i bardzo szybko je zrzuciłam--niedojadanie, stres, nieprzespane noce i duuuuuzo biegania po mieście i uczelni.no i noszenie mojego kluska:D Pozdrawiam wszytskie ciężarówy:)

ja jestem w 5mc,przytyłam ok 4kg.Bardzo się pilnuję,bo w poprzedniej ciąży żarlam praktycznie same slodycze/miałam wstret do miesa/.Pozdrawiam!

Gość magda240777
a ja jestem w 24tygodniu, przytylam 9kg ale chyba wszystko mi poszlo w brzuch i w piersi ! No moze troszke w biodra:-) A brzuch wyglada jak pilka, mam wrazenie, ze zaraz mi skora na nim strzeli!! A wiecej juz chyba nie da rady go smarowac!