Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelson

Ważne dla mnie! Jak zorganizować dobrą imprezę?

Polecane posty

Mam kolegę, który po 15. urodzinach musiał wyremontować cały parter, bo mu koleżanki zarzygały. Nie rób w domu :)

postaw pod ścianą miski do rzygania :)

c4 - no u mnie dokładnie 28osób+duży pies/47m2 (a nawet nie, bo jednego pokoju nie udostępniałam, chociaż i tak każdy tam właził). ewelson - naprawdę, nie upilnujesz tłumu. Ja się partkietem nie przejmowałam, bo nikt w szpilkach nie chodził, ew. dawałam jakieś kapcie. Jak jest jakaś miejscówka do zniszczenia to nie ma sprawy, ale mieszkania bym nie poświęcała... Na szczęście kilka osób zostało i mi pomogło posprzątać.

U mnie rzygali przez balkon, i to był jeden z 3 powodów dla którego przyjechała policja. :D 1. rzyganie przez balkon 2. jaranie zioła 3. hałas o 2 w nocy (tak, w sylwestra :o)

Policja to standard. Zawsze znajdzie się taki co zadzwoni. Raz do mnie przyjechała Straż Miejska...... wszyscy byli zawiedzeni, że tak słabo, poczuli się niedoceniani. Z trudem ich uciszyłem :)

Aaa jeszcze pamiętam jakąś imprezę, kiedy organizatorka wyszła do kina, a że jej rodzice byli dość bogaci, to znajomi i znajomi znajomych wynieśli cały sprzęt z domu (ale najcenniejszy okazał się pewien afrykański bębenek za ok. 4 tys. podobno, a został on porzucony pod płotem parę domów dalej), także popsuli pralkę próbując uprać spodnie farbą oraz wiele innych... Były to 18. urodziny dziewczyny.

No... Ale kto normalny robi imprezę we własnym domu i na nią nie przychodzi?

Kurcze trochę mi brakuje takich imprez i tej ekipy.... ale miło się wspomina. Kiedyś trzeba pomyśleć o jakiejś reaktywacji, ale jak to wskrzesić jak już nikomu się nie chce... i pije się po pół.

Gość Ewelson
Nie no, ja takich kretynów w swoim otoczeniu nie mam. Część ekipy to taki nasz podstawowy squad z wielu imprez... I co najwyżej były właśnie wymioty, jakieś widzenia "Ukaż się DEMONIE", potłuczone szklo i jakieś przypadkowe "nowe pary" w ciemnym zakątku.

Gość ooooooooojkkjj
Mozna się spytac ile mniej więcej wychodzi cenowo impreza osiemnastkowa dla tych np 28 osób ?

Gość hania891
Moim zdaniem warto organizować przyjęcia dla znajomych w jakichś fajnych lokalach. Ja np, swoje urodziny zawsze robie w venge w łodzi. Świetny klimat, no i pomoc pracowników i właścicieli przy wszystkim nieoceniona.

Gość gość
Jeśli planujesz duza liczbe gosci, z pewnoscia mogą przydac się dodatkowe sztućce, krzesła itp. Wszystko co potrzebne do organizacji imprezy możesz wypożyczyć w http://www.meblostrefa.com/

Gość gość
Dobra impreza to przede wszystkim fajna, głośna muzyka, żeby można było potańczyć i się wyluzować. Wyprawiałam 18 w domu, ale kupiłam głośniki w sklepie megascena.pl, żeby jakość dźwięku była lepsza. No i przydadzą się na inne okazje, np. domówki. Do tego przekąski, zgrana ekipa i teraz każdy miło wspomina moją 18.

Gość Arbuz 40
Można powierzyć przygotowanie takiej imprezy od a do z profesjonalistom. Spójrz chociażby na http://www.drivingexperience.pl/ , jeżeli tylko lubicie tego typu klimaty warto pomyśleć o takiej, motoryzacyjnej imprezie.

Gość gość
My robiliśmy integracyjną, a od strony technicznej bardzo pomogła nam firma www.estradawolomin.pl którą serdecznie polecam, złoci ludzie. :)

Gość gość
Jednak jedną z ważniejszych rzeczy przy organizacji imprez jest to, gdzie ta impreza firmowa się odbywa. My mamy takie swoje jedno sprawdzone miejsce - Starą Zajezdnię. Jest niesamowity klimat, wszyscy czujemy się tam bardzo dobrze, no i imprezy zawsze się udaja :)