Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TenTamten

Życie czy nie życie

Polecane posty

Dziś miałem troszkę czasu na przemyślenia . I tak jakoś oglądając ludzi pędzących gdzieś za swoimi sparwami , jedni uśmiechnięci ,inni smutni. I tak mnie ciekawi jaki wy macie stosunek do 1 Siebie 2 Swoich bliskich 3 Do wiary 4 Do pracy 5 Do płci przeciwnej 6 Do życia Jakie są wasze motta życiowe . Jakie żale . Z czego czerpiecie radość :) Co was motywuje do działania ??

Gość wszystko czerpiemy
z.... kafeterii :D

Gość wszystko czerpiemy
a tak własciwie to o co Ci Ten Tamten chodzi konkretnie? doła masz czy się zakochałes czy co?

Gość goralka21
myśle,że ważne jest by doceniać zwykłość, codzienność :)

O nic tak mnie to ciekawi bo ja czasami się zastanawiam nad tym co mnie otacza i co się dzieje w moim życiu i ciekawi mnie czy wy tez i do jakich wniosków dochodzicie :D

Gość wszystko czerpiemy
wniosek jest taki, że życie jest krótkie dlatego w życiu ważna jest Rockandrolla :D

Gość karolina020
1. staram sie miec dystans i nie popelniac razacych bledow 2. tych ktorych kocham nie krzywdzic 3. wierze, ale nie praktykuje 4. obecnie szukam, mam nadzieje ze znajde taka w ktorej obie strony beda sie szanowac 5. jestem w 3letnim zwiazku i moge stwierdzic ze chciec sie dogadac to moc sie dogadac 6. nie zmarnowac....

Gość karolina020
:)

Gość karolina020
nauczylam sie ze zycie nie jest kolorowe jak kiedys i jesli ma sie miekkie serce to trzeba miec BARDZO twarda doope...

Gość A.........
dzisiaj Tobie sie myslenie wlaczylo :D

Gość karolina020
moze nie trafiles na takich ludzi ktorzy by cie do takiego przekonania sklonili. ale to tylko pozazdroscic

Gość wszystko czerpiemy
1 Siebie- moje ciało jest światynią mojego ducha, jest piękne, zdrow , sprawne i dbam o nie, a mój duch jest moim najlepszym przyjacielem, równiacha! :) 2 Swoich bliskich- róznie- niektórzy sa naprawdę trudni, i pomimo najlepszych chęci by relacja była ok- muszę się trzymać dla dobra sprawy na dystans. Tak jest lepiej dla wszytskich. Nauka płynie z tego taka, że nie na wszystko mamy w życiu wpływ....a nasi bliscy sa ludźmi z własnymi problemami, trzeba to umieć uszanować... 3 Do wiary - podstawa :) wierzę w siebie :D 4 Do pracy - poasja , udręka i ekstaza w zarabianiu na chlebek :D 5 Do płci przeciwnej - wolę niż własną ;) 6 Do życia - ważne jest tu i teraz 🌻 kto tego nie widzi ten błądzi jak ślepiec....

Gość A.........
zmiany ..ciekawe :D

Gość Rogacz 007
A mnie zmotywowała do życia zdrada partnerki... szukam nowej [ kwiat ]

1.Patrzę na siebie z dystansem i ...uśmiecham sie jak tak patrzę 2.Moich bliskich zawsze szanuję 3.Tutaj to nie ma co za dużo rozmyślać...trzeba wierzyć... 4.Spoko...bez pracy ani rusz:) 5.Jestem w szczęśliwym związku ---kompromis to udowny lek na wszystko! 6.Zycie to nie bajka,nie głaszcze nas po jajkach:) O żalach nie napiszężeby sobie ciśnienia nie podnośi na no. Radość czerpię z ŻYCIA A motywują mnie dzieciaki:)

Gość karolina020
o to chodzi aby myslec pozytywnie, ale jednoczesnie byc przygotowanym na upadki.

Gość karolina020
bo zycie nie jest rozowe...

Gość Rogacz 007
Wiem co to upadek....a w tej chwili wogole nie myslę !!!!!

Ja myśle żeby nie dopuszczać do upadków :) A jak już nam się taki zdarzy to czerpać z niego motywacje do dzialania aby więcej nie było takiego :) Wyciągajmy nauke ze wszystkiego :)