Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orbitka6

Zaręczyny a rodzice. Małe pytanko.

Polecane posty

Gość czarna koala
oddaj do dopasowania, za dwa dni masz go z powrotem, włóż na palec i noś. a rodzicom najlepiej powiedzcie razem.

Gość krasnoludek454
jeny,przestańcie jej jechać, Wy tak macie z zazdrości,czy jak? Nawet jeśli jest niedojrzała to kij nam wszystkim do tego,ona tu zadała pytanie a nie prosi o porade czy brac slub,czy za wczesnie! Autorko moim zdaniem lepiej ,jesli powiecie razem;) tak jakos fajniej. Wy chyba nie zauwazyliscie roznicy,ona nie pyta "powiedziec rodzicom czy nie",tylko "lepiej razem czy osobno" ;]

Gość orbitka6
tak wiem, mamy isc do jubilera w tym tygodniu i pomniejszyć

Gość my powiedzielismy razem
jakos tydzien po zareczynach, jak wrocilam do domu. kilka dni nie nosilam pierscionka zeby mama nie zobaczyla, bo chcialam zeby moj chlop byl przy tym jak bede mowic. pozniej on przyjechal, kupil kwiaty mamie i wino tacie, bylo wielkie zaskoczenie, chwile posiedzielismy u mnie i pojechalismy do jego rodzicow.

Gość Viss
u mnie było tak,ze zadzwoniłam do mamy i popwiedziałam zaręćzyliśmy się. Powiedziałabym osobiscie, ale daleko mieszkam i nie chciałam ukrywać. Miałam wielką ochotę chwlaić się tym;]

Gość cokolinka
U nas każde powiedziało osobno rodzicom, kiedy ślub. Niedawno rodzice się spotkali w celu zapoznania się. A jak narzeczony obdaruje mnie pierścionkiem to tak planuję, żeby kupić kwiaty mojej mamie i jej podarować.