Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intuicyjna

Bardzo młode mamy D

Polecane posty

Gość ja napisałaś że za pierwszym
razem Ci się udało, to tu śmiech na sali....... Napisz prawdę, że dupczył się stary facet i wpadłaś. Niech tylko on dowie sie o ciązy, to tyle go zabaczysz. Ps. nie zapomnij pwiedzieć o tym babciom i dziadkom, buhahaha pewnie w szkole jesteś dla kolezatek autorytetem - matką polką Widziałam takich mnóstwo w ubikacjach na dyskotekach

Gość ojciec Stefan
takich nam kobiet trzeba. Rozumiem, że macie już slub kościelny. Pamietaj o kalendarzyku.

Gość a ja mam 16 lat i tez podjęam
świadomo decyzję o cionży i niedługo bende mamą. Po prostu wiek nie ma znaczenia.

Gość intuicyjna
nie napisałam ze za pierwszym seksem z moim facetem, tylko za pierwszym seksem bez zabezpieczenia, swiadomie... I nie, nie dupczyl mnie stary facet i wpadłam. A jak sie DOWIEDZIAŁ o ciąży to skakał z radości i na rękach mnie nosił.. Nie nie jestem żadnym autorytetem dla koleżanek i wcale nie chcę być, mam swoje życie i ich opinie mało mnie interesują... Matką polką też nie zamierzam być. A to, co widziałaś w kiblach na dyskotekach naprawde nie ma nic wspólnego z tematem. *** Ojcze Stefanie :D:D:D

autorko poiwedz mi po jakiego chuja załozyłas ten topik ?? kogo interesi to ze dałaś pizdy i sie zaciążłaś ??????? kogo to obchodzi ze masz 17 lat i jebiąc sie zalał cie twój łach i teraz masz dziecko w piździe ???? powiedz kogo to obchodzi ??? ja mam 28 lat, 5 dzieci i zadnym nie chwaliłam sie na kafe tymbardziej mając 17 lat i bedąc w ciazy...choc pierwsze dziecko miłam w wieku 29,5 lat.... PS. chuj ci w duspko !!!!!

Gość intuicyjna
pain au chocolat nie martw się o moja szkołe, wstałam ... :P stoprocent nie interesuje Cie to nie czytaj... ;D Są jakies inne młode mamusie na forum?

Gość intuicyjna
pain skoro juz zalozylam ten topik to szukam ich na tym topiku... chodzilo mi głownie o mamusie w takiej sytuacji i wieku jak moja :)

moja droga przenies ten topik tam..tutaj jest ogolny, zjedza cie tutaj a zainteresowanie bedzie minimalne....z tego co wiem na forum ciazowym byl jut temat takich nastoletnich mamus

Gość intuicyjna
ok ok pain a jak mam go przenesc? zalozyc tam nowy czy jak ?

no a ldaczego by nie:) tutaj chyba nie masz zbyt duzo konstruktywnych wypowiedzi wiec ich szkoda nie bedzie ..w nowym temacie mozesz najzywej wkleic linka do starego tematu...

Gość krasnalkowa
;O albo prowokacja.. albo totalna głupota.. Nie twierdzę,że w wieku 17 lat nie można być dobrą matka-można. Ale żeby planować dziecko w tym wieku?-paranoja i żenada. Ty nawet matury nie masz zdanej dziewczyno! Ja mam 18 lat, za kilka miesięcy matura, mam ukochanego mężczyznę u boku, jesteśmy ze sobą prawie 2 lata,kochamy się,ale na dziecko przyjdzie jeszcze czas. Naprawdę nie chcesz poukładać sobie życia, by dziecko miało stabilizację,rodziców,którzy są wykształceni i zarabiają pieniądze? Nie chciałaś najpierw wciąć z tym mężczyzną słubu? Jakieś wypaczone myślenie wg mnie, ale to tylko moje zdanie. Szczerze wątpię w tę Twoją dorosłośc,gdybyś była taka dojrzała i odpowiedzialna nie przekonywalabyś tutaj wszystkich tupiąc nogą o tym,że tak jest. Wydaje mi się,że strasznie gnębi Cię to,że masz faceta aż 9 lat starszego i może była to wpadka a Ciebie szlag trafia i przekonujesz wszystkich,że to było zaplanowane i przemyślane. Nawet dorosła nie jesteś. Albo Twój 26 letni facet wie,że zaraz stuknie mu 30 stka i chce szybko mieć dziecko, a Ty biedna zakochana pakujesz się w to. Ciąża to cudowna sprawa, każdy tego pragnie, no, może prawie każdy. My też. Ale na pewno nie zrezygnuję z nauki, z tych pięknych lat spędzonych tylko we DWOJE..na rzecz pieluch. Cudownie jest planować maluszka mając pracę,wykszatłcenie, dom. Co Ty z tego masz?

intuicyjna a ja mam podobną sytuacje.Znalazlam swietnego chlopaka,oswiadczl sie,slub planujemy ale nie teraz i to nie ze wzgledu że on nie chce tylko ja Odkad zamieszkalam z narzeczonym i poczulam sie \"dorosla\" wogole mi cos strzelilo do glowy.Na dowod tej doroslosci zaczelam z moim narzeczonym planowac dziecko.W końcu sie nam udalo,decyzji nie zaluje,uwazam że jezeli ktos ma byc dobrą matką to bedzie niezaleznie od wieku.Dodam,że chlopak ma 22 lata:pracuje i studiuje zaocznie.Rodzice nam duzo pomagają,nawet sprawili nam remont za co jestesmy im bardzo wdzieczni.

nie wyswietlilo sie...slubu nie chce z powodu alimentow,po slubie ich nie dostane,dopoki sie ucze beda mi przysylane,a wybieram sie na studium po maturze.Jeżeli pytacie co z dzieckiem kiedy bede w szkole odpowiem,że moja mama chetnie mi pomoze :)