Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deszczowa_Piosenka

Czy jest na sali lekarz??

Polecane posty

Gość Deszczowa_Piosenka
TenTamten, ale to mój przyjaciel i musze słuchać jego szlochania o miłości do kobiety co jego nie chce. Bo przyjaciól się od tak nie zostawia i nie olewa... Ech... chyba sobie sieknę winka. :-( Ktoś się ze mną napije w ten samotny wieczór?

Gość Deszczowa_Piosenka
To był własnie taki cholerny egzemplarz co mi wlazł z butami w życie i jednego dnia je przewrócił do góry nogami! I czasem go za to nie lubię. I wiem, że trzeba go olać skoro nie dostrzega takiej fajnej ( :-) ) laski jak ja hy hy... Tylko jak? To, że trzeba się wyleczyć wiem- sama doszłam, ale jak? Może jakieś tabletki są na miłość, albo syropki...

Gość Deszczowa_Piosenka
TenTamnet widzę żeś FACHUR he he :-) To siadaj wygodnie, wina naleję tylko mi się tu nie ubzdryngol! No to jak się postępuje w takich sytuacjach? Dodam, że dziś wykasowałam go z gg i usunęłam jego nr komórki.

Gość Deszczowa_Piosenka
Tak a tu mi raczej brak dystansu i zimnego podejścia. Wiem, że czas mi w tym pomoże, ale liczy się dziś. A dziś to ja mam ochotę się pożądnie wyżalić i ubzdryngolić w towarzystwie :-(

Gość wieża
a propos tabletek... tego kwiatu jest pol swiatu, prezentuja sie nastepujaco... dwie raczki, dwie nozki, korpusik, glowa szukac szukac, nie myslec, spotykac, byc

Ok bardzo dobry początek :) Jeszcze wykasuj wszystko co ci o nim przypomina z swojego otoczenia ;)

Gość Deszczowa_Piosenka
Dziękuję Ci zacnie, bo bacząc na mój stan emocjonalny zaraz by mnie zbałamucił, i jak to mężczyźni mają w zwyczaju... siup do wyra hy hy hy. (żartowałam!!)

Gość Deszczowa_Piosenka
Wieża mądraś dziewczynka :-) Pytanie tylko gdzie ja mam szukać delikwenta?? Praca odpada, koledzy kolegów i koleżanek też... więc cóż mi zostaje?

Gość Deszczowa_Piosenka
Kobietko, jak ja Ci się odwdzięczę? Bałamut TenTamten już pewnie rączki zacierał hy hy :-)

kobietasobietaka no tak ale nie które lubią jk bez majtek :P Wracając do tematu :) nie szukaj bo szukanie mydli oczy i czasem wydaje sie nam że nie odpowiednia osoba jest odpowiednią i sytuacja sie powtarza :D nie szukamy czekamy na ta chwile w ktorejj sie pojawia ta druga osoba z nienacka:)

Gość Deszczowa_Piosenka
Buuuu :-( Ale ja chcę teraz zapomnieć a nie za pięć lat jak mi się trafi jakiś delikwent :-( TenTamten Ty bez majtek po kafeterii łazisz???

Po kafe w majtkach i wogóle ubrany ale po pokoju tak bez :) wolnośc dla wszystkich !! :D

ja uważam że jesli coś się kończy to tak być musi...i trzeba zająć się przyszlością ..jasne że się nie wyrzuci nagle i nie zapomni...ale trzeba probować znaleźć coś innego..kogoś innego...nie po to by zapomnieć, ale po to by na nowo żyć :)

Gość wieża
tylko przypadkiem nie zaopatruj sie w lupe i nie biegaj po miescie w szale ;) wez kolezanke pod pache, wyjdz z domu i idz, chłon wszystko a odpowiedni sam przyjdzie, bez detektywistycznych metod moze potkniesz sie w autobusie i wpadniesz wlasnie na niego? wazne, zeby sie otworzyc, zdjac z oczu tamtego patałacha

tak ale potrzeba nowej osoby szybko prowadzi nas do nieprzyjemnych typów/typiarek :) Warto chwile poczekać z szukaniem i ogarnąć się troszkę :)