Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deszczowa_Piosenka

Czy jest na sali lekarz??

Polecane posty

Heheh nie idz kobieto ;) I tak musiała dodać coś na koniec :P wcale mi nie pomagasz :D

ja gram tylko w bierki :D..ale jak ktoś ma wymagania osobliwe to i w brydża zagram :D...no nie z Tym Tamtym bo już wszystko pokazał-bez majtek :D

Gość Deszczowa_Piosenka
Ja nic nie widziałam :-P

Deszczowa_Piosenka i bardzo dobrze :D to na czym skończyliśmy ?? Z czym ta pizza ma być ??

Gość Deszczowa_Piosenka
Pizza, dowcip i majtki :-P

Gość Deszczowa_Piosenka
Oj ja znam fajny. Uwaga! Bedę opowiadać. Gotowi??

TenTamten - z ciekawości zajrzałam do tego topiku i wiesz , Twoje wypowiedzi przywróciły mi wiarę w to , że na tym forum są jednak normalni faceci :) Pozdrawiam Was cieplutko :) I jeśli znajdziecie lekarstwo to dajcie znać ,bo ja również go potrzebuję ;-)

Gość Deszczowa_Piosenka
Szefów dzielimy na 5 grup: 1. Pedałów. 2. Superpedałów. 3. Antypedałów. 4. Pedałów-magików. 5. Pedałów-pirotechników. Szef pedał mówi: Ja Cię Kowalski wypie***! Szef superpedał mówi: Ja Was wszystkich wypie***! Szef antypedał mówi: Ja się Kowalski z Tobą pier**** nie będę! Szef pedał-magik mówi: Ja Cię Kowalski tak wypie***, że ty nawet nie zauważysz kiedy! Szef pedał-pirotechnik mówi: Ja Cię Kowalski wypie*** z hukiem!

Gość Deszczowa_Piosenka
TenTamten znachorem zostanie :-P Jak mnie wyleczysz to Cię rozsławię he he... I będe pobierać TYLKO 70 % prowizji :-P

Gość Deszczowa_Piosenka
TenTamten a skąd Ty dziecko jesteś? Tzn jakie rejony naszego urodziwego kraju mlekiem i miodem płynącego?

Typowo męski kawał świński :D Spotyk sie dwoch kolesi i umawiają się na impreze Jeden mówi wpadnij ja załatwie dziewczyny na to drugi a ładne będą pierwszy mowi no jak wypijesz pare piw to tak drugi się zgodził spotykaja się na drugi dzięń koleś podjeżdza z laskami taxa wsiada koleś patrzy na laski i mówi Stary ale ja tyle nie wypije ;)

Gość Deszczowa_Piosenka
Dziecko a ile masz latek? Co to znaczy w całej Polsce? Co Ty tam robisz w tym swoim życiu że domu jak człowiek nie masz?

Gość Deszczowa_Piosenka
Co to znaczy, żeś "nie teges?" :-P Ja mam 23 lata (rocznikowo już niestety 24) . Ale mieszkam w jednym miejscu :-) W Warszawie.

W wawie powiadasz a bede tam niedługo dokładnie 4 a moze i nawet wcześniej ;) Co nie teges :P

Gość Deszczowa_Piosenka
Ojej no widzisz, to pizzę Ci będzie łatwiej wysłać hy hy :-P No tak odczytałam na jakimś wątku, żes nie teges dziś he he...