Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deszczowa_Piosenka

Czy jest na sali lekarz??

Polecane posty

Gość Deszczowa_Piosenka
Ech... To wszystko jest do d** :-) Szkoda, że nie można się czasem wyłączyć i odpocząć od życia. Ja akurat mam w życiu "przeje***". Na faceta mam nikłe szanse, bo mam ograniczoną wolność. Może i jestem młoda, ładna, mądra itepe, ale jestem tzw kobietą z przeszłością"... Faceci mnie dobijają...

oo ale nie tworzymy wielkiego dystansu do płci przeciwnej tak :) bo to do niczego dobrego nie prowadzi :)

Gość Deszczowa_Piosenka
Zjadłabym pizzę teraz...

Gość Deszczowa_Piosenka
Z podwójnym serem i pieczarkami :-) Mniam!

Gość wieża
faceci zawsze dobijają, predzej czy pozniej jakiś a mimo to lgniemy do nich z tak niesamowita siłą niejako skazujac sie na kolejne ewentualne porazki... albo też dając sobie szanse na szczęście, może warto spojrzeć na to z tej strony - takiej uśmiechniętej i przecież i tak nie zawsze kolorowej.

nie mowię o dystansie do plci przeciwnej a o dystansie do tego co się stało :)...Ten Tamten-ubierz w końcu majtki jak chcesz z kobietą pizzę zjadać :D

Gość Deszczowa_Piosenka
Bo faceci mają te cholernie ciepłe i mieciutkie ramiona i gapią się na nas o poranku w taki specyficzny sposób... Ech.. TenTamten :-) Chce pizzy!!!!

razi w oczka ?? :P Ale racja pora coś wrzucić na siebie :P bo tak nago z koietami nie wypada gadać :P

Deszczowa_Piosenka muwisz i masz :) powiedz gdzie a zaraz będziesz mieć :) Podoba mi się to co powiedziałaś teraz :)

Gość Deszczowa_Piosenka
Ups! To ja zamykam oczy a Ty wciągaj jakieś gacie.

Gość Deszczowa_Piosenka
O maj gad no prosze mnie tu nie bałamucić jakimiś ramionami bo uschnę :-((

kobietasobietaka jeszcze nie mogę pozwolic sobie na to aby była ciepła :) Dziękuje za szacunek ;)

Gość Deszczowa_Piosenka
:-) Dobra to dawaj te pizzę jak już jesteś ubrany i powiedz jakiś dowcip na poprawę mego parszywego humoru :-)

Deszczowa Piosenko!!..jak milo widzieć że uśmiechnięta jesteś i patrzysz nie tak już zdołowana a wyluzowana nieco :)...to Ten Tamten..-szczwana Bestia :)...bawcie się dobrze :)

Gość Deszczowa_Piosenka
Hy hy :-) To TenTamten masz pole do popisu :-) Proszę mnie leczyć he he... W chińczyka bym pograła jeszcze he he

Gość Deszczowa_Piosenka
kobieto kochana... Nie opuszczaj nas, bo tak mi dobrze w Waszym towarzystwie z tą pizzą i z tym winczachem moim :-)

oo w chińczyka to już nie grałem ze 100 lat to gramy :) Leczyć mam Cię nie ma problemu mówisz i masz :)

Gość wieża
Pizza, czekoladowa kąpiel, wino... A jutro uśmiech, klapki z oczu zdjęte, slonce ktorego nie ma i ruszamy z rana na codzienny bój z elementami okreslanymi popularnie jako "facet". Dziękuję wszystkim dobrym mężczyznom za istnienie :) nie wyobrazam sobie globu wypelnionego do granic mozliwosci samymy babami ;) Idę pomyślec o "tym" delikwencie co to mi tak w głowie zawrócił. I w dodatku wziął się znikąd. (A jednak można). Smacznej GORĄCEJ pizzy życzę. amen. ( co ja mam dzisiaj z tym "amen"?) Dobranoc Panstwu ;)