Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka nastolatki

Test ciążowy u córki

Polecane posty

Gość u kolejna wtopa
no, ale przeciez ona ma urodziny osiemaste za miesiac. a to bedzie luty nie maj:D

Gość Matka nastolatki
Moze matura to juz za duzo powiedziane bo do niej jeszcze sporo czasu ale chodzi mi o nauke.

Gość SandraPoznań
No wtopa i to duża :) wszystko matka nastolatki zaplanowała ale sytuacja się skomplikowała i zapomniała co wcześniej pisała.

Gość uuu kolejna wtopa
moze ciaza to za duzo powiedziane mi chodzi o prowokacje:D

Gość uuu kolejna wtopa
i jeszcze maz prawnik co ma zone analfabetke, corke puszczalska i mieszkanie do ktorego przyszly ziec moze sie wprowadzic:D

Gość ggtf
równie dobrze mogła pójśc rok wcześniej do szkoły więc nie dłub tej dziury juz tak

Gość Matka nastolatki
Chcesz to wierz w to nie chcesz to nie wierz twoja sprawa. A ja juz sie sieszylam ze sa porzadni ludzie. No trudno bywa. Wiem matura to jeszcze za wiele powiedziane bo do niej sporo czasu ale na nauke zawsze jest czas.

Gość SandraPoznań
Prawda taka,że dla mnie też troszkę prowokacyjne jest ale może na świecie są jeszcze osoby z takim podejściem.

Gość uuu kolejna wtopa
i na puszczanie tez:D

zgadzam sie :) ale napisz nam prosze jak test wyszedl :) przwaznie wieczorem tak tu nie milo niestety nic nie da sie poradzic :/

tremendo: A jakie wychowanie jest według Ciebie lepsze? Takie jakie preferuje 90% rodziców, czyli: Nie ma o czym rozmawiać, bo moja córka NA PEWNO seksu nie uprawia? Na zasadzie jak o czymś się nie mówi to tego nie ma? To dopiero głupota i nieodpowiedzialność. 18-latek czy 18-latka to odrębna jednostka, nie dziecko kurczowo trzymające się maminej spódnicy. A seks nie jest już dzisiaj tabu nawet dla smarkaczy w podstawówkach, więc tym bardziej dla dorosłej już dziewczyny. Ja mam 27 lat i \"za moich czasów\" (nie myślałam, że kiedyś będę tak gadać :P) inicjacja seksualna w liceum to były pojedyncze przypadki i klasowa sensacja. Dzisiaj już tak nie jest i naprawdę, podziwiam autorkę za takie a nie inne podejście, tylko pozazdrościć córce takiej matki. Sama wiem, że nie ma nic gorszego, niż brak wsparcia rodziców, cokolwiek by się nie zrobiło.

Gość zaskoczona44
Wie Pani co ja pani powiem tak. Wierze w to bo mam bardzo podobna mame, zawsze wszystko przyjmowala ze spokojem i nie bylo czegos co by ja bardzo zaskoczylo. Ale moze niech pani sie juz lepiej wyspi bo caly dzien i tyle wrazen to sporo.

Gość Matka nastolatki
Ja juz chyba naprawde sie spac poloze, bo sporo wrazen na jeden dzien i juz sen mnie lapie. Dobranoc wszystkim.

aniu, nie mowie o nie rozmawianiu, raczej o nieulatwianiu. to ze czasy sie zmieniaja to nie znaczy ze nalezy to akceptowac. kiedys nie bylo psychopatow, narkomanow i co, to ze teraz sa to znaczy ze tak musi byc i tak jest ok??? dla mnie zostawianie dziewczyny w tym wieku z facetem i jeszcze pozniej komentowanie jest o prostu nieco dziwne. wcale nie stracilam dziewictwa po 20stce czy cos, ale moi rodzice predzej by umarli niz by dopuscili zebym sie gzdzila w ich lozku czy domu. wiedzieli ze to robie, ale zasady sa zasadami:)

Tak, czasy się zmieniły i to wymaga zmiany w sposobie wychowania dzieci. I naprawdę nie mam na myśli namawiania córki do seksu ;) ale pogodzenie się z tym, że ona go uprawia :) Jak to dobrze, że tego typu problemy będę mieć z własną córką dopiero za te 18 lat (znaczy mam nadzieję, że jednak nie wcześniej, ale czasy się zmieniają...) ;)

Gość Taka sobie.
I jak Mamo nastolatki? Jak test i jak samopoczucie? :)

Gość Matka nastolatki
Witam wszystkich:) Przepraszam wczoraj za te bledy ale bylam juz tak zmeczona calym dzniem, ze oczy mi sie same zamykaly. BYlam dzisiaj rano w sklepie, poszlam do apteki i kupilam jeszcze dwa testy.Córka zrobila i dwa wyszly negatywne:):)Jestem juz spokojna. Córka tez, pewnie jak bedzie spokojna to i okres przyjdzie. Bardzo dziekuje wam dziewczyny za wczorajsze wsparcie.Jak tak wczoraj na mnie pare osób nalecialo to zaczelam sie zastanawiac czy naprawde nie zachowuje sie jak jakas matka milosierdzia. Ale dzisiaj wiem, ze odbrze robilam.Córka nie jest w ciazy a ja dzieki spokojowi zyskalam w jej oczach. Jeszcze sie zastanawiam czy jak do poniedzialku nie dostanie okresu to czy ja dla pewnosci na bete nie wyslac.

Gość majordomus.
no pod koniec to już wogóle motać się zaczęła, ale i tak wyszła prowokacja i to super.

Gość Taka sobie.
Wydaje mi mi sie ze jesli do poniedzialku nie dostanie okresu to raczej ja wyslij do ginekologa bo nie wiadomo czemu nie ma okresu, a raczej testy ciazowe nie klamia :)

Gość mam swoje zdanie.
no i ten tekst na koniec ze sie zastanawialas czy dobrze zrobilas itp:) teraz sie pochwały posypią:) i dalsze kadzenie:) ŚCIEMA

no Ok tylko szkoda ze dwa naraz, beta rosnie co dwa dni, wiec powinno sie odczekac ze dwa dni z testem kolejnym. Zrobcie dla pewnosci po weekendzie.

Gość wybacz ze pytam..
wy jestescie zajebiste wszystkie:D okres sie spoznia 4 dni, a wy kolejne testy zalecacie i moze najlepiej skrobanke od razu. widac ze małolaty- poczytajcie o odstawieniu tabletek zamiast mowic ze nie wiadomo czemu sie okres spoznia.

no cyste moze miec, ja tak mialam po odstawieniu, wiec do ginka rzecz jasna tez sie trzeba bedzie udac

Gość pyśka.
najlepsze ze ta niby matka niby nastolatki dorosła kobieta a tez pojęcie ma zajebiste:) nie ma co telenowela wyszła spoko:) najlepsze prowokacja n kaffe w ostatnim czasie. Moje głebokie pokłony

Gość Taka sobie.
Przestańcie tak naskakiwać na Mame Nastolatki! Jeśli okres sie spoznia nawet przez tabletki to i tak trzeba isc do lekarza.

Gość pyśka.
ja na tą osobie nie naskakuje, ja jestem pełna podziwu. Już nikt dawno tylu osób nie wkręcił. Zajebiście przemyślana prowokacja, naprawde super.

Gość e nieeee
masz racje prowokacja i tyle dlatego nie pisze na takie tematy ferie się zaczynają to 16 nie mają co robić :P

Gość pyśka.
ale zauważcie że to wszystko naprawde wygląda jak żywcem wyjęte z poradnika. Te zwroty w stylu zdołałam tylko przytulić córke, wycofałam się i dałam im spokój itp. Potem jeszcze takie granie na kontrastach w stylu: a co lepiej jak bym jej zrobiła awanture??" wiadomo że od razu laski sie zlecą i będą pisać no właśnie super mamo nastolatki, super reakcja itp:) i wszystkie pisały że chciały by mieć taką mame i były w szoku ale nie dało im do myślenia że właśnie żadna matka nie zareagowała by tak spokojnie:)