Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka nastolatki

Test ciążowy u córki

Polecane posty

Gość nie zagłosuje.
Prowokacja... Oj i ten chłopak jaki dojrzały i odpowiedzialny... no nie wierze. Pozatym sa rok tak?? i w sirpniu jzu sie bzykali w najlepsze? czyli twoja córka bierze tabletki anty od 16 roku życia prawie i bzyka sie ze starszym duzo kolesiem prawie od chwili poznania? Prowokacja albo biedne dziecko masz ....

Gość wybacz ze pytam..
nie sadze zeby wyksztalceni ludzie tak pisali. w ogole wyglada to na prowokacje. leci robic herbate i juz chwile pozniej jest z powrotem zeby napisac ze nastawila wode, wezcie poczytajcie i popatrzcie. emamciu a co ona takiego przezyla? nie robcie dramatu z normalnej kolei rzeczy, jak wie ze jej corka uprawia seks i sie na to godzi to i na konsekwencje sie godzi. swoja droga niezla musi córcia byc jak nie ma jeszcze 18stki a juz tabletki odstawila;)

nie przejmuj sie mamo nastolatki ;) niestety nie kazdy ma takie podejscie jak ty a szkoda

Gość inek
nie zagłosuje- chyba nie znasz życia współczesnych nastolatek hehe

Gość majka i już.
powtarzam zbyt sielankowo to wygląda. Nie ma takiej matki ktora ze stoickim spokojem przyjmuje do wiadomości że jej 18-letnia córka jest w ciąży. Ona poszła robić test, ty sobie tv oglądasz. To wszystko jak z jakiegoś taniego poradnika dla matki nastolatki.

Gość nie zagłosuje.
tak zwłaszcza ze duza róznica wieku i seksu potrzebował. No współczuje chyba tym nastolatkom bo sama nią w sumie jestem, mam 19 lat. Ale współżyje z moim facetem od roku. a jestesmy razem ponad 3. a nie kilka miesiecy i juz do wyra. paranoja

o co wam chodzi nam sie temat podoba wiec piszemy jak wam sie nie podoba nie czytajcie nie piszcie czy to takie trudne?

Gość Taka sobie.
Jaka prowokacja?Nie rozumiem...jakbyscie nie zauwazyli to Mama Nastolatki wlasnie staje na wysokosci zadania, pomaga corce, a sama stara sie znalesc jakies sensowne wyjasnienie tej sprawy. Mamo Nastolatki nie przejmuj sie tym co ludzie pisza, poprostu nigdy nie byli w Twojej sytuacji i tyle :)

Gość co zrobic przeciez est tak
kazdy ma sie prawo wypowedziec, po to sluzy forum to raz a dwa to nie kolo gospodyn wiejskich zebyscie plotkowaly przy zamknietych drzwiach:D

Gość Matka nastolatki
Wiece bo ja czegos tu nie rozumiem . To co ja ją mialam w domu zamknac i zabronic sie jej z nim spotykac, mialam ja na smyczy trzymac. A co do tej Tv to co ja mialam robic latac po domu jak zwariowana i plakac bo taka krzywda sie dzieje. Denerwuje sie oczywiscie, ze sie denerwuje tego sie nie da ukryc ale jestem realistka i co sie stalo to sie nie odstanie i tyle. I co do herbaty . To nie wiem co w tym dziwnego . Poszłam nastawiłam wode, siadłam na forum , az mi sie ona zagotowala i dopiero wtedy poszłam. Zdaje mi sie , ze sa osoby , ktore mysla, ze jak jest taka sytuacja to na dziecko sie tylko krzyczy, zamyka w pokoju i placze co bedzie dalej.

no widzisz i tak tez sie stalo bylo zbyt fajnie heh zawsze sie znajda takie osoby nie zwracaj uwagi na to :)

Gość szuam body.
prowokacja jak nic. Powiedzcie tyle was tu jest i każda się zachwyca. Dla każdej z was takie zachowanie jak tej kobiety to kosmos. Bo to nierealna sytuacja!!!!! Ludzie jej córka nie skończyła jeszcze 18 lat jest w ciąży a ta nie idzie do córki pogadać choćby jak ona sobie to teraz wszystko wyobraża. I wógóle niekonsekwencja w opisywaniu sie wyłania. Znajduje test, zaraz i córka sie pojawia, herbatka, córka wychodzi itp. No jak w harlekinie.

dlatego tez podziwiamy twoja postawe bo niestety nie kazdy tak by postapil a dla Ciebie wielkie brawa spisalas jie na medal :)

Gość inek
hmmm ale Mama Nastolatki też zaszła dosyc wcześnie w ciąże dlatego może ma do tego zdrowe podejście, nie sądzicie?

Gość ble bla bliii
a reszta Cie broni bo Ci już tak zaczeły kadzić i doradzać że teraz im głupio że dały się nabrać.

Gość Matka nastolatki
Jesli to sie komus zdaje nielogiczne to niech poprostu tego nie czyta i juz. Było jak było. Zaczeło sie od testu i o tym byl temat bo nie wiedzialam jak sie zachowac w takiej sytuacji, a ze wyszlo tak jak wszlo to juz nie moja wina.

Gość ladna puszczalska wyhodowalas
to od kiedy ona sie ru**a, od podstawowki?

widzisz ja tez bledy robie ale mi wolno bo moj maz nie jest prawnikiem hi hi ;) glupie a macie juz umowiona wizyte?

Gość nie zagłosuje.
zabranic sie spotykac? ale widzisz ze ze starym prykiem sie spotyka i ty nie wiesz ze bedzie mu chciała dac "dowód miłosci"?? no kobiet o i ty jestes realistka?? Boże jaka opowiesc familijna

mamo nastolatki proponuje zakonczyc temat na dzis bo komus strasznie przeszkada :/ jak chcesz pogadac to pisz na meila chetnie pogadam pozdrawiam :)

Gość asdfghjklpoiuytre
awsze znajdą się zawistne TŁUKI, które z tej swojej chorej zazdrości będą gnębić, uwłaczać, gnoić, obrażać i są to najczęściej osoby z bardzo niską samooceną. Uwielbiają się pastwić nad innymi, bo same są warte właśnie tego. Oceniają swoją "niską" miarką, bo podświadomie czują, że są właśnie tak niskie i puste. Mamo nastki nie przejmuj się takimi TŁUKAMI, bo takie osoby mają poważne trudności na łożu śmierci. Wyrzuty sumienia z powodu ciągłego wyrządzania krzywdy nie pozwalają takim szybko umierać.

Gość nie zagłosuje.
emamcia. A ty co jej adwokat? łykasz wszystko co ci sie poda?? Prosze cie , zyjesz PRAWDZIWYMI opowiesciami z forum?? Matko... ;/

Gość dobranocka sie skonczyla.
oki, chcecie to sie nabierajcie na to, jednak jest to prowokacja i tyle. Dobranoc. Ale pomysł na prowokacje swoją drogą zajebisty. Nie kolejne tam bobki. Pogratulować.

Gość inek
kurcze, to wy nie wiecie że jak nastolatka się zakocha to nic ją nie zatrzyma?!jeszcze gorzej bo zakazany owoc bardziej smakuje.a wy myślicie ze ona by powiedziała córce "nie" a córka "dobrze mamusiu"hehe pomyślcie troche

Gość Matka nastolatki
NIe ma umowionej. Jutro jest sobota wiec moze gdzies prywatnie, a jak nie to bedzie musiala do poniedzialku poczekac.Ja mysle, ze powinna jutro rano jeszcze dwa testy zrobic i to bedzie najbardziej prawdopodobne.Bo jedna słaba kreska tez o niczym nie swiadczy. Mam nadzieje , ze ona tak pokazala sie bo córka ma jeszcze po tabletkach problem z hormaonami . Jutro zobaczymy.

Gość ojcu powiedziec i niech zrobi
co trzeba. przez leb i rzez kolano, co to jest zeby sie szesnastki za seks i tabletki braly.

Gość inek
nawet jesli to prowokacja, to wasze komentarze świadczą o tym że życia nie znacie

ja znam życie, ale jak by mi córka w wieku lat 17stu powiedziala ze odstawila tabletki to bym zdzielila przez łeb:/