Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka nastolatki

Test ciążowy u córki

Polecane posty

Gość Taka sobie.
Mamo nastolatki naprawde tym wszystkim sie nie przejmuj, sa ludzie poprostu ktorzy tego nei rozumieja. Napisz jutro rano jak bedziesz miala chwile co w koncu pokazal test i jak tam samopoczucie :)

Gość Taka sobie.
Wybacz ale jesli sie po nich zle czula to po cholere miala je brac? sa tez inne srodki antykoncepcyjne. Trzymaj sie cieplutko Mamo Nastolatki. :)

Gość taka niby swietna matka
a dziecko w w domu z facetem zostawia i jeszcze po powrocie o tym zartuje..... zalosna nie swietna! sie zastanow co wychowalas...

po tabletkach test moze wyjsc pozytywny do 12 dni :/ zobaczycie co ma byc to bedzie :) daj znac czy zostaniesz babcia czy tez nie :) a ja tak jako adwokat dzis pracuje niezle mi placa :P

Gość inek
wiesz co ja tez bym się nie ucieszyła ale jakbym tak zareagowała to o innych jej wyznaniach co ona wyprawia, pewnie bym się nie dowiedziała juz

Gość Matka nastolatki
emamcia dobranoc:) dziekuje za wsparcie:)

nie chodzi mi o to, że się zle czula i ze odstawila, tylko ze w ogole w tym wieku je brala:)

Gość mania moja.
a mi sie wydaje ze właśnie wy co dałyście sie nabrać nie znacie życia:)

Gość Taka sobie.
A to jakas zbrodnia ze brala? w ulotce napisane ze od 18-stu lat? Mamo Nastolatki jestem z Toba i czekam jutro na odpowiedz jak tam z testem i jak sie czujecie obie z corka! :)

mamo nastolatki dobranoc :) czekam na wiadomosc zagladne rano :) pozdrawiam

Gość Taka sobie.
Dobranoc Wam! :) tez czekam na jutrzejsza odpowiedz Mamo Nastolatki :)

Gość Matka nastolatki
Ja jej nie zostawilam z dorosłym facetem. My pojechalismy ona nie chciala to zostala. Ma tu w miescie babcie , ciotki cala rodzine. A skoro ze soba chodzili to tez sie dowiedzialam , ze na noc zostawal. I co mialam dzika awanture zrobic , zamknac ja w pokoju i dac kare.

Gość wybacz ze pytam..
skoro pierwszy okres miala bez opoznienia to oznacza ze odstawila miesiac temu. nie napisala, ze odstawila, bo sie zle czula, tylko ze "ostatnio nie bylo czasu zeby sie czesto kochac", czyli dziewczynka lat 17 znudzona zyciem seksualnym , wydymana jak balon odstawia tabletki. brawo! niezle ja wychowalas.

Gość mania moja.
acha autorku lub autorze nie pisz tylko jutro czy tam kiedys tekstu haha ale was nabrałam bo jednak kilka znalazlaś tutaj duszyczek które się wchłonęły w temat i pomyśl o ich psychice.

Gość Matka nastolatki
Dobranoc wam wszystkim

Gość wybacz ze pytam..
tak, jestes nieodpowiedzialna. nie chciala jechac, dobre....

Gość pusia pusia.
no właśnie, matka ze spokojem reaguje na wieść ze jej córka odstawiła tabsy bo właśnie chwilowo nie ma czasu na bzykanko. No jaaasne.

Gość jaka matka taka corka
noooo.. z tego co pamietam, to moi rodzice mnie zostawiali z jakas babcia czy ciocia ktora mieszkala ze mna a nie samopas:/

Gość inek
ja tam wcale nie twierdze że w to wierze, ale ciekawie się to czyta, prawie jak telenowela, czekam na ciąg dalszy ;)

moja psychika jest silna wiec spoko napewno sie nie zalamie ze historia ktora na forum przeczytalam nie jest prawdziwa hi hi a to dobre

Gość jaka matka taka corka
a rozpalona taka po wyjsciu chlopa byla bo pewnie ja puknal:P

czy wy sie slyszycie ona ma 18 lat nie 13 mama cie w tym wieku zostawiala z babcia wspolczuje w ogole watpie w to czy mialas juz te 18 lat :P moze do tej pory mama siedzi ci nad glowa?

Gość Matka nastolatki
Wiecie co to, ze córka mi powiedziala to dlacego odstawila, tez mnie berdzo ruszyło ale juz nie chcialam sie wypytywac i wywodzic wiec dalam temu spokoj. Jak to przemyslałąm to musialo pewnie tak byc , ze byly wakacje , moze tez mieli gdze sie kochac i dla zabezpieczenia brala tabletki bo one jednak sa jedna z najpewniejszych metod antykoncepcji. Moze teraz rzadziej sie widywali , bo ona do matury sie przygotowywala, ten jej chłopak dostak nowa prace. I przestala brac bo po co. Nie wiem moze jestem naiwna matka i tyle.

mam 26 moja droga, a ona nie ma jeszcze osiemnastu wiec tymbardziej ich nie miala w wakacje. nie uwazam, zeby takie wychowanie bylo prawidlowe i tyle.

w kazdym razie- ja trzyma kciuki zeby byl tescik negatywny,bo obie nie jestescie jeszcze gotowe na inna opcje. pozdrawiam i dobranoc:)

Gość SandraPoznań
Piszesz,że córka ma 18-lat idt a tu nagle,że ona nie miała czasu się kochać bo do matury sie przygotowywała,nie no dajcie spokój.Kobieto pogubiłaś się w tym. Mature się ma w wieku 19-lat a nie 18.

jak juz pisalysmy mama jestes wspaniala ;) a idealny nikt nie jest pozdrawiam i do napisania :)

Gość uuu kolejna wtopa

Gość ggtf
człowieku, jak się urodziłeś później niż w maju to maturę masz za 18 lat bęcwale