Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matka nastolatki

Test ciążowy u córki

Polecane posty

Gość Matka nastolatki
Ale kto powiedzial , ze ja zareagowałam spokojnie. Jak zobaczyłam ten tes to nie wiedzialam co robic bo bylam tak zdenerwowana. A co do zwrotów z poradnika , to ja nie mam nic innego do robienia tylko czytac poradniki. Zaraz znowu zaczna tutaj po mnie jechac, ze jestem zła matka, ze za spokojna, ze żle córke wychowalam. I na co mi to :( dziekuje bardzo tym osoba co mi doradzały. Tutaj widze, że niektóre z nich maja emaila. Jak cos to napisze jak sie dalsze losy tocza na emailu, bo zaraz znowu bede słyszała , ze zle cos znowu zrobiłam.

Gość wlasnnieee
matki tak nie reagują jasne pozwala starszemu facetowi posuwać corke i nawet jak jest w ciązy to ok byle by na córke nie krzyczec ludzie ale z was naiwniaki

Gość mała mi mała.
ale nikt po tobie nie jedzie ze jestes złą matką, dalej specjalnie używasz takich zwrotów zeby sie posypały opinie w stylu jestes super matką, super reakcja itp. Dalej operujesz jak ktos napisał grą na kontrastach.

a co was pomarancze interesuje jak ona corke wychowuje?? oby jej tylko nie bila i nie glodzila tak? widac ze mieliscie nieszczesliwe dziecinstwo gdzie matki was łaly i nie pozwalay spotykac sie z chlopakami, zazdroscicie tylko jej corce takiej fajnej matki.

Gość mała mi mała.
kurde no nikt nie mówi jak ona wychowuje córke bo ona lub on nie ma córki. Dziewczyno nie masz innego życia poza kafeterią?

Gość mamaminuska.
tak zazdrosze tego ze jej córka w wieku 18 lat robi testy ciążowe. No przyznam ze ja takich problemów wtedy na szczecie nie miałam.

Gość uuu kolejna wtopa
posluchajcie siebie, okres sie spoznia o 4 dni a wy ze do ginekologa trzeba?? boze co za zacofancy.... wystarczy przeczytac troszke o tabletkach i o odstawieniu, a nie lamentowac... juz widze mojego ojca (ginekolog) jakby mu przyszlo zaplakane dziewcze lat 17 ze jej sie okres 4 dni spoznia. chyba by wysmial. mlody organizm, hormony, a wy chcecie szwajcarska precyzje?? ludzie!!!!!!!!

Gość Taka sobie.
Mnie mama tez zostawila sama w domu jak mialam 18-scie lat i zyje wiec nie wiem jaki widzicie w tym problem. A to ze wychowuje corke rozmowa a nie tylko zakazami i krzykiem to jej sie wlasnie chwali. A poza tym to co miala nakrzyczec na corke?miala jej zabronic wychodzic z domu? po co cos takiego? i tak kazda mloda dziewczyna zrobi jak chce a nie tak jak o to prosi mama. Nie bylyscie mlode? Piszecie rowniez ze jej corka sie puszcza, puszczanie sie to chyba jest raczej sex z paroma przypadkowymi osobami a nie ze stalym partnerem z ktorym sie jest ponad rok.

Gość no masz problem
rzeczywiscie rok w wieku lat 17 to duzo, taaaa... ty mialas 18 ona 17 i jeszcze jej mamuska zartowala po powrocie na temat tego co corunia robila, bosko

Gość kaktus..
taka sobie - ale ty nie widzisz ze właśnie dałaś sie nabrać na te jej gadki???? Nikt nie mwi tutaj ze trzeba krzyczec i zakazywac. Widzisz to autorka sama sugeruje wam coś takiego:)

Gość majka i już.
a najlepsze ze ten kto to wymyślił sam ma pewnie z 18 lat i wy dorosłe kobiety sie dałyście nabrać.

Gość vedddd
może córcia się zdenerwowała na mamuśkę i nie ma okresu. Następnym razem jak córcia będzie sama w pokoju z facetem to uważaj, masz chodzić na palcach i nie stresować ich głośnym chodzeniem po domu, bo może córcia źle znosić leżenie z facetem w łóżku.

mamo nastolatki czekam na wiadomosc :) moj e-mail sie wyswietla ;) pozdrawiam

Fajnie, że są mamy, które umieją rozmawiać z córka i proszą młodsze "koleżanki" o radę jak tu podejść, żeby nie przesadzić. mam nadzieję, że kiedyś będę podobną mamą. Trzymaj się i nie daj ię głupim komentarzom... pamiętaj, że piątek jest i rozwydrzone małolaty siedzą po nocy w necie, w skryciu przed rodzicami iw wyładowują frustracje na forum - na kogo wypadnie, na tego bęc :)Tutaj tak już jest i nie chodzi tylko o Ciebie :)🌼

Gość wybacz ze pytam
no.. jak dla Ciebie 26 lat to malolaty....:) po prostu sa ludzie co trzezwo patrza a nie dzieci neo i rozbrykane kurwiszony dymajace sie od 16tego roku zycia.

Gość juz nie nastolatka.
chciałam tylko zapytac co sie stało z tym tytułowym testem:) po co córka kupowała kolejne dwa i ty ją po nie wysyłałaś, skoro już jeden zrobiła??? i cisza o nim??? wyszło na to że ty jej podsunełaś pomysł zakupu testu a przecież ona juz jeden, tytułowy nieszczęsny został zrobiony?:) Chyba wszyscy o nim zapomnieli;) poza tym taka sytuacja była w jednym z odcinków beverly hills;) tylko autor tudziez autorka tylko to dosłodziła. A w piątek z rana własnie leciało beverly;) może kogoś natchnęło;) Czasami trzeba sie wczytac naprawde w szczegóły zanim sie az tak ślepo zawerzy.

No fajnie ze jednak wyszedł negatywny daj znać trzy okres przyszedł i najlepiej to niech wróci do tabletek tylko jak miała źle dobrane to niech zrobi testy na nie jakie będą odpowiednie pozdrawiam

Witam scalii i emamcia :) U mie juz wszystko dobrze, corka dostala okres :) Z tych calych nerwow poprostu dostala pozniej:( A le ciesze sie, ze juz jest wszystko dobrze. Dziekuje wam kochane za wsparcie

Gość Jak w filmie
brazylijskim..Szczęśliwe zakończenie

Gość wybacz ze pytam
scalii a Ty czytac nie umiesz? nie odstawila bo byly zle dobrane, tylko dlatego ze nie miala czasu na d****nie:D