Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaonkaaaaaa

Kiedy wkoncu mężczyzni zrozumieją że dla nas kobiet najważniejszy jest seks?

Polecane posty

kobietki to naprawdę dziwne ,że sex jest dla was tak ważny.Mamroczecie ,że faceci sie na was gapią a jak trzeba to umiecie tylko serca łamać delikatnym,uczuciowym i romantycznym mężczyzną -zgroza. Mam nadzieje ,że temat napoczeła niewyżyta sexualnie i nie mająca głębokich uczuć laska, która zawiodła się na facetach ,bo u prawdziwych szarmanckich mężczyzn nie miała szans.

Gość 323233
mężczyznOM chyba? Wiem że to strasznie bolesne że seks jest dla kobiet ważny, ale chyba czas się z tym pogodzić.

Gość *Sami w pomarańczach
prawdziwych szarmanckich mężczyzn nie miała szans. poprosze o definicje szarmanckiego mężczyzny

Gość 323233
"poprosze o definicje szarmanckiego mężczyzny " Wg nich szarmancki mężczyzna to mężczyzna bez pieniędzy, z małą kuśką, który średnio lubi seks i uważa że kobieta powinna akceptować wszystko tylko dlatego że jest kobietą.

Moje drogie faceci są jak modelina jak ich urobisz taką mam figurkę:) Mam udawać ,ze nie chodzi nam o seks ,rozmiar ,o kasę itd itp NATOMIAST mamy wiedzieć, ze facet jest TYLKO facetem --- mamy wybaczyć ewentualną zdradę,mamy znosić ich frustracje takie to dziwne ludziki:)

Gość oferm ma
ja wiem. szarmancki to taki z ptokiem > 16 cm.

Gość szwagier kolaska
baby to hujje kochaja pieniadze i placza o jeszcze najlepiej zeby mial huuja po kolana i multum kasy na jej swiecidelka i laszki glupie qurwy

zupełnie poważnie wole zajebiste auto od autobusu wole dużego chuja od małego wole wysokiego od karła wole pewnego siebie od niedorajdy wole faceta który bedzie sie bawic moimi cyckami a nie udawac ze widzi moją wrażliwość;) itd itp

Gość Mr.
W gruncie rzeczy chodzi o miłość, wtedy nie ważne duży czy mały, duże czy małe. Te mechaniczne argumenty są dobre tam, gdzie nie ma miłości, a życie bez niej jest do kitu i żaden gigantyczny i żylasty penis jej nie zastąpi. A tam, gdzie są uczucia, wspaniały potrafi być nawet bardzo delikatny dotyk, muśnięcie potrafi szalenie podniecić. Może i faceci ciocieją, ale i baby niektóre to jakby palancieją.

era patrialchalna z facetów zrobiła głupków takich, że aż głowa boli. Facet może być przystojny , bogaty, i posiadać trzy miliony zalet, a w seksie okaże się denny, traci wszystko i jest zerem, nawet mniej niż zerem, z którego kobiety podśmiewują się ukradkiem i jawne. Arabowie załatwili to w ten sposób, że każą nosić zasłony twarzy, aby nie widzieli, że kobiety się z nich śmieją, że mają małe fiutki.

Facetom mylą sie cechy które u nich szukamy pewność siebie---to NIE zarozumiałość inteligencja--to NIE wszechwiedza poczucie humoru --to NIE ciągła ironia dojrzałość emocjonalna--to NIE hipokryzja itd itp ;)

Gość oferm ma
Mr. pieprzysz farmazony. prawda jest taka że dotyk takiego co ma

Gość a pena chociaż ma dużego
Może i faceci ciocieją, ale i baby niektóre to jakby palancieją. tak se tłumacz swoje przegrane życie.

Crusader- ja serca łamię tylko wtórnym anaflabetom, takim jak Ty hmm analfabetka? Moje serduszko ma się dobrze (-:

Gość oferm ma
mniej niż 16 cm nikogo nie podnieci. a muskać to on sobie może gumową lalę najwyżej :P

Taaa miłość ale zanim to cudowne uczucie na nas spłynie to zwracamy uwagę na inne czynniki

mi mała poleciałas na pena

Tyle Ci kazał czekać? o żesz romantyk Ci sie trafił:classic_cool::P

Gość Mr.
Zeszła jakoś na psy ta dyskusja. Trudno prowadzić dyskusję z idotką, a taka próbuje mnie oceniać i obrazić. Dziecino, zastanów się co piszesz.

co ciekawe: (zebys nie triumfował nad bezdusznością kobiet niepotrzebnie) mojego meza poznałam jak był skromnym studentem, nie miał kasy wcale. teraz jest kasiasty. i co, polecialam na pieniadze? nie, na inteligencje, spryt i odpowiedzialnosc, ktorymi emanował i ktore wyczuwałam Czyli poleciałaś na wszystko czego tobie brakowało?

sprawdzałam wibratory w rozmiarze 12 cm są do nabycia,w prawdzie tylko w kolorze fioletowym,ale są wiec komuś są potrzebne małe kolorowe psełdo-peny wiec nawet Ci z takim sprzetem mają szanse na jakąs tam love

Gość Mr.
Jestem na luzie spoko. Mam co trzeba w normie.

Gość Mr.
Był taki kawał, jak przez telefon facet mówi ukochanej, że ma 10 centymetrów. Ona na to - phi!! A on - nie phi, tylko fi.

Bedziesz Cremik bedziesz takie zycie :)

mi mała - a co by było, gdyby okazało się po tych kilku miesiącach - jak twój mąż był jeszcze biednym studentem bez kasy, że ma 10 cm? Zostawiłabyś go dla 20-ki? Mimo, iż oczarowało Cię to wszystko od niego emanujące? :D