Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaonkaaaaaa

Kiedy wkoncu mężczyzni zrozumieją że dla nas kobiet najważniejszy jest seks?

Polecane posty

za chwile sie wkoorwie Oj Sami Sami----tak zrobie co chce a Ty juz mój drogi nie masz na mnie wpływu pozdr i daruj sobie te wywody

hehe .. Ja mam teraz jedna kobieta i wystarczy... Ma super ciało

Gość Swiat .....
Ja byc, ja kochac ja srac!!heheeh dobry ten podszyw!Murzyn sie znalazl na kafi hehehhe:D:D:D Chcialyscie to mata!!

16:06 [zgłoś do usunięcia] *Sami w pomarańczach--gratuluje Twoich umiejetnosći:)

Gość Swiat .....
ja kochac robic lodzia:D:D:D

Gość Oj Sami Sami
Jeśli nie mam wpływu, to dlaczego miałabyś się wkurwić? Kobieto, trochę logicznego myślenia. Weź przestań się wydurniać i robić z siebie ... Nie chcę mieć na Ciebie wpływu, ale weź pomyśl nad sobą, a nie wylewaj ciągle frustracje.

Gość Swiat .....
sami jeno nie masz komu biedaczko:D:D:D

Gość Simon Moll
Simon być nie poważany na kafe.Simon iść sie kochać z Mayawe

To że dziewczyna ma fajne ciało to nie wszystko... Jak facet ma cienkiego tzw. Parówczaka a ona ma szeroką .. to lipa. I na odwrót jak ona ma ciasną a on dużego.. Ważne jest dopasowanie

do mi mała- a ciekawe, czy twój mąż, jak mu siedziałaś na kolanach, wyczuł, że masz wielką cipkę? Świat stanął na głowie. Od tej pory wszystkie dziewczyny siadaja facetom na kolanach, oceniając, czy mają wystarczajaco duży sprzęt, a faceci biorą dziewczynę na kolana, żeby poczuć, czy ich cipka to nie rozklapiocha :D ;D ;D

Oj Sami Sami--wkoorwiłam sie na podszywaczke a to co Ty o mnie myslisz mam głeboko gdzies:) Juz nie jestem wspaniała i wrazliwa....? oj

Gość Swiat .....
Ludzie nie robta sama!!Na glodzie jestem:D Ide zaraz upolowac, moze trafie na sredia parowczke:D To trzymta sie:D I te male parowki i te duze i te rozwalone bzdziochy i te male muszelki:D Pamietajcie, male jestes piekne:D:D:D:D

Gość juauaisi
sami wiec zastanow sie nad zmiana nicka , bo bedziesz tutaj u mnie na podszywie

Gość Swiat .....
Toc smaka mialo byc, soryyyyyy:D:D

Gość Simon Moll
o Mayawe kochać sie teraz Dzaba Simon, poczekać na swoją kolej

Gość Oj Sami Sami
Jesteś, ale powtarzasz to co pół roku temu. Całemu światu, a na pewno na kafe próbujesz udowodnić, że jesteś tylko i wyłącznie zimnym, wyrachowanym suczyskiem. Może inni uwierzą, ale ja na pewno nie. No ale Ty masz to w dupie, więc ... :) PS Nic już od Ciebie nie chcę, ale Ci mimo wszystko dobrze życzę.

Gość Simon Moll
o mi mała, Simon już nie musieć czekac

Gość Oj Sami Sami
Mi mała, a co niby wywlekłem?

oj sami sami zapomniałam ze mam wiernego czytelnika zakaz flirtów pisania o seksie i swiecie jakim widzę nie obiecuje poprawy ale bede ignorować Twoje rady pa zostawiam Cie z podszywaczem:)

Gość Simon Moll
"Pen" na politechnika Wrocław mnie uczyć,że to przewód ochronno -neutralny.Ja już nie rozumieć dlaczego polskie kobiety lubieć wkładać tam miedziane kable w izolacji polwinitowej.

Gość Oj Sami Sami
Rób co chcesz, nie wnikam w to już. Ale zastanawiaj się przy tym nad konsekwencjami swoich czynów. I nie piszę tu o sobie, ja Ci nie zagrażam, Ty robisz sobie takie kuku, ze nikt tego by lepiej nie wykonał.

hehe .. Sadomacho.. lubi jak boli ;p "Nie chce kobiety, dla której najbardziej liczy się seks" -- Człowieku, żyć nie umierać z taką... Ćwiczysz kondycję nie wychodząc z domu :D