Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaonkaaaaaa

Kiedy wkoncu mężczyzni zrozumieją że dla nas kobiet najważniejszy jest seks?

Polecane posty

Ucięło ! Pani Moderatorze ! No więc, mi mała, zapytaj księdza, jak będziesz już w tym kościele, czy to przystoi kobiecie szlachetnej, wrażliwej i z zasadami, za jaką się uważasz, gardzić facetami z przyrodzeniem mniejszym niż 15 cm. I tylko na podstawie tego klasyfikować ich jako życiowych nieudaczników. :p

Gość *Sami w pomarańczach
a ty zapominj o ruchanku

jako mężatka mała mi powinna nie mysleć o innych penisach tylko o przyrodzeniu męża mała Ty grzesznico:P:classic_cool:

15:06 [zgłoś do usunięcia] *Sami w pomarańczach a ty zapominj o ruchanku PODSZYWY WYPAD:P

Gość oferm ma
panterka, oczywiście że wypada. to bóg dał im mikropenisy właśnie po to aby ukarać ich za ich zły charakter, grzechy. jedyną ich szansą jest pokorne znoszenie swojej ułomności. tylko wtedy mogą uzyskać przebaczenie. a obwinianie kobiet o to że ich nie chcą to grzech pychy za który powinni zostać dodatkowo ukarani.

a ja wesoła rozwódka:classic_cool:

Gość oferm ma
" Ucięło ! Pani Moderatorze !" niech zgadnę, penisa ci ucieło :D dlatego tak się buzujesz :D :D :D

to był podszyw CREAM

straszne to ale mam to gdzieś:)

Gość szwagier kolaska
i dopiszcie jeszcze ze kasa dla was jest najwazniejsza jeszcze przed seksem glupie qurwy zdziry suki jebbane w pysk

szwagier kolaska--no oczywiście ze dla mnie kasa jest na 1 msc:)

Gość szwagier kolaska
normalne nie jestem zdziwiony kasa,fura i fujara 3 przykazania

sami, mi mała - pruderią mi tu zajeżdża. Mi mała na pierwszym spotkaniu ze swoim mężem poczuła przez jego narciary wielkiego ptaka i zakochała się w nim. I już był w jej oczach mądry, zaradny, elokwentny, pewny siebie, itp. Ot co, hehe. Dziewczyny, piszecie takie rzeczy, a za chwilę, na innym topiku dziwicie się, że mężczyźni traktują nas przedmiotowo, jak szmaty:o

Gość szwagier kolaska
spierrdalaj cream

mądry z Ciebie facet szwagier kolaska:)

jeśli kiedyś w przyszłości kontruktorzy bardzo zaawansowanych robotów stworzą takiego ,który będzie cyborgiem-repliką z ciałem idealnego mężczyzny ,lecz nie sfery umysłowej i duchowej ,bo to większosci nie będzie potrzebne. Służył by on tylko do spełniania kobiecych zachcianek to....? Kto wie, męzczyzni nie będą potrzebni.Kobiety swą arogancją i egoistycznym dążeniem do bytu i dziedzictwa zgładzą mężczyzn usprawiedliwiając to pewnie dążeniem do idealnej przyszłości bez wojen i takie tam.. Gdy już Ziemia będzie istnieć z życiem bez celu gdzie kobiety będą zaspokajać swe żądze a sztuka,ideały,braterstwo,honor odejdą do słownika dawnych prawideł to resztka mężczyzn będzie już w drodze na Marsa.

Gość szwagier kolaska
a jak mamy was traktowac jak jestescie szmaty?

partnerka a co mnie obchodzi zasmarkańców którzy piszą na forum kobiecym:) mam ich głęboko gdzieś,pare msc straciłam na pocieszanie psełdo facetów juz mi niedobrze od tego:)

Gość szwagier kolaska
mi mala mnie starzy jak Tobie nie dali lub nie zarobilem duppa jak Ty,a coz fiut mi urosl jaki urosl nie mialem na to w plywu,no ale ty zawsze sobie mozesz powiekszyc te swoje male wklesle cycki do krowich rozmiarow

Mała mi zadziwiające jest to ze facet kobieca wrażliwość ocenia po ilości partnerów,po tym, czy jest rozwódką samotną matką itd....taki powie ze jak ładna to TYLKO na seks.:) a jak taka chce tylko seksu to szmata :)

Gość Glupie pipy
pomyslalyscie o tym ze moze kiedys Wasi synowie, urodza sie z malym przyrodzeniem??Chcialybycie zeby takich ich traktowana?? Nie liczy sie wielkosc a jakosc sexu i technika!!Nazwe to prostacko, nerwy w pochwie macie tylko przy samym wejsciu...Dalej ich nie ma. Poza tym ktora z Was masturbuje sie palce??Reka do gory!!:D:D A przeciez nie jest duzy!!!!!No nie moje panie??Same opisalyscie Wasze pochwy, musza byc jak studnie, moja rada, wyjazd do afrykii Wam pomoze!!:D:D:D

Gość Glupie pipy
Palcem mialo byc!!;-)

Gość rfrrrr
"chyba nie rozumiesz że facet z dużym penisem posiada pewne cechy po których można to rozpoznać. jest przystojny, męski, szlachetny, zaradny. ma silną wolę, charakter, patrzy prosto w oczy itd. a taki z małym to najwyżej przymilnie się uśmiecha i przemyka jak szczur pod ścianami." hahahahahaha najlepszy tekst tutaj :D:D:D (mimo iż lubię duże penisy :classic_cool: )

hehehe