Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pharaonkaaaaaa

Kiedy wkoncu mężczyzni zrozumieją że dla nas kobiet najważniejszy jest seks?

Polecane posty

Gość plus tard
Może i faceci ciocieją, ale i baby niektóre to jakby palancieją. Eureka krem, a to żeś odkrycia dokonał.

Gość oferm ma
nie żaden singiel tylko stary kawaler. singlem to jest ten który nie chce się wiązać a nie jakiś mikropenis.

Gość opppsss
kobiety wcale nie chca seksu jako takiego tylko daza do milosci i czulosci, a tak sie przyjelo ze seksie mozna to osiagnac, potrzebujemy bliskosci a przebywanie z facetem w 1 pokoju nie wystarcza, jak sie dziewczyna naoglada romantycznych filmow gdzie sam seks pokazany jest jako ekstaza i wielkie uniesienie to nic dziwnego ze molestuje swojego faceta do czestego seksu bo ma nadzieje ze za ktoryms razem tez to osiagnie

mi mała - połowiczna odpowiedz. Często mężczyzna ma ukryte te dobre cechy ale kobietom nie chce się ich szukać i wybierają ostrych i narwanych.Pózniej jest nieciekawie ale liczy sie co widać teraz i co można poczuć już za chwilę.

Gość wdt
"wole faceta który bedzie sie bawic moimi cyckami a nie udawac ze widzi moją wrażliwość" a potem bedziesz wylewac swoja frustracje na forum, bo facet chce cie tylko do lozka i nic poza cialem nie widzi

Gość oferm ma
"kobiety wcale nie chca seksu jako takiego tylko daza do milosci i czulosci" zanim zaczniesz wypisywać takie rzeczy to przyznaj się najpierw jakiego masz penisa. bo się potem okaże jak z maleszką - walczył z lustracją jak lew a potem okazało się ze sam donosił do SB.

Gość *Sami w pomarańczach
wdt---nigdy wiecej WRAZLIWCÓW :)

Gość szwagier kolaska
moze pojdziecie wszystkie pod latarnie tam dostaniecie seks i jeszcze dorobicie ;-)

seks za pieniądze?a fe-- my kobiety z zasadami

Gość wdt
Sami -a co masz na nic taka alergie?

Gość oferm ma
"moze pojdziecie wszystkie pod latarnie tam dostaniecie seks i jeszcze dorobicie" ooo, następny "mikrus". 10 cm maksymalnie :P

Gość wdt
"*Sami w pomarańczach ..troche mi ciebie zal" a to czemu? Jej wybor, jesli bedzie szczesliwa z jakims palantem bez uczuc, ktory bedzie ją tylko ruchal, to krzyz na droge, nie?

Cream mi Ciebie bardziej żal;) ale Ty o tym wiesz.

Gość wdt
"Może i faceci ciocieją, ale i baby niektóre to jakby palancieją. tak se tłumacz swoje przegrane życie." no tak, jak kobiety narzekaja na facetow, to OK, jak facet narzeka, to przegral zycie :D🖐️

kiedy w końcu męzczyźni ...itd Przypomiałem sobie program w tvn, sędzia A-M Wesołowska, sprawa rozwodowa. Wniosła kobieta, która po ślubie stwierdziła , że facet nie ma penisa. Chodzi o to, że facet był podróżnikiem i w puszczy amazońskiej jak sie z rana odlewał, żmija żakarara, ukąsiła go we fiuta i żeby ratować życie musiał sobie amputować. Facet bronił się w ten sposób, że kobieta koszmarna katoliczka, nie była zainteresowana seksem i był przekonany, że może z tym swoim uszczerbkiem stworzyć z nią parę małżeńską. To się nazywa mieć pecha, a zarazem przestroga.

14:53 [zgłoś do usunięcia] wdt "*Sami w pomarańczach ..troche mi ciebie zal" a to czemu? Jej wybor, jesli bedzie szczesliwa z jakims palantem bez uczuc, ktory bedzie ją tylko ruchal, to krzyz na droge, nie? Czy to co ja pisze jest trudne do zrozumienia? Nie szukam szczęscia tylko oczekuje seksu ,wiec mnie taki gnój nie skrzywdzi i nie zrani. łatwo jest zdobyć człowieka trudno Go zatrzymać.

Gość oferm ma
"Taak, i wyczułaś przez spodnie, że to 20 a nie 16 cm. Jasne. Nosił narciary?" chyba nie rozumiesz że facet z dużym penisem posiada pewne cechy po których można to rozpoznać. jest przystojny, męski, szlachetny, zaradny. ma silną wolę, charakter, patrzy prosto w oczy itd. a taki z małym to najwyżej przymilnie się uśmiecha i przemyka jak szczur pod ścianami.

Gość szwagier kolaska
ofer ma a Tobie to pewnie i by nawet wieloryb nie dogodzil chociaz ma kutasa na 3 metry qurwo

oferma jest kobietą:O?

Nie Cream na Twoje zadne durne pytanie juz nie odpowiem.:)

tak, ciągle zastanawiam się jak rozwiązać ten problem i nie pamiętam jaki był wyrok, ale co zrobić, jak się zachować w takiej sytuacji. Czy kobieta powinna się skazywać na takie życie bez seksu, koszmarny dylemat.

tak nie chce z Tobą gadać :)

Tego nie powiedzialam, creamiku 🌼 :classic_cool: