Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Czemu???

Polecane posty

ale już znam rozwiązanie... Chyba muszę rzeczywiście bardziej na luzaka do tego wszystkiego podchodzić....

szczery skoro pisze, ze chce opini kogos kto sie zna na kobietach to raczej nie ma mysli siebie.

zawsze szczery wiemy, że jesteś szczery ale nie bądż już kąśliwy twoja prosba jest dla mnie rozkazem, bede jak balsam na strapione dusze ;-)

szczery skoro pisze, ze chce opini kogos kto sie zna na kobietach to raczej nie ma mysli siebie. no jasne, ma na mysli mnie, to chyba oczywiste :-)

Z reguły im mniej emocji tym trzeźwiejsze podejście więc jeśli cos działać to zacząć od tego :)

musisz, bez ciebie to ja dziecko we mgle jestem;) [chodziło mi o zestawienie tych dwóch]

hehe tak was słucham i powiem, że możecie sobie mówić co chcecie .. Mam to gdzieś. Chciałbym was zobaczyć.. Czym się zajmujecie .. Czy potraficie sobie stworzyć super związek. Mówicie tak jak byście nie mieli żadnych problemów.

hmm bądź sobą, nie graj luzaka ani kogos szarmanckiego, takie rzeczy się wyczuje, a wtedy taka osoba udajaca jest skreslona. a ijeszcze jedno czasem jest poprostu tak, że kobeita wyczuwa że Tobie na niej zależy, ale jej na Tobie nie i wtedy zaczyna się odsuwać.

hmm, ja mam pełno np. taki szczery zawsze wlezie tam gdzie ja;)

szczery wole czytac Twoje banialuki, moje zostawiam innym:)

hehe tak was słucham i powiem, że możecie sobie mówić co chcecie .. Mam to gdzieś. Chciałbym was zobaczyć.. Czym się zajmujecie .. Czy potraficie sobie stworzyć super związek. Mówicie tak jak byście nie mieli żadnych problemów. biedny misiu - w koncu zgodziles sie ze mna, to tak cie nazwe a zastanow sie przez chwile, taki ulamek sekundy jakie sa mozliwosci takiej konfrontacji: 1. okazaloby sie, ze faktycznie mamy udane zwiazki - co wtedy? 2. okazaloby sie, ze nie mamy udanych zwiazkow tylko inne podejscie do zycia - co wtedy? czy jedna lub druga sytuacja dowiodla by czegos, prosze tylko nie mow mi, ze po babsku zmierzasz w strone "czy ktos tak ma?" :-)

Deko masz rację .. Jednak już wiem co mam zrobić. Chciałem po prostu zaciągnąć obiektywnej rady.

Jestem szczęśliwa, nie stwarzam sobie problemów. Wyrażam kobiecy punkt widzenia jestem szczesliwy, nie szukam dziury w calym, wyrazam meski punkt widzenia :-)

Obrażasz mnie... Wypowiadasz się na mój temat znając mnie tylko z tego co napisałem. Bardzo mnie to denerwuje ale się nie unoszę. Możesz mówić co chcesz. Nie było to rzeczą tematu. Po prostu odpuść

A dla mnie (nawiazujac do tematu glownego) najwazniejsze jest byc po prostu soba. Jesli mialbym dla kogos zmieniac swoje zycie to wole byc juz sam. Ja jestem chyba dobrze wychowany. Zawsze jestem mily dla innych ustepuje dziewczynie miejsca, pomagam itp. i mocno wierze w to, ze po prostu spotkam na swej drodze zycia taka dziewczyne, ktora mnie pokocha za to jakim jestem. Jesli nie znajde to bedzie mi zle, ale nie umre od tego. Po prostu nie chcialbym sie ponizac dla kobiety sztucznie zmieniajac siebie i robiac z siebie zimnego drania, ktorym nie jestem jesli ten swiat nie jest do konca zniszczony to kiedys spotkam kobiete z ktora bede szczesliwy ;) trzymajcie sie kochani ;)

zawsze szczery :) małpiszon jeden! Dlaczego na forum, zawsze ciekawa rozmowa przeradza się w sprzeczki i dogryzanie. Why?

Obrażasz mnie... Wypowiadasz się na mój temat znając mnie tylko z tego co napisałem posluchaj biedny misiu, to forum publiczne, tak, wyrazam opinie na temat tego co napisales, nie mowie ci, ze jestes gruby ani nie mowie ci, ze masz krzywe nogi, bo nie mam o tym pojecia, jedyne co robie, to uzywam mozgu by odniesc sie do napisanych przez ciebie slow, naturalnie masz prawo nie zgadzac sie z moja opinia na temat tychze slow, ale musisz pamietac, ze wchodzac na forum i przedstawiajac swoje "przemyslenia" z prosba o opinie niekoniecznie mozesz spotkac opinie przychylne swoim wyobrazeniam jesli jednak jestes az tak rozemocjonowanym kolesiem i dzialasz podobnie jak kobiety czyli "napiszcie mi to co chcesz przeczytac" to ja zawsze chetnie pomoge - napisz co chciales przeczytac i ja ci to napisze :-)

No dobrze, ja juz tu nic nie zdziałam. Nie wbije się między Was w tej zacietej dyskusji :o Miło było

juz tak na siebie nie najerzdzajcie malo klotni w realu?? Trzeba siebie szanwac. Juz przedstawiliscie swoje argumenty zatem mysle ze mozecie oglosic zawieszenie broni ;)