Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Czemu???

Polecane posty

No tak.. Ale z tego wszystkiego wynika, że za miły też nie może być.. hmmmm...jakby ci to powiedziec, zeby nie urazic, dobra powiem tak: jesli zgrywasz tu biednego misia - to powodzenia jesli serio masz takie "problemy" - to wspolczuje jesli robisz sobie zwyczajnie jaja - to dobrze sie bawmy :-)

eh, a co ty hmm chcesz dostac recepte jakim być?

Najwazniejsze by nie odsłaniać się do końca i pozostawić garstkę siebie za zasłoną, nie mylić z kotarą:) Im mniej o sobie wiemy tym jestesmy bardziej idealni, im bardziej odrzucamy tym mniej zrozumiali dla innych. Myśle, że takie relacje nie mają siły przetrwania. Osoba która kochamy to powieść którą chcemy czytac i pasja która chcemy zgłębiać tutaj olewanie "nie staranie sie" itp. nie mają miejsca.Tak myśle, ale to tylko moje skromne zdanie.

nie od dzis wiadomo że zbytni przechył w jakąś strone nie jest porządany przez większość. np. czyli biedna ciapa dziwne te pytania Twoje troche mi sie o creama przypominają.

Hmm01 Chyba poprostu trafiasz na nieodpowiednie kobiety. Może zastanów się nad kryteriami którymikierujesz sie w wyborze kobiet? Być może tu jest... sedno sprawy.

Jakim mam być to ja wiem.. Chcę wynieść jakieś wnioski z mojego dotychczasowego postępowania. Bardziej niż sukcesy podbudowywują mnie porażki. Pragnę się czegoś nauczyć, żeby nie popełniać błędów w przyszłości.

Chodzi o to .. Nie chcę się chwalić ale ... Poznaję naprawdę nieprzeciętne dziewczyny. Z takimi, które wiem, że ciężko jest poderwać i które onieśmielają facetów. Być może za bardzo zwracam uwagę na urodę..

wiesz szczery zabawny jestes wiem :-) Chodzi o to .. Nie chcę się chwalić ale ... Poznaję naprawdę nieprzeciętne dziewczyny. Z takimi, które wiem, że ciężko jest poderwać i które onieśmielają facetów. Być może za bardzo zwracam uwagę na urodę.. juz wiem - biedny mis :-)

ja właśnie też, dlatego chyba od 3 miesięcy albo iwięcej nikt mi się spodobał;) nie ma kim oka zawiesić:P smutne to ;) no ale uroda musi isc w parze z głową:)

Nie chcę z siebie tutaj robić nie wiadomo kogo. Jakiegoś desperata. Bo taki nie jestem.. Chodzi tylko o to, żeby wynieść jakieś wnioski... I dziękuję tutaj Blue Bird. Pozdrawiam

Mezczyźni są wzrokowcami więc lubią atrakcyjne kobiety. Zastanów się, czy te kobiety nie miały innych wspólnych cech poza urodą?

pewnie dlatego że uroda musi iść w parze z głową nikogo interesującego nie widać.:P

Biedny miś? Zawsze spotykałem się z bardzo ładnymi dziewczynami biorąc pod uwagę głównie figurę a nie, że jestem biednym misiem, który nie potrafi sobie nikogo znaleźć. Mylisz pojęcia.. Tylko po prostu muszę bardziej patrzeć na wnęrze.

lubie tak czasem pogadac do siebie, ale ciesze sie ze i tak mnie słuchasz :)

Pójdź do kuchni i zobacz czy tam Cię nie wołają. Nie prosiłem o wypowiedz kogoś kto ma doktorat z dziedziny wysokiego mniemania o sobie. Tylko kogoś kto się zna na kobietach. Ty do nich nie należysz.

A może Ty przyjmujesz pozycje obronną wobec kobiet? Od razu zakładasz, że to podstęp, że chcą wpakować Cię w pułapkę, uwikłać w swoje nieczyste materialne zagrywki. Dobrze by było gdybyś choć raz podszedl do znajomości na luzaku, poprostu tak wiesz...jak ma być tak będzie i pozwolic by wszystko samo się rozwinęło. Wtedy wyłuskasz problem.

zawsze szczery Tylko kogoś kto się zna na kobietach. Ty do nich nie należysz. uuuuu, a skad ten wniosek? szczery prosze Cie nie załamuj mnie, że nie zrozumiałes:P chyba ze się dalej bawisz?

Chodziło mi o zdanie kobiety.. Tak ciężko zrozumieć? a przepraszam bardzo ale z ktorego z twoich postow to wynikalo? :-) a ze chcesz rozmowy z kobietami, to ja wiem, w koncu biedny mis zobowiazuje ;-)

deko, prosze nie zalamuj mnie, wiem ze polska jezyk to trudna jezyk, ale mowiac: kogos kto sie zna na kobietach a pozniej ty do nich - do nich - nie musi oznaczac kobiet a znawcow kobiet ;-)

Dobra niech Ci będzie.. Jestem biednym misiem :) wygrałeś .. Nie po to tutaj piszę, żeby kogokolwiek obrażać.

Tylko kogoś kto się zna na kobietach Chodziło mi o zdanie kobiety hmm? ;)