Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hmmm01

Czemu???

Polecane posty

Dużo głupio-mądrych w naszym kraju a tylko parę procent ludności z wykształceniem wyższym..

wyższe wykształcenie? a co ma piernik do wiatraka (oprócz mąki)?

Czesto ludzie z wyksztalceniem wyzszym sa niekulturalni. Ja zdobywam to wyzsze wyksztalcenie :) ale to jaki czlowiek jest dla innych wynika z kultury i wychowania :)

najwięcej ludzi jest takich i znam paru.. Którzy siedzą właśnie na takich forach i dosrywają innym ludziom chcąc udowodnić im swoją rację, że są w jakiś sposób od nich lepsi. Podświadomie chcąc się dowartościować i wytłumaczyć swoje wszystkie życiowe niepowodzenia.

Przejmujesz się tym? To ich problem przecież. Na forum spotkasz wiele osób naprawde złośliwych które maja zły dzień. Tak już jest, skup się na swojej Karmie:)

Masz racje Blue Bird ;) zreszta na forum mozesz spotkac ludzi, ktorzy nie chca Ci dowalic tylko pomoc ;) To na nich zwracaj uwage, a zlosliwym wspolczuj ;) Pozdrawiam ;)

Ludzie żyjący w naszym kraju są jego przyszłością.. Oczywiście, że mnie to obchodzi.

forum powinno miec napis nieupoważnionym wstęp wzbroniony:)

Ja godzinami nie moge musze spadac zyskiwac wyzsze wyksztalcenie => egz z socjo :) trzymajcie sie cieplusio ;)

Nie zmienisz tego więc Twoje przejmowanie się niewiele wskóra. Osoby anonimowe piszące na forum nie sa miernikiem kultury ludzi w naszym kraju. Dlaczego tak bierzesz do siebie czyjeśc anonimowe słowa zreszta nieobiektywne do końca bo taki jest urok forum?