Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miniMum

zazdroszcze mamom przedszkolakow i starszych..

Polecane posty

Gość miniMum

kiedy moje dorosna?? :(

Gość a ile maja

Gość i ile ich masz

Gość PaniKaczorek
zapewniam cię że za parę latek będziesz mówiła: jak to było cudnie kiedy dzieci były takie małe :-)

A rodzice studentów zazdroszczą rodzicom niemowlaków :) Już tak skonstruowany jest ten świat :D Jeszcze zatęsknisz do pieluch :P

"A rodzice studentów zazdroszczą rodzicom niemowlaków" ciezko to sobie wyobrazic ;)

Gość nnnhnhnn
moje tak szybko dorosly............

Gość i ile ich masz
prawie 2 lata to prawie przedszkolak :D

hehe moje jedno prawie dwa lata a 2 ledwo urodzone i tak sobie czasem przytulam młodszego i mysle ze musze go tulic czesto i dlugo cieszyc sie wszytskim na codzien bo ani sie obejrze a bedzie taki duży.

oj - zawsze jest ciężko tak naprawdę ;) kwestia podejścia. ale fajnie chyba miec dzieci, które więcej zajmują się soba :)

miniMum ---Co racja to racja.Nigdy nie jest tak naprawdę łatwo .Zawsze jak to w życiu są problemu z dziećmi -a to małe ,a to duże :)

ciesz się póki możesz znasz takie powiedzenie: małe dzieci zatruwają noce a duże dzieci zatruwają życie? :D:D:D no nie zawsze tak to działa oczywiście ale ja się czuję bardziej swobodnie jak dużą zutylizuję na jakiś czas ;) właśnie przed chwilą pojechała na obóz więc można normalnie będzie skorzystać z komputera, łazienki itp :D:D:D no i pobzykać się normalnie ;) bo tak to się kręci do późnej nocy a te ściany to jak z papieru...

Gość babki
moj ma przeszlo dwa lata. bzasem patrze jaki jest malutki :) a czasem wydaje mi sie taki juz duzy:) ale jedno jest pewne. Okres dzieciecy czy niemowlecy tak szybko mija. wiec cieszmy sie nim!!!!razem z naszymi dzieciakami;)