Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

fifi23

Co s膮dzicie o ubraniach JApan Style z allegro???

Polecane posty

Go艣膰 jatezx
ja tez niestety niezadowolona. kupi艂am futerko i chyba 艂udzi艂am sie ze bedzie takie 艂adne jak na fotce a tu klops, ale w sumie za taka cene nie mozna by艂o sie spodziewac nic fajnego.... ...szkoda ze nie mozna kupic futerka dokladnie takiego amego jak na fotkach na allegro, chetnie zap艂acilabym wiecej, gdyby tylko by艂o identyczne. generalnie nie polecam

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 waew
CO JA S膭DZ臉- > zgadzam sie w 100%. ja kupi艂am juz rok temu jak nie wiedzia艂am ze to takie g贸wno i nie bylo tyle negatywnych koment贸w. poczytajcie komentarze, m贸wia same za siebie. to nie jest 500 ludzi kt贸rzy wybrzydzaj膮. te ciuchy sa ponizej jakiejkolwiek mozliwo艣ci prze艂kniecia. zamawiajcie jak jeste艣cie g艂upie to sie przekonacie na w艂asnej sk贸rze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dziwne czasy
no tak tandeta materia艂 tandeta styl tak jak ca艂a kafe TANDETA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 heh japan style
styl przedszkolaka i pieszczacych si臋 lolitek ,starych male艅kich hehe ale jak baby 30 letnie nosz膮 te tandetne szmatki to si臋 zastanawiam czy z psychiatryka nie uciek艂y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 koala05
wla艣nie niech kt贸ras wi臋 wypowie nt tych alladynek harem te偶 chcialam je zamowic... nie zamawiajcie dresu z japan style pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

ja mam sukienk臋,te偶 ba艂am si臋 偶e b臋dzie to badziew,a tym czasem przysz艂a sukienka bardzo 艂adna z fajnych materia艂贸w(艂膮czone satyna i tiul).Ale bardzo d艂ugo czeka艂am 2 miesi膮ce ponad ju偶 my艣la艂am,偶e nie przyjdzie. polecam m贸j sklep z bi偶uteri膮 niedrog膮-dodatkami mo偶na odmieni膰 ka偶dy ciuch www.cudowny-kuferek.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mnie to wkurza
Wkurza mnie jak czytam komentarze negatywne w sprzedawc贸w japan style typu: Towar to jaka艣 szmata (no jasne przecie偶 za 艣rednio 20-30 z艂otych to powinien by膰 jako艣ci jak od dolce&gabbana, materia艂 genialny i w og贸le), albo Za d艂ugo czeka艂am na przesy艂ke (rusz m贸zgiem cz艂owieku towar idzie z Chin, czy te偶 Japonii, to co w dwa dni ma dolecie膰) Tacy ludzie to chyba zgubili rozum po drodze w swoim 偶yciu. Mam 3 rzeczy z japan style i jestem bardzo zadowolona. Wystarczy trafi膰 na dobrego sprzedawce :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 raczej chcesz
偶eby inni kupili....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 japannigdtwiecej
zamowilam na all bluze w listopadzie i do dzis paczki nie ma...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 super rzeczy naprawd臋 warto
Go艣膰 Ciuchy Japan Style z allegro
Nie s膮 ani Japan, ani tymbardziej style, rozwa偶am czy s膮 ciuchami :) Drogie panie, odwiedzacie ebaya i sprawdzacie JAPO艃SKIE albo CHI艃SKIE (tylko aby by艂a wysy艂ka z Hong Kongu) aukcje - tam s膮 tylko nowe ubrania, naprawd臋 s膮 JapanStyle (harajuku, street, lolita, rave, cute i inne) i w wi臋kszo艣ci z wysy艂k膮 bluzka nie kosztuje wi臋cej jak 100-150z艂 :) A wi臋c tyle, co niekt贸re "D偶apanizstajl" z allegro....... Nie rozpadaj膮 si臋 po upraniu, kolory wolniej p艂owiej膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ewelusia155
to zale偶y. ja kupi艂am bluz臋 ale rozmiar贸wki sa wy偶艣ze, kupi艂am s a powinnam xs. bluza z uszami. w reczywistosci jest tez ladna i bardzo cieplutka :)

Udost臋pnij ten post

Japan style - to ciuchy kiepskie gatunkowo, ja bym nie radzi艂a kupowa膰 , ale to nie wyklucza innych ciuszk贸w z allegro, robie tam zakupy, podobnie jak na http://sprzedajemy.pl . Jesli si臋 dobrze szuka wsz臋dzie mozna znale偶膰 okazje - dobre ciuchy za niska cene.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dobrawka88
dajcie spokoj z ta tandet膮...zamowilam bluz臋 i przyszla zupelnie inna niz na zdjeciu i inny kolor. WYstawilam neutrala ze bluza zupelnie inna niz na zdjeciu i slabej jakosci. I jeszcze mi odpisali ze jak mi sie bluza nie podoba to moglam oddac i ze komentarz nie sluszny...no jak kurwa niesluszny skoro zamawiam to co jest na ZDJECIU a dostaj臋 cos marnego nie teakiego koloru i innego kroju???MOim zdaniem allegro powinno sie tym zajac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Madz Zmc
ja si臋 zawiod艂膮m i wi臋cenie kupi臋. Na paczke z Jaopnii czy sk膮ds tam czeka艂膮m ponad miesi膮c.. Tunik臋 zam贸wi艂am w rozmiarze L a przysz艂膮 jaka艣 nieoznakowana jakby S ;/ do tego zamiast bia艂a to jaka艣 kremowo szara, wygl膮da艂膮 jak brudna;/ le偶y teraz w szafie nie noszona, kasa wyrzucona w b艂oto /

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maartusiaaa
A ja zam贸wi艂am ta sukienka i przysz艂a dobra gatunkowo i nawet mia艂a kolor taki sam jak na zdj臋ciu troch臋 za lu藕na ale jest ok i jestem zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 odrobina luksusu
dziewczyny, jesli jestescie zainteresowane ciuchami Japan Style, ale lepszymi gatunkowo, to zapraszam - kontakt na maila penyl@wp.pl

Udost臋pnij ten post