Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cornella

SENNIK- tłumaczę sny każdemu, kto zechce

Polecane posty

Gość martynap33
Sni mi sie ze jestem w jakims dziwnym szpitalu jest tam moj dziadek z jakimis dziwnymi ludzmi, widze kobiete krotko obcieta umierajaca, kiedy chce wyjsc z tego budynku oni wpadaja w furie i zostaje zepchnie ta ze schodow. Nikt mi nie pomaga, budze sie w momencie upadku ze schodow.... o co chodzi ..?? Prosze o odp :)

Gość yuuuu
śni mi sie kolega w garniturze. co to znaczy??

http://e-sennik.com.pl/ ten sennik również jest godny polecenia, przede wszystkim dlatego, ze nie zawiera kopiowanych z innych serwisów tłumaczeń snów. poza tym baza snów jest systematycznie uzupełniana o nowe

Gość Doris90
Śniło mi się ostatnio że stałam pod szpitalem, pogoda była po chmurna. W szpitalu nie było miejsca więc, było przepełnienie. Dlatego starsze chore osoby którym raczej już nie dalo się pomoc wnoszono na najwyższe pietro ale nie przez schody tylko drabina strażacką wciągali łóżka na górę z chorymi po czym zamykano okna i potem już pielęgniarki tam nie zaglądały. Przykry był to widok

Gość gość
miałem taki sen, skądś padła informacja że mój kuzyn (syn brata mojej matki) powiesił się, wszyscy szukali jego wiszących zwłok, w lesie, w budynkach, wszędzie, koniec końców nie znaleźliśmy ich, sen przerwał się podczas poszukiwań, proszę o interpretację, dziękuje

Gość siallla
Śniło mi się, że jutro miała się zdarzyć jakaś potężna katastrofa, bliżej nie zidentyfikowana, która miała pochłonąć wiele ofiar jak nie wszystkich ludzi. Dowiedzieliśmy się o niej na dzień przed jej mniemanym wystąpieniem. Wszyscy chcieli jakoś się ratować. Pamiętam, że widziałam (dzień przed katastrofą) wyrywane okno z framugi silnymi podmuchami wiatru, że cała moja rodzina się pakowała, zastanawiała szybko co najpotrzebniejszego zabrać by jakoś przeżyć. Cały sen był pełen napięcia, bo nie było wiadomo co właściwie począć, czy przeżyjemy, czy nie. Na koniec widziałam jakby w pokoju ze zgaszonym światłem uciekającą białą mysz, którą złapałam i zaniosłam pokazać rodzinie.

Gość gość
Witam koncem listopada poznałam chłopaka spotykaliśmy się i pisaliśmy było ok po jakims czasie zerwał kontakt od jakiegoś czasu on mi się śni . Śni mi się ze jesteśmy razem i szczęśliwi oboje uśmiech od ucha do ucha . Potem śniło mi się ze spaliśmy razem wtuleni w siebie . Po jakims czasie śniło mi się ze przyjechał do mnie z mega dużym bukietem czerwonych róż tyle ich było że się nie mieściły . Jakiś czas potem miałam sen proroczy w którym widziałąm ślub mojej siostry miałam granatową sukienke i czarne buty ten chłopak miał białą koszule w granatowe paski i czarny krawat widziałąm wszystko dokłanie we snie były same znane osoby (cała rodzina) byliśmy parą 2 tygodnie po śnie dowiedziałam się ze siostra się zareczyła czy ten sen ma jakies ważne znaczenie ? Dodam ze obecnie z tym chłopakiem nie mam kontaktu po go zerwał a obecnie ma dziewczyne te wszystkie sny były nie dawno tzn codziennie mi się sni ze wraca do mnie proszę o pomoc

Gość caaa

Ja lubię sobie różne pierdoły poczytać w sieci i tak między innymi trafiłam na sennik http://www.arpegio.pl/sennik.htm. Oczywiście z przymrużeniem oka, ale czasami dla zabawy po tym jak się w stanie będzie można sobie coś takiego poczytać.