Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KoSmEtYcZkA------

PORADNIA KOSMETYCZNA

Polecane posty

Gość mufinek3
co to jst płyn mincearny

Gość ysiio
czy jeśli nie mam dużych problemów skórnych (żadnych ropnych czerwonych wyprysków) ale za to wągry to czy standardowe oczyszczanie w salonie kosmetycznym da jakieś widoczne efekty?? Z góry dziękuję za odpowiedź:)

Mam pytanie do pani kosmetyczki. Jak powinna wygladac pielegnacja twarzy ?? Co nakładac rano co wieczorem ?? Jakich kosmetyków powinno się urzywac?? Dodam, że mam wrażliwa skóre .

Gość karolaa7
Witam, Mam cerę mieszaną - z dużą ilością zaskórników na czole i nosie. Nos i policzki są wiecznie czerwone, naczynkowe. Kiedy chcę się pozbyć zaskórników (plasterki, garnier-czysta, maseczka dax vulcanic sauna bardzo mi pomaga, dax oczyszczająca maseczka itp.) lub robię peeling nos staje się jeszcze bardziej czerwony i podrażniony. Z drugiej strony podczas stosowania kremów do cery naczynkowej (próbowałam: ziaja, iwostin, dax), policzki ładnie mi się obkurczają i bledną, ale nos się zapycha i zaskórniki są coraz większe. W związku z tym pytanie - jak pielęgnować cerę (zwałaszcza chodzi mi o nos), aby redukowac zaskórniki i jednocześnie nie drażnić naczynkowych okolic nosa i obkurczyć naczynk????. Bardzo proszę o odpowiedź.

Gość epia
hej! mam pytanko:) jest to dla mnie dosyc krepujace pytanie, ale prosze o szczere odpowiedzi...a mianowicie chce sobie zrobic tipsy ( na swoj slub). i nie byloby zadnego problemu gdyby nie to ze poca mi sie strasznie dlonie! :( i teraz mam pytanie, czy w takim przypadku mam sznse zrobic sobie te paznokcie???

Gość EMMA...
CZY KOSMETYCZKA JUŻ TU NIE ZAGLADA ? WIELKA SZKODA.

Gość dumeka
mam problem ale niewiem czy ktoś napisze bo forum umarło.

Gość Poradnia Kosmetyczna
Jeżeli masz jakieś pytania związane z wyborem kosmetyków , dopasowaniem ich do swojej cery , makijażem lub jakiekolwiek inne , które chciałabyś zadać profesjonalnej kosmetyczce - serdecznie zapraszamy . Wystarczy , że napiszesz do mnie wiadomość na adres : poradniakosmetyczna@interia.eu Dodatkowo do odpowiedzi załączę : - profesjonalnie przygotowany wykaz kosmetyków jakie powinnaś używać przygotowany indywidualnie dla Ciebie - kod uprawniający do zniżki na zakupy w e-drogerii Zapraszam serdecznie :) Ania :)

Gość kosmetyczka N
Jezeli macie pytania do kosmetyczki to prosze odpowiem.