Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KoSmEtYcZkA------

PORADNIA KOSMETYCZNA

Polecane posty

Myślę ze do Twojej urody i do kreacji będą pasowały odcienie grafitu,złota,beżu,brązu i barzoskwini ewentualne zgaszony róż ale taki jego odcien aby nie gryzł się z czerwoną sukienką pozdrawiam:)

Gość dianetka
witam , mam takie pytanie. czydo łamliwych paznokci lepiej uzywac metalowego czy szklanego pilniczka? acha zamówilam juz sobie w internecie bo nigdzie nie znalazlam GOLDEN ROSE NAIL GROWTH zobaczymy co to za cudo

Moja choroba to nie wąsik tylo zabieg chirurgiczny na jedną godzine Byłam wczoeaj we wrocku iw klinice chirurgi plastycznej Trzeba będzie wyciąc na długosci 5 cm a głębikości 1cm może sie da zeszyć

Dianetka jak najbardziej szklanego lub takiego tekturoewgo(papierowego)bo metalowe dodatkowo rozdwajają paznokcie i napewno nie pomogą ważne by piłować paznokcie w jednym kierunku od zwenątrz do środka.A tej odzywki z golden rose nie pożałujesz bo naprawdę jest skuteczna pozdrawiam:)

Gość dianetka
dziekuję. wczoraj zostala wyslana wiec jutro musi dojsc.

Gość ten krem o ktorym
pisalas wcale nie kosztuje 45 zl tylko 75 czemu taka roznica

a czy moglabys mi napisac cos wiecej na temat kremu glyco bo wlasnie go zamowilam i czekam a mianowicie jak go stosowac czego unikac jest to moj pierwszy krem z kwasami dlatego mam obawy

nie mam pojecia dlaczego każda apteka narzuca sobie swoją marżę jak kupowałam go pare miesięcy temu i zapłaciłam właśnie ok45 zł ale aż 75 to aż nie wiarygodne

Kasiulek21 wszystkie informacje są zawarte na opakowaniu tzn jeżeli chodzi o sposób uzycia i jego częstotliwość ja mogę dadać że ważna jest ochrona przeciwsłoneczna teraz zimą wystarczy 25-30 SPF,i krem nawilżający jeżleli pojawi się przesuszenie,twarz należy myć żelem,mleczkiem itp najlepiej bez mydła >Krem jest naprawdę fajny i skuteczny życzę miłego stosowania pozdrawiam:)

Gość dianetka
witaj kosmetyczko. dzis dostalam Golden Rose nail gRowth i tak na niego patrze to chyba w niczym sie nie rózni od PRZYSIESZACZA WZTOSTU PAZNOKCIA z firmy Joko :(:(

Gość ewelina 45
witam wszystkich strona jest świetna . kosmetyczko prosze o rade , moja skóra na twarzy jest okropna mam blizny po wyciskaniu pryszczy i wagrów ostatnio bardzo mnie wysypało same czarne punkciki niemogę sobie z tym poradzić ,uzywam kremów przeciw trądzikowi twarz myje żelami i urzywam tonioków ale z marnym skutkiem proszę rade .pozdrawiam

droga ewelino 45 trądzik jest bardzo uciążliwym szpecącym i nieststy nawracającym schorzeniem jeżli nie pomagają Ci toniki i kremy przeciwtrądzikowe powiinaś zasięgnąć porady specjalisty(kosmetologa,dermatologa)który zaleci odpowiednie leczenie i pielęgnacje bo najpiewr nalezy wyleczyć krostki i wykwity a pózniej można zająć się bliznami bo co z tego ze zajmiemy się usówaniem blizn np za pomocą kwasów jak będą się pojawiały nowe wykwity które pozostawią po sobie blizny tak więć radzę Ci byś udała się do specjalisty i nie czekała aż trądzik rozwinie się jeszcze bardziej bo pózniej będzie gorzej go pokonać .Pozdrawiam i zyczę powodzienia:)

dianetko nie wiem dlaczego dostrzegasz takie podobieństwo:)?testowało ten produkt kilka moich klientek i były naprawdę zadowolone z jego działania dlatego poleciłam go Wam mam nadzieję ze u Ciebie sprawdzi się tak samo :)

Jeżeli chodzi o plastry na wągry(ktoś pytał na poprzedniej stronie)to działają naprawdę jest to szybki i bezbolesny sposób pozbycia sie wągrów na nosie ja polecam plastry BEAUTY FORMULAS w opakowaniu jest 5 sztuk i jak sie dobrze orientuję to kosztują ok12zł

Gość Malwina878
Witam Pania serdecznie, jezeli zechcialaby Pani odpowiedziec na moje pytanie to bede bardzo wdzieczna:) otoz chodzi o to, ze mam na nogach paskudne blizny po wyciskaniu takich jakby pryszczykow ( chodzi mi o wrastanie wlosa- tworzy sie taki jakby pryszcz) pisze jakby, bo zapewne chodzi tu o zapalenie mieszka wlosowego. Otorz chcialabym wiedziec czy jest na rynku jakis krem ktory choc rozjasni te blizny? dodam rowniez ze mam sporo dziurek a na profesjonalny zabieg mnie nie stac, co robic?

Witaj Malwina878 bardzo chętnie odpowiem:)na blizny mozesz stosować krem CEPAN (ok12zł)można go kupic w aptece ładnie rozjaśnia blizny i je zmniejsza do tego watro złuszczać naskórek peelingiem do ciała typu SCRUB z np z łupinakami orzecha,brązowym cukrem itp.Można zrobić także peeling \"domowej roboty\"z cukru białego lub brązowego i oliwki dla dzieci nalezy połączyć oliwkę z cukrem i wcierać jak normalny peelling skóra jest po niem gładziutka i dobrze nawilzona taki peelnig nadaje się także do dłoni . Ważne zebyś smarowała się kremem na blizny systematycznie bo tylko wtedy przyniesie efekt a peeling rób 2-3 razy w tygodniu pozdrawiam.

Gość Malwina878
Dziekuje bardzo za odpowiedz:)

Gość dianetka
a to dlatego ze barwa i konsystencja jest ataka sama

Gość miobio
witam Was kochane, a slyszalyscie cos o odzywce do wslosów PLACENTA??? co mam robic by szybciej rosły. moze znacie jakis sklad preperatu do zrobienia w aptece. moze cos z witaminą b6 w ampulkach

Gość ja mam ta PLACENTE
i polecam z czystym sercem! Używam jej od roku i jeszcze nigdy nie miałam takich pięknych włosów! Przyspiesza wzrost włosów i po niej przestały wypadać mi włosy

Gość ewelina 45.
dziękuję ,odezwe sie za jakis czas,pozdrawiam

Gość dianetka
a co do plastów BEauty Formula to rzeczywiscie sa dobre. jak sie zdejmuje plaster to widac ,,wyciagniete' pojedyncze zaskórniki. szkoda tylko ze ta cena -14 zł i krótki efekt

Gość kacha..
pani kosmetyczko mam na łydce dosc duza blizne od zacięcia sie zyletka- teraz jest juz biala - taka pionowa duza szrama. czy jest sposob by ja zlkwidowac czy raczej za pozno?

Gość eee..
u mnie problem jest następujący : mam na udzie czerwone drobniutkie kropeczki - wyglada to jak rozlana farba, wazne jest ze nie sa one szorstkie i wypukl, sa gladziutkie . ktos tu juz o tym pisala i bylo podane rogowacenie okolomieszk. jednak ja mysle ze to nie jest to bo jak pisze nie jest to szorstkie by moznabylo to scierac peelingiem. czy orientuje sie pani co to moze byc? dziekuje.

Jezeli chodzi o placenete to tez polecam jest to odżywaka z substancjami czynnymi pochodzenie zwierzęcego np łożyskiem ale może to być też placenta roślinna,świetnie regeneruuje włosy,odbudowuje nadaje połysk i odżywia polecam

Kacha jeżeli jest to stara blizna to może być trudno ją zmniejszyć bo usunąć raczej się nie da chyba że u dermatologa laserem niestety taki zabieg jest dosyć drogi .

do eee rogowacenie okołomieszkowe może mieć rózne postaci u jednych są to wypukłe krostki a u drugich zupełnie płaskie trudno mi jest to osądzić bo tego nie wiedze ale jak juz mówię tak jak trądziku są różne odmiany(np zaskórnikowy,grudkowo krostkowy)tak i rogowacenei może mieć różną postać.

Gość Pytajaca dwudziestka
Moglaby mi pani polecic cos skutecznego na wypryski. Nie mam ich duzo ale jak wycisne to sie bardzo dlugo goje. Chcialabym na to cos dobrego. Mam brazowe plamki od przebywania na sloncu i chcialabym sie ich jakos pozbyc , wybielic tylko nie wiem jak? i mam taka skore na twarzy zmeczona poszarzala moze jakies maseczki moglaby mi pani polecic? A moze wybrac sie na jakies zabiegi kosmetyczne , dermatologiczne? Tylko jakie? pozdrawiam

Gość eee..
dziekuje za odp. a do kogo moglabym sie z tym zwrocic , zeby byc pewnym co to? dermatolog?