Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponponek

nasze dziewczyny są przeciętne

Polecane posty

Gość krawat
kaliawm.....mieszkalem w grecji 4 lata i pisze to co slyszalem od moich szefa....ok?....skilos to moj filos....

Nie wiem co ten szef Ci nagadal.. Z reszta to mnie nie interesuje. Mnie interesuje to abys nie mowil tak o Grekach, bo nic o ich historii nie wiesz. Nie mam zamiaru stwarzac tu negatywnej atmosfery wiec zakonczmy. Jesli chcesz uwarzac ze Polacy sa boscy, przystojni i niesamowici, a Grecy i Turcy i Wlosi, jak napisales, wymieszani (powiem to ladniej od Ciebie) niewiadomo z czym, to Twoje i tylko Twoje zdanie. Καληνυχτα. (Dobranoc)

Gość krawat
chyba Kalimera.....w 1453 roku turcy zajeli grecje......prawda?? walki wyzwolencze 1821-1829.....prawda....prawie 400 lat??? grecy dawno temu mieli wlosy koloru zboza i moze jasniejsze....prawda????/.....nikogo nie obrazam..... radze Tobie moze poczytac o historii twoich przodkow.... nie uwazam ze polacy sa Adonisami.....wrecz przeciwnie.....ale nie do przesady prosze.....sorki nie mam greckiej klawiatury.....kalimera, ti kanis????

No zgadza sie.. Nie bede teraz omawiala kolor skory i oczu moich przodkow, wiec odpowiem, Kala eimai, euxaristw. Pa

Gość krawat
Pa.:)

Gość ala co jej
krawat idz sie powies na tym swoim zwisie meskim ,piekni jasne jestes boski jak syn krystyny loski ,nara

Gość Rain.
Ha....I czego ty wymagasz?W innych krajach np. hiszpanii kobiety żyją bardzo dobrze mają dużo pieniędzy więc stac je na drogie zabiegi i operacje plastyczne...i już masz odpowiedz dlaczego polka ma trochę sadełka na brzuchu celulit czy nieidealną cere :].Hiszpanka chinka itd. jak tylko już jej wiek pozwala leci do chirurga się poprawiac,potem na laserową depilacje,wstawienie ewentualnie wybielenie zembów,masaże antycelulitowe,karnet na solarium basen siłownie itd. to dla nich jak dla nas używanie mydła i pasty do zębów.Do tego mają dobre drogie kosmetyki,kremy,zabiegi na cere itp.Zarabiaj kupe kasy dawaj swojej kobiecie 5 tysięcy miesięcznie na "drobne kobiece wydatki" to będziesz miał taką jak ci którym zazdrościsz :] Jak wierzysz że one są takie piękne z natury to jesteś niesamowicie naiwny.