Gość faktycznie niewesolo masz Napisano Styczeń 26, 2009 a nikt inny z grupy nie moglby ci pomoc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 15 latkaa . Napisano Marzec 21, 2011 Ja mam tak samo.. w szkole mam niektórych takich fajnych kolegów. da się z nimi normalnie pogadać na każdy temat. gorzej z koleżankami - zawsze ja muszę pierwsza powiedzieć 'cześć' bo inaczej nie powiedzą. rozmawiać też muszę zacząć sama, bo inaczej się nie odezwą.. przywykłam już do tego.. mniej mi już to przeszkadza. ale boję się tego, że jak pójdę do liceum to nie będę potrafiła nawiązać nowych kontaktów.. że będzie tak samo ;// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wellness 0 Napisano Marzec 21, 2011 na........na zyciu jednego dnia stracilam wszystko. On mnie nie kochal ja go bardzo.....rozpadlo sie, mam raka nie moge miec dzieci i co mi zostalo???? moje jedyne marzenie teraz zeby mnie trzasnal samochod i z=aby nikt po mnie nie plakal........a ja go nadal kocham a wiem ze nie moge bo ja nie jestem przeznaczona dla nikogo> nikt mnie nie moze pokochac i ja tez nikogo pokochac nie moge.......w leb se strzelic tylko...... ja sprzed roku a ja teraz to dwie rozne osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach