Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magnoliokonwalia

Jak często zmieniacie bieliznę? - pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość Za chwile wychodze...
Rozbawiłyście mnie ;) Na topikach o depilacji, co 2 pisza że depiluje się na 0, bo tylko brudasy, zostawiaja paseczek itp. A tu teraz się okazuje ze panie czyścioszki łaża po 2, 3 dni w jednych majtkach!!!! Jestemmw szoku :o większość z was to wymalowane pindy, udajace zadbane a tu syfy... Obrzydliwe.

Niezła z autorki afentka :classic_cool: Znałam taką, co na WF chodziła w tym samym staniku, co później na codzień, i zmieniała/prała go nieczęsto

Gość pot
syf kiła i mogiła

Gość paulina_malina
majtki dwa razy dziennie- na noc po kąpieli zakładam świeże i rano po toalecie się podmyje i zakładam świeże majtki.Stanik co dwa trzy dni

Beliznę osobista to codziennie, stanik co 2-3 dzień.Słyszałam,że Polacy do brudasy i kąpią się raz na tydzień , ohyda;-(

Gość poznanski kwiat polny
Stanik to nie zastanawialam sie, ale majtki codziennie!!!

Gość ALGEBRANIOSEK
Majtki 2 razy dziennie biustonosz co 2 dni...A Fuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj Jak można co 3 dni zmieniać majtki....Dziewczyno przeciez napewno smierdzi Ci z dołu;/ jakaś stara ryba

Gość dfsdfsfsf
Powiinno sie zmieniać codziennie! Obie płcie. Wprawdzie mżżczyźni nie mają tak jak kobiety ale też bąki w slipki puszczają więc też zmieniać codziennie powinni.

Gość biednajestem
biedna jestem to nie mam na tyle pieniedzy zeby miec duzo par gaci. mam 2 staniki i kilka par majtek.

Gość Maiuli
A ja mam majtki wyjściowe sztuk 5, które noszę od grudnia do marca i ze 2-3 razy prałam. Przed wyjściem podmywam się, (...) po powrocie do domu zmieniam na świeżą bieliznę a majtki wyjściówki czekają na kolejną okazję. A stanik zmieniam co 4-6 dni. Mam jeden stanik który od 2003 nie był jeszcze prany, zakładam na szczególne okazję, ten stanik poprostu przynosi mi szczęście. Mogę pożyczyć :D

Gość majciarka:D
Majcioszki codziennie nowe na pupci mom! A biusterek ubieram w tygodniu 2.

Gość vvcdfbfb
codziennie a w upal 2 a nawet 3 razy dziennie

Majtki codziennie, to chyba oczywiste, przynajmniej dla mnie. A biustonosz raz na 3 dni, to chyba tak normalnie jak większość.

Gość Esteta_30
To ja facet nie wyobrażam sobie nie zmienić codziennie, a tu fleje pisza że co 3. Błagam, apeluje, napiszcie, że żartowałyście, chcę być oszukiwany. Jest i morał, trzeba uważać co na chatę się przyprowadza, mineta tylko po dokładnych oględzinach, brrr

Gość Esteta_30
i jeszcze jedno. Dziwna zgodność co do biustonoszy zapanowała, z tego co wyczytałem norma że chodzicie kilka razy w tym samym bez prania. Dziewczyny czy wy myslicie, ze pot to tylko pod pachami, łapy opadają. Już wiem dlaczego w miejscach publicznych tak daje potem, niby wszyscy normalnie ubrani a śmierdzi, już wiem dlaczego.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiixxxx
Ejjjj, no dziewczyny, fuuuu, ja stanik zmieniam codziennie i od razu wrzucam do prania, robię pranko co 3 dni

Gość ffhfhhhh
Jak w taki upał można nie zmienić stanika i nie załozyć czystego? żarcik?? ;) ?

Gość Magdalenkkaaa
Właśnie, ja też stanik noszę raz i do prania, fuuuuuuuuu... Nosicie na piersiach stanik kilkudniowy, bleeeeee BRUDASKI!!! FLEEEEE!!! WIEM, CZEMU TAK ŚMIERDZI W MIEJSCACH PUBLICZNYCH!!!!

Gość Esteta_30
Właśnie dzwoniłem do siostry, żeby się zapytać. Powiedziała, że nie ma takiej faken możliwości, żeby stanika codziennie nie zmienić. Kobitki, zmieniamy biustonosze, jedna Dosia i parę litrów wody więcej w miesiącu nie zrujnuje was

Gość ffhfhhhh
A do tego większośc zakłada na tem mikro-biusty push-up ogrom gąbki, upał pot i kilka dni ;) łeheheh

Gość bufka lubi plakac
no kurwa ! bez komentarza!

Gość Esteta_30
magdalenkaaa Przywracasz wiarę w prawdziwe kobiety

Gość lilia12234htb
przesadzacie brudaski bo co? Ja też zmieniam stanik co 2=3 dni nie każdy tak się poci jak wy ja siedzę całymi dniami w domu więc aż tak się nie pocę jak wy i nie wyzywajcie od brudasek bo jak facet sie nie myje codziennie to też bierzecie jemu do buzi i to z połykiem i to jest bleeee!

Gość ffhfhhhh
Ale w zimie w takim razie wcale nie zmieniaj stanika, po co?

Gość Esteta_30
Lila, wyjdź z tego domu, popatrz jak żyją normalni ludzie, zacznij się przebierać w czyste ciuchy. Poważnie, bez ironii, bez złośliwości

Gość hhgfd
Majty oczywiście codziennie, czasem 2 razy dziennie. Stanik gdzieś co tydzień.

BRRR kobiety jak mozecie codziennie nie zmienic majtek i biustonosza, ojj wspolczuje waszym facetom, ja codziennie bielizne zmieniam obowiazkowo, czasem 2 x dziennie, a teraz jak goraco to czesciej, jak prysznic to wskakuje w czyste ciuszki, wszystko piore regularnie. Kąpiel 2,3 x dziennie w te upały nawet częsciej zalezy co robię danego dnia. Tyłek podmywam 2,3 4 x na dzien w bidecie obowiązkowo.

Gość ssasa
nie macie innych problemow ??