Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cafe Headline News

Cafe Headline News

Polecane posty

tia :D właśnie widzę to jej Wprost;)

Gość Miss Bara Bara Wysp Owczych
Droga Redakcji, upraszam zeby wprowadzic nieco porzadku do tego periodyku, bo zaczyna przypominac magiel nietowarzyski, gdzie kazdy moze wejsc, dac odglos paszcza i w ogole nie wiadmo juz o co chodzi. celem sprostowania musze jednak nadmienic, ze moj opis pana kucharza pochodzi wylacznie z glebin mojej wyobrazni i nie zostal potwierdzony przez nikogo, kto mial okazje widziec w.w. na wlasne oczy. co wiecej, niektorzy nawet gwaltownie mu zaprzeczali (temu opisu) choc oczywiscie nie mam gwarancji, ze osoby zaprzeczajace nie siedza na garnuszku u pana kucharza :) z powazaniem ovca. ps. dziekuje za przyznanie tytulu miss. zwlaszcza ze nie startowala, wiec pewnie z dzikiej karty.

Gość Luśka z W..
Cześć Ovca, co u Ciebie? Pochowałaś już żabę? :)

Gość Miss Bara Bara Wysp Owczych
zaba jest jak lenin - wiecznie zywa. odezwe sie jak dojde do siebie, a teraz ide umierac na grype.

Gość Luśka z W..
Get better soon :)

Redakcja bierze pod uwagę postulat Owczy, Dlatego tez Luśka i jej rozmówczyni są proszone o prowadzenie swojego \"smal talk\" w innych rejonach kafe. Dziękujemy serdecznie za przychylenie się do prośby. Ike także jest proszona o wylewanie swoich żalów gdzie indziej . Zapewniamy tą ostatnia- ze nie jest pępkiem świata, Redakcja zapewnia: Każdy z nas posiada własny pępek,

zielona możesz swoje niechcący i przypadkiem i "sobie a muzą" i inne pierdoły zanieść na kaszę:) swoją drogą widziałam że kucharz też strrrrasznie bierze do siebie zwłaszcza opis anatomicznych części starszych panów:) więc jak widać mamy to wszyscy;) pomijając fakt, że niedawno spuszczałaś się nawet po tym jak pisaliśmy o kolorach na ścianach :) short ty chyba nie jesteś naczelnym?

Sprostowanie: Ike , masz racje dziewczyno , a teraz zejdz ze mnie i pozwol mi oddychac - samodzielnie :P

kafeteria skarbie to ogromna przestrzeń :) zawsze możesz oddalić się szybkim krokiem na jej drugi kraniec:)

Wez sobie swoja porade do serca :) ja o tobie nie pisze - i nie mam zamiaru o mnie- powsalalo pol twojego topiku- wiec czegos tu nie zrozumialam ....

jak sie to nazywa? zaburzenia rzeczywistosci? chorobliwa mania wielkosci? pojecia nie mam - :O

zawsze szczery , ja bym powiedziala , ze to dalsza czesc dyskusji na temat- "dystans do samego siebie" ze nam go wszystkim brakuje - przyznalam juz rano :D ale zapomnialam dodac - kazdy twierdzi ze go posiada :P

zielona, ale to nie jest topik do dyskusji, chyba sie zgodzisz, prawda? i tylko o tym pisalem a temat dystansu - zaloz i bedziemy dyskutowac pozdr :-)

zawsze szczery , nie moge z toba dyskutowac o czyms , czego mi brak :P a gazeta prowadzi rowniesz cykl - rozmowy na zywo ;) wiem z pierwszej reki ;)

no ludziki ...a kysz, bo palicie fajny temat pierdołami. Niech będzie jeden news dziennie ale fajny, a nie jakieś idiotycze priv\'y. Szkoda, żeby to upadło.

Jesooo co za baby ...jesli macie zamiar sie targac za wlosy to zalkladac swoj temacik.. .. tutaj temat \"dystansu do siebie\' nijak nie pasuje.... zielona... zapros ike na dyskusje gdzie indziej:):)

Rubryka towarzyska Zagubione ostatnio dwie dziewczynki z Publicznego Kafeteryjnego Przedszkola, obie z grupy Kawowych Biedronek, Zielona i ike - nareszcie znalezione! Schowane cynicznie przez same siebie dla niepoznaki w zakamarkach Redakcji Cafe Headline News, ululane chudym mlekiem. Mleko przekazano do badania laboratoryjnego w celu potwierdzenia rozpuszczenia w nim tzw. jadu kobiecego w znacznej dawce. Podejrzenie zamieszania kaszy z niezdrowym mlekiem przez chochliki albo zazdrosnego Kremika nie dopuszczonego do zaszczytnej funkcji redakcyjnego Topikowego Otwieracza pozostaje w sferze plotek. Kto za tym stoi i dlaczego zapytamy same zainteresowane w ekskluzywnym wywiadzie.

mace racje - njak nie pasuje - lepszy temat : - "obrzucanie sie blotem od rana do nocy , to takie zabawne "

zielona- ty chyab naprawde jestes \"zielona\".... nie chodzi o zasadnosc twojego tematu.. ale o miejsce dysputy? czy to za trudne dla ciebie do zrozumienia? zlociutka... no nie ten temacik.. zdecydowanie:P:P

Naczelny ugiął sie pod presja opinii publicznej i zamierza nadać kurs swojemu pismu w jednym kierunku – Szmatławym …. Jego wczorajszy apel o niezależne pisanie – był tylko cienkim piskiem ….. O dalszych poczynaniach skorumpowanej góry , będziemy informować na bieżąco

Z ostatniej chwili Na redakcyjnym posiedzeniu w sprawie linii programowej CHN uchwalono wniosek: brak dalszych informacji o ike spowoduje unormowanie sytuacji. Prosimy o dostosowanie prywatnych notek do nowej linii programowej. To nie zamach w kierunku wolnej prasy - decyzja wynika ze zdominowania informacji jednym niepotrzebnym podmiotem. Szanowni Korespondenci! Jest tylu ciekawych ludzi do opisania. Prosimy o ciekawsze tematy i osoby. Z szacunkiem dla warsztatu Redakcja.

Predatorka , guru samozwaniec, próbuje usilnie otworzyć oczy innym i pokazać to , czego sama nie dostrzega trzymany kciuki - nie potknij się o własne nogi – bo temat ci się pomylił

REKLAMA ON: Kochanie jesteś ostatnio jakaś taka dziwna? ONA (nie odrewając wzroku od monitora): E...wydaje Ci się.... ON (spokojnie, dyplomatycznie): Kochanie, widzę ,że nie możesz się nad niczym się skupić nie pracujesz, dzieci mają jakiś dziwny obrzęk na brzuszkach.. Siedzisz całymi dniami na internecie na jakiś forach...wypisujesz do redakcji.... Potrzebujesz by Cię ktoś zauważył , podziwiał Prawda? ONA: Foch! GŁOS: Twoja żona cierpi na parcie na szkło Proponujemy NALEWKĘ ZIELONĄ NA JAGODACH - łagodzi parcie na szkło - pozwala odejść od internetu nawet do 4 godzin - dostępna bez recepty Przed użyciem zapoznaj się z zawsze szczerm lekarzem lub Lub wal z gwinta a z ulotki zrób sobie samolocik REKLAMA

Zanotowano tzw. wyznanie idioty. Na zaspokojenie stadnego instynktu idioty i jego na zamieszkanie pod jednym dachem z innym osobnikiem nie pozwala mu jego stan cywilny. Ograniczone korzystanie z podstawowego prawa jednostki ludzkiej do samostanowienia grozi idiocie nie od dzisiaj; pod innym nickiem daje popis jako osobnik zadowolony ze stanu znanego jako "kawaler z odzysku". Podejrzewamy symptomy choroby afektywnej dwubiegunowej. Powodzenie w motaniu samotnych niewiast na wabik misia z problemami stanie pod znakiem zapytania w momencie ujawnienia prawdziwego stanu cywilnego idioty. Czekamy na dalsze wyznania.

dlaczego w cyklu 'profile' jest Myrevin a nie ma KIotza ani pijawy ? i co to za porzadki skupiac dzialalnosc CHN na jednym topicku zacma redaktorow czy co ? :P

Gość a cio to
Jakiego pijawy?

Gość tylko na Myrka
jest zapotrzebowanie na Uczuciowym :P 😍 dla Myrunia :)