Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

nie chce zebys sie czuła winna,ale pomysl on ma portal mozesz rozne rzeczy myslec,nawet jak Ci na nim zalezy,kiedys w koncu mozna miec dosc

Denn rozumiem.....nie wiem co on robił wieczorami siedząc przed kompem.....ale ja byłam uczciwa....eh:o

aha!wiesz czasmi sie mysli ze osoba sama do tego dojdzie:)ze to nie jest potrzebne,bo masz 2połówke:)

dziwi mnie to,ktos kto sie cieszy szczesciem ma cos takiego,w jakim celu???

Denn no ja Ci nie odpowiem na to pytanie...nie wiem wydaje mi się ze u mnie to trochę inna sytuacja, bo my się poznaliśmy w ten sposób...nie wiem zresztą....ale wiem ze on tam zaglądał na początku jak już się ze mną spotykał, bo kiedyś powiedzial, ze jakaś laska mu pocałunek przesłala i glośno się zastanawial po co to robią? że niby jak chce to pisze sie a nie jakieś kissy przesyła.... nie wiem, może chciał zobaczyć jakieś oburzenie z mojej strony czy coś, zazdrość wzbudzić..... generalnie jak teraz na to wszystko patrzę, to było jakieś chore:o i ja i on....eh

głowa do góry!!aha!mam nadzieje ze nie uzalałas sie nad soba,a wierzyłas w siebie.jest cos takiego,że jak ktos mówi jestem beznadziejny,itd to zaczyna sie człowiek nad tym zastanawiac i co gorsza wierzyc:)

a i ową piosenkę dedykuję wszystkim obecnym na tym poście:D a w szczególności Monciakowi 🌼 "...Mówisz mi - nie żałuję, że tak wyszło Byłam obok, ty wybrałeś inną przyszłość JESTEM WYJĄTKOWA i wiesz o tym Przypomnij sobie mój smak i dotyk..." :)

najgorzej, że teraz zaczęły mnie nachodzić myśli żeby nawiązać z nim kontakt....wiem, że nie mogę...ale eh co było nie wróci wiem.....😭 wiem, ze może nie warto, ale jednak zastanawiam się czasem czy jakbym zachowywała sie inaczej...to może by się nie rozpadło...

monte wiesz o co mi chodziło?to tez jest bardzo wazne,wiara w siebie,unikanie niskiej samooceny:)

tak..on wiedział, ze mam konto, bo kiedys powiedziałam, ze kiedyś może chciałabym spróbować jak to jest z kobietą...a on to zmień sobie że szukasz kobiety...ale skoro on je nadal mial to chyba nie przeszkadzało mu ze ja też je mam......... eh...ale teraz mam rozkminy przez to gówniane konto:p chyba jutro powalczę z jego likwidacją....