Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

Denn wiem, że to jest ważne i to właśnie chyba najbardziej u mnie kuleje....że nie byłam wystarczająco fajna, bo chciało mu się powalczyć i naprawić coś....porozmawiać

chodzi o to ze jak ktos tak cały czas mówi ze jest kiepski,brzydki itd.a po jakims czasie zaczyna o tym myśleć,że może rzeczywiście tak jest i w to wierzy.

ejj. Monte, weszlam tu na chwile i co widze? topic poswiecony Tobie!!! masakra :D ale pozytywna calkiem ;) no i Denn sie pojawil :D Denn, jak tam z Madzia sie uklada? ;)

Denn 13 podpisuję się obiema 🖐️ 🖐️ pod tymi słowami:) nastawienie do samego siebie jest bardzo ważne! tak więc Monciak, działaj i zmieniaj in positive swe myśli:)

ło mateczko, Denn, to zescie zaszaleli :) pozdrow Madzie ;) Monte, glowa do gory :) jeszcze bedziesz kobito przenosic chmury :D u mnie tez bylo ciezko i jakos sie pozbieralam... bedzie dobrze Słońce 👄

hahaha, *gory mialo byc tam na gorze :D chyba za duzo tego wina... pamietajcie dzieciaki wino+nauka= efekt zerowy= null :D

no pewnie, że będę hehe zacznę od jutra jak się nauczę na te 2 egzamy i je w we wtorek popchnę...zapracowany poniedziałek mnie czeka... oby mój umysł był chłonny hehehe ale cieszę się, że się tu dzisiaj zasiedziałam, bo już chyba totalnie wszystko z siebie wyrzuciłam:)

ta sama- my sie jeszcze nie znamy, tak wiec brudzik jakis by sie przydal :D a z Monte to my sie juz znamy ho hooo, od wakacji... samotnych :D prawda Monte? :D

wiecie najgorsze jest chyba jak jedna osoba sie nad soba uzala,zamiast pomysleć:"kurcze mam takiego swietnego faceta widocznie cos we mnie jest."a nie gadania jaka to ja zła okropna.pozniej w to można uwierzyc,tak sie mysli:"ona taka jest,to dlaczego z nia jestem"najgorzej jak sie pojawia wtedy jakas inna obok,facet widzi ze jego kobieta o niego nawet nie walczy.no i wtedy mysli,ze jesli ona sama w siebie nie wierzy,choc ja uswiadamia i nic to nie daje,a pojawia inna silniejsza to ma problem.ozywiscie dziewczyna o swojego faceta nie walczy,odpuszcza,a pozniej ze odszedł do innej.tak tez moze byc:P glowa do gory!!

Montmorlonit no a jak się wszystko ślicznie wyklaruje to musi być jakiś toaścik wtedy i cin cin kieliszeczkami:P ale niekoniecznie wirtualnie drogie panie;) hihihi surykotka, fakt nie znamy sie, bo niby skąd?;)🖐️ ale witaj😘 na moim/Monciaka topiku:) hihihi

ta sama- w pojedynke nauka szybciej wchodzi :D we dwojke raczej nie bardzo... :D sesyja w toku, exam w srode ;) plansza i brat pewnie tez sie tu pojawia Monte, o ile jutro bedziesz podbijac :D

denn ciekawe to co napisałeś...tak też mogło być... ale pliz nie dajcie mi o tym myśleć, bo znowu doła złapię😭 że straciłam go na własne życzenie!! Aaaaaaaaaaaaa!!!!

Monte, kobieto, zapros Pania powyzej na nasz topic :D tam to dopiero wino sie leje... czasami strumieniami wprost :D

oj jutro czeka mnie pracowity dzionek:o generalnie niedzielę zawaliłam...i na kafe przesiedziałam:o myślicie, że powinnam zacząć się leczyć?

Montmorlonit nie analizuj, bo będzie kafeteriowy klaps:P:P:P surykotka no ale nie mówię o nauce we dwoje,bo to nigdy mi nie wypaliło, ale np ze znajomymi czasem przed kołem jest ok i jakieś cosik wineczko czy coś :)

ta sama co zawsze serrrrrrrrdecznie zapraszam na topik o wdzięcznej nazwie "Dla kogo te wakacje są samotne?"❤️

wiesz ja nie chce Cie dolowac!Ja chce was uswiadomic ze tak moze byc,ze to sie moze zdarzyc,a tego nikt nie chce,dlatego trzeba wierzyc w siebie.!!!