Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ta sama co zawsze

Montmorlonit jesteśmy z Tobą

Polecane posty

bo ja tak na kafe czasem się bawię w dj'owanie z paroma osobnikami:) i wiedziałam co dla Ciebie teraz wybrać...;) "Przeszłość Cie pogrąża nie pozwól jej na to Pogódź się ze stratą nie ma ich już wśród nas Ta rana się zabliźni potrzebny jest na to czas Upór w zwalczaniu przeciwności mam Miłości nie ma między nami Przeszła nawet złość Dzisiaj jestem sam – odmienny bywa los " :D 🖐️

to jeszcze raz hehe, idę na śniadanko i do boju!!! mam nadzieję, że będziecie mnie tutaj wspierać w walce o jutrzejsze egzamy....byle nie zbyt intensywnie, bo znów przesiedzę tutaj z wami połowę nocy;):P

a co ja tutaj widze ? :D Monciak masz topa swojego ? :D:D:D to i ja tutaj bede cie odwiedzał :) Tylko nie zapomnij ze jeszcze wakacje samotne sa i tam tez prosze zagladac :) a w ogole to jak u ciebie nastrój ?

Monciak 🖐️ :D no i bardzo ładnie,normalnie u mnie pani już zdała ten egz z podnoszenia topika i teraz tylko dobra motywacja i do dzieła:D miłego dnia:):)

:o normalnie poryczę się zaraz:o nie jestem w stanie nauczyć się tego!! same choojowe cyferki, symbole z dupy, algorytmy..... shit:/ a mój nastrój? dzisiaj o wiele lepszy:) tylko ta nauka:o ucze się i uczę i wszystko mi się rypie😭

hehe czego to ludzie nie wymyślą... niech wymyślą łopatkę do nakładania optymalizacji do głowy pliz!!!

hm.....może jak poukładam sobie jakoś to wszystko w głowie, to jakos pójdzie..eh..niewesołe jest życie studenta studiów technicznych:P

hej monte 😘 🖐️ chwile wahania każdy je przechodzi, zwłaszcza na początku po rozstaniu... :) tez znam takie wariactwa osbiście, ale w ten sposób ćwiczę np swoją silną wolę i upór hehehe;)

monte, a jak traktować sny z byłym w roli głównej, jeśli się z nim nie jest już od ponad roku? ;) to dopiero czasami bywa zabawne:O ale ja zawsze muszę mieć jakieś super sny:P

Monte, słońce nie straszę 😘 marzenia senne to bardzo często odbicie naszej rzeczwyistości lub też naszych myśli z życia ;) a że ostatnio on sam mi się "przypomniał" przez odwiedziny jego obecnej dziewczyny u mnie na portalu, więc cóż... jakoś się to w śnie odbiło:P