Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 olga26....

moja znajoma zdradza meza 2 miesiace po slubie

Polecane posty

Go艣膰 olga26....
echhhhh

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 umiem p艂ywa膰
ale nie wskocz臋 do te rzeki, 偶eby ratowa膰 ton膮cego, bo mog臋 zniszczy膰 sobie ubranie, bo mo偶e woda zimna, bo mo偶e on wcale nie tonie, bo mo偶e on umie p艂ywa膰 i sam si臋 uratuje bo strata jak膮 mog臋 pomie艣膰 w wyniku tej akcji jest dla mnie najwa偶niejsza, nie b臋d臋 ryzykowa膰. Ja jestem najwa偶niejsza! Niech dzieje si臋 co chce, byle nie na moich oczach, byle bym ja nie musia艂a podejmowa膰 偶adnych dzia艂a艅.

Udost臋pnij ten post

dla kogo艣 znajomego takiego zdradzanego delikwenta, jest to sytuacja, patowa, m贸wi膮c po rusku, kijem czy pa艂膮, tak samo boli. Powiesz, 偶e ma przyprawiane rogi, w najlepszej mo偶liwo艣ci stracisz koleg臋, czy kole偶ank臋, nie powiesz, to wyjdzie sytuacja: wiedzia艂e艣 i nie powiedzia艂e艣. Co zrobi膰? ---s艂ynne leninowskie pytanie.

Udost臋pnij ten post

ja bym nie pias艂 anonim贸w tylko poszed艂 do niego mu o tym powiedzie膰 "z w艂asn膮 mord膮" i w og贸le by mi nie zale偶a艂o na przyja藕ni z t膮 "kolezank膮" . Ale musisz by膰 pewna na 1000% 偶e zdradza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olga26....
no dajecie mi do myslenia..... ale nie siedze w niczyjej glowie. Ja bym wolala wiedziec ale moze on woli zyc w blogiej nieswiadomosci? moze ona zakonczy ten romans i to bedzie jej ostatni (w co nie wierze) i beda zyc kolejne 50 lat w zdrowiu i szczesciu? moze nie mam prawa sie wtracac? i nie chodzi o to ze ja jestem najwazniejsza bo nie zalezy mi az tak na znajomosci z nimi ja po prostu zycze jemu jak najlepiej... i nie wiem jak sie zachowac :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaa haaaaa haaaaaaaaa
tak ju偶 jest, 偶e nie lubi臋 idiotek... a ju偶 moralistek kafeteryjnych, oderwanych od rzeczywisto艣ci najbardziej... post臋kaj jeszcze troch臋 i poj臋cz... jak 艣wiat jest pe艂en okrobnych zdradliwych babon贸w i jak ma艂o jest takich uczuciowych i uczciwych wyj膮tk贸w (tu niby Ty) i wr贸膰 do wcze艣niej wykonywanych czynno艣ci... typu odkurzanie, g艂askanie kota... gotowanie obiadu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olga26....
jestem pewna na 100 % i nic NIC jej nie usprawiedliwia on ja bardzo kocha i jest dla niej dobry i wogole swiata poza nia nie widzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olga26....
Ech czlowieku nie mowimy tu o mnie bo to nie o mnie chodzi. I wroce zaraz do swoich czynnosci jednakze wiesz jest czasem tak ze czlowiekowi zalezy na innych ludziach, ze sie przejmuje. 呕e czasem czlowiek sie nad czyms zastanawia bo nad niektorymi sprawami trudno przejsc do porzadku dziennego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czuj臋 i tak pisze
olgo czuj臋 偶e to s膮 twoje marzenia a usytuowa艂a艣 je w kole偶ance. Sprawd藕 jak to dzia艂a w realu....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olga26....
wy to nie dosc ze widzicie drugie dno to jeszcze i trzecie z tego co widze :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 umiem p艂ywa膰
"on woli zyc w blogiej nieswiadomosci" ??? Dwa miesi膮ce po 艣lubie???!!! i na wszystko si臋 godzi byleby tylko z ni膮 by膰???!!! Nie wierz臋! On po za ni膮 艣wiata nie widzi, dlatego nie widzi te偶 zdrad, a co jak przejrzy na oczy, bo w ko艅cu przejrzy, ale na 艣wiecie b臋d膮 ju偶 dzieci?

Udost臋pnij ten post

wy to nie dosc ze widzicie drugie dno to jeszcze i trzecie z tego co widze niewiele widzisz opcje tylko 2: 1. to prowokacja - opcja najbardziej prawdopodobna, bylo juz takich pare 2. nie prowokacja - rozwiazanie oczywiste - pokazac dowody zainteresowanemu i niech z tym robi co chce (inna sprawa to skad je masz, no chyba, ze masz az tak durna kolezanke)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olga26....
no odpowiedz jedna: ma facet przejebane :O

Udost臋pnij ten post

przesta艅 偶y膰 偶yciem innych ludzi zazdro艣nico... a je偶eli ju偶 w艣cibiasz w to 偶ycie sw贸j d艂ugi nochal... to prosz臋 do ko艅ca... konsekwentnie... wtedy mo偶esz by膰 wiarygodna... a nie 艂ypi膮ca z boku na cudze 艂贸偶ko, zainteresowana podgl膮daniem innych i ocenianiem ich... byle tylko 艂udzi膰 si臋... 偶e jeste艣 lepsza... bo nie dajesz dooopy na lewo... jak Twoja znajoma... zajmij si臋 swoim 偶yciem...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olga26....
juz napisalam skad mam z smsow i gg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orkiestra chodnikowa
wiesz co, jak gos膰 jest tak naiwny, 偶e baba wybywa na ca艂e noce z domu, a on nie widzi powodu do niepokoju, to on chyba woli nie wiedzie膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olga26....
hmmmm to nei ja wsibiam swoj nochal, tylko znajoma sama mnie wciaga opowiadajac mi o tym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 czuj臋 i tak pisze
Olga - gdzie mieszkasz? Zapraszam Ci臋 do siebie tez na noce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 orkiestra chodnikowa
powiedz znajomej, 偶e kasujesz dotychczasowe smsy i wiadomosci o jej zdradach, ale jak nap艂yn膮 kolejne, to przekazesz je me偶owi jej; powiedz, 偶e nie chcesz mie膰 z t膮 historia nic wps贸lnego

Udost臋pnij ten post

ale perfidna znajoma haaa haaaa haaaaa haaaaaa tak Ci pieprzy... haaaa a Ty nie chcesz s艂ucha膰 i nie masz wypiek贸w na twarzy haaaaaaa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olga26....
no wiem wiem moge jej powiedziec ze ma mi wiecej nei opowiadac i ze nei chce o tym wiedziec i basta. Ale moj problem brzmi: czy powiedziec jemu o tym.

Udost臋pnij ten post

Tw贸j problem jest zupe艂nie inny... a dotyczy tego by zaj膮膰 si臋 swoim 偶yciem

Udost臋pnij ten post

Ale moj problem brzmi: czy powiedziec jemu o tym. nie sciemniaj, twoj problem brzmi: na kogo wyjde w oczach kolezanki zdradzaczki naucz sie nazywac rzeczy po imieniu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kurwaaaaa
do czego艣 takiego nie nale偶y si臋 wtr膮ca膰 :O cz艂owiek powinien sam przyj膮膰 ten cios i sam wyci膮gn膮膰 wnioski na przysz艂o艣膰 :O nic nie zyskasz m贸wi膮c temu kolesiowi, 偶e jego 偶ona zdradza:O po za tym uczucia s膮 jak wirusy- mo偶na si臋 nimi zarazi膰 i d艂ugo si臋 z nich nie wyleczy膰:O:O:O

Udost臋pnij ten post

dlatego ludzie chcacy zakladac rodzine, zawierac malzenstwa powinni byc poddawani psychotestom... na dojrzalosc emocjonalna i rozwoj umyslowy... :P twoja kolezanka to idiotka... zdradza i jeszcze sie tym chwali:P klamliwa bestia z niej w dodatku...:O

Udost臋pnij ten post

do czego艣 takiego nie nale偶y si臋 wtr膮ca膰 cz艂owiek powinien sam przyj膮膰 ten cios i sam wyci膮gn膮膰 wnioski na przysz艂o艣膰 nic nie zyskasz m贸wi膮c temu kolesiowi, 偶e jego 偶ona zdradza po za tym uczucia s膮 jak wirusy- mo偶na si臋 nimi zarazi膰 i d艂ugo si臋 z nich nie wyleczy膰 bla bla bla nic nie zyska? - a swiadomosc powiedzenia prawdy to nic? tak tak, rzucaja sie tu osoby z pogladami - to nie twoja sprawa, nie niszcz malzenstwa, no sorry, ale nie slyszalem o facecie, (nie wspominajac tym ze ten rzekomo 2 m-ce po slubie) ktory by wolal zyc w niewiedzy na temat zdrady - a malzenstwo niszczy jedynie zdradzajacy a nie osoba przekazujaca smutna prawde

Udost臋pnij ten post

ale ma cudown膮 znajom膮.... zlepek wszelkich cn贸t... no idea艂 w postaci autorki tematu...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 umiem p艂ywa膰
Tw贸j problem brzmi, jak ja na tym wyjd臋, kiedy mu powiem, czy nie strac臋? Nie wa偶ni oni, wa偶na ja!

Udost臋pnij ten post