Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa

ciagle sie zastanawiam co ona takiego ma czego ja nie mam ze on z nia jest

Polecane posty

a nie ze mna? i mimo iz ich nie widze mimo iz mieszka daleko ode mnie to ja ciagle sie zadreczam juz mija rok niedlugo zawina mnie w kaftan i trafie do wariatkowo tak mi odpierdala:(

Gość brak precyzji
moze rozwin troche mysl

co tu rozwijac facet mi sie spodobal mowil ze ja jemu tez a pozniej pkazuje sie ze ma inna standard wiem ..takich syt pewnie bylo tu na caffe dosc sporoa ja nie umiem sie z tym pogodzic..jzu rok

Gość brak precyzji
nie masz co sie przejmowac. dla niego bylas tylko zabaweczka w takim razie, wiec po co mialabys przejmowac sie zdaniem jakiegos kolesia ktory traktowal cie tak przedmiotowo. zreszta sama sie prosilas angazujac sie uczuciowo w zwiazek z kims zajetym, bo nie sadze, ze zerwalas z nim w tym samym momencie kiedy sie dowiedzialas ze ma kogos na stale. gdyby tak bylo to czulabys do niego odraze i agresje a nie sentymenty

ja nie wiedzialam ze on kogos ma:( nie bylismy para laczyl ans tylko flirt

Gość brak precyzji
pewnie dalas mu wtedy wybor i on wybral ta pierwsza. czyli standardowa akcja. a teraz wyszly kompleksy. widocznie cos le)pszego ta babka ma od ciebie z jego czysto subiektywnego punkltu widzenia

Gość brak precyzji
tym bardziej, skoro flirt to nie ma co sie umartwiac nad soba sama.

wiem ze to glupie ale ja nie umiem tego zaakceptowac ciagle sie zast zcemu tak wyszlo w czym jestem gorsza ze mnie tak potraktowal nawet leki bralam wiem ze to zalosne ale chyba jestem zbyt wrazliwasama nie wiem wiele razy bylam zakochana bez wzajemnosci a teraz nie wiem czemu tak reaguje nigdy tak nie maialm

Gość łooooo matko boska
tez problem, facet cie nie chciał miał inną, wez sie i otruj, jednego desperata mniej, na przyszłosc startuj do wolnych, albo nie angazuj sie za szybko to nie bedziesz jechac na psychotropach bejbe;) pozdro

Gość przegryzłabym coś
wyluzuj dziewczyno! nie jesteś gorsza od tamtej; jesteś inna niż ona przecież Ciebie też nie pociąga każdy facet znajdź sobie jakieś fajne zajęcie i nie rozpamiętuj tego gostka w nieskończonośc bo zwariujesz!!!!!