Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arystotelesplaton

spanie w kapciuszkach, baletkach czy bucikach

Polecane posty

Gość arystotelesplaton

Drogie Panie, pozwoliłem sobie stworzenie tematu, właśnie na tym forum, w związku z tym, że skupia wokół siebie wiele inteligentnych, mądrych i wrażliwych kobiet. Chciałbym poruszyć temat, który może wydać się zwariowany i szalony, niektóre osoby mogą się pukać w czoło, niektóre odnajdą w tym wątku-pytaniu własne przyzwyczajenia - i właśnie o to chodzi. Drogie Panie czy lubicie albo są takie Panie którym zdarzyło się, chodzić spać w papuciach, bamboszkach, baletkach a nawet jakiś swoich ulubionych bucikach. Chodzi nie tylko o zmysłowe noce, ale także o potrzebę spania tak częściej, samej dla siebie, albo któraś może spotkała się z taką prośbą, ze strony męża, ukochanego. Jeżeli tak to proszę powiedzcie w jakich okolicznościach lubicie tak spać, od jak dawna tak chodzicie spać, co spowodowało, że poszłyście tak spać. Jak na to zapatrują się inni członkowie waszych rodzin --------------------------------------------------------------------------- Kiedyś miałem koleżankę (dawne czasy młodości, szkoły, wspólnych wyjazdów) która nie potrafiła zasnąć bez baletek na stopach - w domu zawsze tak spała - i była z tego znana. Jak jechaliśmy z całą ekipą gdzieś na wakacje to często spała w adidasach miała takie przyzwyczajenie, wtedy to tteż wiele innych dziewczyn też tak chodziło spać. Niektóre brały ze sobą specjalnie parę tenisówek przeważnie wtedy modnych białych do spania. Zastanawiam się czy jest wiele takich kobiet które lubią iść spać mając coś na stopach właśnie baletki, kapcie, sandałki, ulubione buciki. Jeżli temat tutaj pochwyci to napiszę wam, co wynikło z mojego zadawania tego pytania kobiecej społeczności i co z tego wniknęło...

Gość to jakis Twoj fetysz
? czy jak? :P

Gość arystotelesplaton
zdaję sobie sprawę, że wszyscy przeważnie interpretują to jako spanie w butach, ale przecież mi chodzi przede wszystkim o czymś w rodzaju baletek czy bamboszek, kapci wełnianych takich baletkowych. Zdaję sobie sprawę, że spanie w samych butach może wydawać się dziwne, dlatego napisałem że przede wszystkim baletki i kapcie... ale nie ukrywam że spotkałem osoby chodzące spać w halówkach czy balerinkach ale o tym jak temat troszeczkę bardziej rozwinie się i będzie ewoluował

Gość butki
temat nie cieszy się zainteresowaniem

Gość arystotelespIaton
Czy któraś z Pań, śpi tak może? Jeśli tak to proszę powiedzcie w jakich okolicznościach lubicie tak spać, od jak dawna tak chodzicie spać, co spowodowało, że poszłyście tak spać...

Gość arystotelespIaton
?

Gość cxxr4r53454
ja spie w butach na obcasie wygodnych skórkowych ale tylko gdy mój facet ma w środku nocy wrócić i wtedy od razu wchodzi we mnie i sie kochamy

Gość Mascote
Hej znalazlem to forum calkiem przypadkiem i musze powiedziec ze jako mlody chlopak sam lubie spac w czarnych materialowych baletkach i znam tez kilka dziewczyn ktore tez tak spia wiec temat nawe djest na czasie