Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

k______a

6 Weidera - od jutra kto zaczyna ???

Polecane posty

Hej Szukam ludzi którzy chcieli by schudnąć razem ze mną ograniczając jedzenie i ćwicząc ! Startujemy od jutra to co wchodzicie ? :-)

Gość wielbicielka psow
hehehhe a to ci niespodzianka :D:P

Gość BallaBaby
Witam,jakies 2 lata tem uwytrwalam 3 tygodnie na 6 Weidera,niestety potem zabrakło czasu i sił.Ale muszę przyznać,że efekty były!Także bardzo polecam i życzę powodzenia!

jestem juz 6 dzien na tych cwiczeniach ;) moge byc?:)

Dzięki :) Też kiedyś robiłem ale byłem na tym 2 tygodniei postanowiłem że kiedyś zrobię te ćwiczenia do końca

Gość wielbicielka psow
v33 tylko faceta zobaczyla i juz przylazla :o

pomaranczo :) na innych tematach tez pisuje :)🖐️ Powiem szczerze ze przy odpowiednim oddechu wychodzi całkiem niezle :) mam kondycje wiec nie mecze sie :) ciekawią mnie efekty bardziej z ciekawosci to zaczełam niz z musu :)

tak wogóle temat jet w nieodpowiednim dziale umieszczony powinien byc na fitness ;)

Gość wielbicielka psow
o...i juz ci oko lata :o

zajmij sie blondi swoim pieskiem :) dobrze ci radze ;)🖐️

Gość wielbicielka psow
jestem brunetka 😭 :P

Ej dziewczęta,chyba trochę zboczyłyście z tematu...Załóżcie nowy wątek i tam się wywnętrzajcie:P

nie ja zboczyłam :) tą pomaranczową torebki jadowe swędzą :)

Co do szóstki...Na początku ćwiczenia są łatwe,mało powtórzen itp.Ale jak po tych 2 tygodniach zaczną się dłuzsze serie to mozna zwatpic:)Polecam po ćwiczeniach wziac goracy prysznic zeby rozgrzac miesnie brzucha:p

ciekawią mnie efekty :) naprawde rewelacja?:) Ja po ciwczeniach kłade sie na brzuchu i je troche rozciągam :) nie bolą potem :) a ile powinna trwac przerwa miedzy seriami?

Gość wielbicielka psow
skoro juz na temacie...robilam je dlugo, dokladnie nie wiem ile ale cos ponad 3 tyg i jakis rewelacyji nie bylo, dodam jeszcze, ze oprocze tego robie inne na miesnie brzucha wiec efekt powinien byc znacznie bardziej widoczny dla mnie to sciema

moze zle je wykonywałas tam jest wyraznie powiedziane ze mają byc poprawnie wykonywane

Gość wielbicielka psow
moze i zle chociaz nie sadze, troche sie znam na takich cwiczeniach :) mam swoj wlasny zestaw i mysle, ze daje lepsze efekty

nutelka wiedz w google i znadz Weider powinno się pojawic kilka pozycji 🖐️ ja tez tak odnalazłam ;)

Dobrze jest znalezc te ćwiczenia opisne z rysunkami badz zdjeciami,wtedy latwiej to ogarnac.Niby proste,ale niektóre opisy były dla mnie zbyt skomplikowanie wyjasnione:)

ok juz sobie wydrukowałam zaczynam dzisiejszego wieczora. Zobaczymy, dwa miesiace temu urodziłam dzidzie, do wagi wróciłam ale mięśni brzucha zero.

:) powodzenia ja pytałam o długosc przerw miedzy seriami wiecie coś o tym?:)

Gratulacje!Czy po 2 miesiacach od porodu mozesz wykonywac juz takie cwiczenia?Zycze powodzenia,po 1,5 tygodnia powinnas juz zauwazyc mala roznice:)

Ooo no proszę - mężczyzna :) Mam taką propozycjo-motywację : zróbmy zdjęcia PRZED...i po zakończeniu sfotografujmy nasze Kaloryferki :D Podzielimy się z innymi forumowiczami ;) Tak apropos złego działu to...sprzeciw! Dział fitness jest chyba najmniej odwiedzanym na kafe więc kariery to Ty byś tam nie zrobił :P

Gość wielbicielka psow
Między seriami należy zrobić minimalną przerwę i porozciagać mięśnie brzucha, -najlepiej robiąc mostek. -Między cyklami nie robimy przerw! -Nie wolno także przerywać ćwiczeń na więcej niż 1 dzień. masz tlumoczku