Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość megaolana

Wszyscy mnie olali... Jak sie zachowac?

Polecane posty

Gość megaolana

Cześć. Bardzo mnie dzisiaj zgnoili moi znajomi. A mianowicie miałam ostatnio popsuty komputer. Dzisiaj mi go naprawili, zainstalowałam sobie GG, wpisałam mój numer i piszę w opisie: "Piszcie, nie mam listy"... Od 15.oo nikt się nie odezwał.. :( Olali mnie dosłownie wszyscy... W końcu zamknęłam GG i piszę do was. Czy mam jutro coś mówić na ten temat w szkole do nich? Czy to zostawić? A może się przestać odzywać?

Gość tivoli park
czy uwazasz, ze ludzie nic innego do roboty nie maja tylko po szkole pedza zeby pisac do ciebie na gg? wyluzuj troche.

Gość megaolana
Nie od razu, człowieku... raczej ty wyluzuj. Normalnie mam w kontaktach ok 40 osób. I co? Nikt nie zagada? Nie uważacie, że się w porządku zachowali? Przecież nie każdy musi ze mną pisać. Chciałam sobie ułożyć nową listę. Wystarczyło napisać: Cześć, tu Bartek Jakiśtam, pogadamy później". Ja tak zawsze robię jak ktoś nie ma listy, a ja nie chcę z nim gadać.. i po kłopocie...

Gość kiki helo kity
dziewczyno czym ty sie przejmujesz;/;/;/;/;/ głupia jestes ze masz takie pomyły... nie napisali moze nie mieliczasu, moze ich nie było, moze nie mieli ochoty.... jejku... różnie bywa.. pozatym jak nie napisali co z tego! to nie powód do dramaturgi.. lepiej w szkole zamiast sie przejmowac spisz numery od znajomych i sobie sama zapisz w gg a nie takie ceregiele odwalasszz..

Gość uuuuupuuuuuuuuuppppppp
:O

Gość 8934061
ty masz cos z glowa, miedzy 15 a 17 nikt nie napisal, no po prostu dramat w trzech aktach. Olali cie, nikt cie nie lubi, tylko sie w sobie nie zamknij. Chodz to cie przytule :P

Gość ranyyyy julek..........
dziewczyno to prowokacja, jesli tak to bardzo marna...nie masz ty dziecko wiekszych problemow?...usmialam sie jak nie wiadomo co:)..taaaaak przestan sie odzywac, bo rzeczywiscie jest powod...ile ty masz lat?:O...

Gość megaolana
tak, nikt nie miał czasu napisać krótkiego :"czesc"? jakos mi sie nie chce w to wierzyc...

Gość sesesesese
bosz co za wiara :/

Gość megaolana
dobra, ide sie uczyc :(

Gość uuuuupuuuuuuuuuppppppp
dziecko, nie wszyscy siedzą 24 h na dobę przy kompie! a jak siedzą, to pewnie robią coś innego, niż gadanie na gg! poza tym czy wszyscy muszą bez przerwy przewijać listę kontaktów i czytać opisy? pierdolnij się w łeb :O

Gość Terminat0r
sciagnij se liste z serwera, mlocie