Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany999

proszę o rade bo nie wiem co robić - dziewczyna

Polecane posty

Gość antykwadracikowa
chłopie wiesz skąd twoja niepewność w tym związku? ty gdzieś w środku wiesz, że ona Cie nie kocha prawda? i chcesz ZASŁUŻYĆ na jej "łaskawe" uczucie i tak całe życie będziesz musiał się zasługiwać

Gość szefu27
szkoda zachodu mu tlumaczyc, koles jest jeszcze nia zaslepiony, troche to potrwa jeszcze zanim otworzy oczy

Gość ojojooj
zjebałeś sprawe mogles zadzwonic i powiedziec ze jak chce sie spotkac to niech sie odezwie , powinieneś MILCZEC ZERO KONTAKTU wiem ze to nie latwe ale cóż , na spotkanieu broń boże nie dotykaj jej masz być zimny jak lód, powiedziec co masz do powiedzenia wysluchac jej i wyjsc , to ją być może zaskoczy i pobiegnie za toba

Ech... no książkowe odkręcenie kota ogonem. Jest małym tchórzem i chce zebys wyręczył ją w zerwaniu i czuł się winny rozpadowi związku a ty ją w tym jeszcze utwierdzasz. Daj spokój i zajmij się soba, jesli chcesz by była jakakolwiek mozliwość by do ciebie wróciła po tym jak już przestanie sie spotykac z tym kolesiem. Pod warunkiem ze Ty jeszcze tego będziesz chciał. Przykro mi. Trzymaj się.

A no i przedtem spotkać się i powiedzieć jej co czujesz ale dokładnie, wszystko a nie "kochanie to tamto i ok" tylko wszystkie negatywne emocje swoje i powiedzieć - wiesz co ja czuje, do miłości i do niczego innego cie nie zmusze i ty podejmujesz decyzję ale dla mnie związek wyklucza takie zaangazowanie z inna osobą jaką jest ten facet. Twój ruch.